ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις για το Φθινόπωρο του 2018

Φθινόπωρο Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, το φετινό Φθινόπωρο θα πρέπει να είστε πιο κοντά στα άτομα της οικογένειάς σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Θα προκύψουν κάποιες εκπλήξεις σε σχέση με νεαρά άτομα, που θα ενέχουν μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού.

Σημαντικά γεγονότα θα προκύψουν στη ζωή ενός από τα παιδιά σας, ενώ θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο για να φροντίσετε το ταίρι σας ή άλλο άτομο του στενού σας κύκλου. Αυτές οι συγκυρίες θα αφορούν κάποιο θέμα υγείας.

Στη διάρκεια του φθινοπωρινού τριμήνου θα συνειδητοποιήσετε ότι όσα έχετε χάσει από την αρχή αυτής της χρονιάς, δεν ήταν τυχαία… Η ζωή θα σας δώσει μια ακόμη ευκαιρία, για να καταλάβετε ότι

πρέπει να αξιοποιείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει και τις πόρτες που σας ανοίγει.

Οι απώλειες και οι αποτυχίες που είχατε ως τώρα, θα μπορούν να αναπληρωθούν με τον καλύτερο τρόπο αν καταβάλετε τον κόπο που χρειάζεται!

Κάποιοι θα αρχίσετε να προγραμματίζετε ένα ταξίδι ή μετακίνηση, που θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος αυτής της χρονιάς. Θα σχετίζεται με τη γιορτινή περίοδο ή κάποια άλλη σημαντική αφορμή.

Να ξέρετε ότι στη διάρκεια του φετινού Φθινοπώρου, κάποιοι Λέοντες θα αλλάξετε κατοικία ή πόλη ή και χώρα!

Φθινόπωρο Παρθένος

Το τρίμηνο του φετινού Φθινοπώρου αναμένεται πολυάσχολο και πολύπλευρο για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι!

Σε γενικές γραμμές θα είναι μια αίσια περίοδος για τα επαγγελματικά σας, για να κάνετε συζητήσεις, να εξελίξετε την επιχειρηματική σας δράση ή να λάβετε προτάσεις για καινούργιες εργασιακές θέσεις.

Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στον τομέα της εκπαίδευσης ή της καριέρας και για ένα άτομο του στενού οικογενειακού σας κύκλου.

Δεν αποκλείεται να σας μείνει αξέχαστη αυτή η εποχή, εξαιτίας ενός γάμου ή αρραβώνα ενός δικού σας ανθρώπου. Πάντως μέσα στο σπίτι σας θα βιώσετε ευχάριστες εκπλήξεις, ακόμα και από ανθρώπους που ζουν ή εργάζονται σε άλλη πόλη ή χώρα!

Μέσα στο Φθινόπωρο θα αποφασίσετε να προχωρήσετε στην αγορά ενός ακινήτου. Αυτή η εποχή είναι αίσια για μετακομίσεις, ανακαινίσεις και επισκευές.

Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση, που να σας πιέσει ή να σας δυσκολέψει. Όσο θα προσεγγίζετε το τέλος της φετινής χρονιάς, θα νιώθετε πιο ανυπόμονοι να πετύχετε τα στιβαρά αποτελέσματα που επιδιώκετε σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Γι’ αυτό επιστρατεύστε τη φιλόδοξη και δραστήρια πλευρά

σας, ώστε να μην χάσετε καμία ευκαιρία που θα σας φέρει πιο κοντά στην υλοποίηση των ονείρων σας!

Το φετινό Φθινόπωρο θα καταφέρετε να επιλύσετε κάποια περίπλοκη ή ευαίσθητη κατάσταση που θα αφορά τα οικονομικά σας. Να ξέρετε ότι σας αναμένουν οικονομικές επιτυχίες, ακόμα και να εισπράξετε χρήματα από ανέλπιστες πηγές!

Φθινόπωρο Ζυγός

Το τρίμηνο του φετινού φθινοπώρου θα είναι η ιδανική περίοδος για να εξελίξετε τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Πολλοί θα βρεθούν στο πλάι σας για να προσφέρουν βοήθεια και στήριξη, σε όλες τις συγκυρίες.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει μια γυναίκα του φιλικού σας κύκλου. Και οι εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει αυτή η περίοδος, θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.

Αυτό το τρίμηνο θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας με παιδιά και εγγόνια του στενού σας κύκλου. Δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια ταξίδια γι’ αυτό τον σκοπό ή να φιλοξενήσετε καλεσμένους στο σπίτι σας.

Το Φθινόπωρο θα εξελιχθεί με αίσια και παραγωγική δυναμική για εσάς, αρκεί να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας. Διασφαλίστε τα σημαντικά έγγραφά σας και τα τιμαλφή σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος για απώλειες ή ζημίες.

Οι άντρες που ανήκετε στο ζώδιο του Ζυγού, αναμένεται να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας για το οικονομικό σας μέλλον.

Οι γυναίκες Ζυγοί θα βρεθείτε μπροστά σε απρόσμενα γεγονότα, που θα επιφέρουν ενδιαφέρουσες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή!

Φθινόπωρο Σκορπιός

Το φετινό τρίμηνο του Φθινοπώρου θα είναι μια σημαντική εποχή για τη ζωή όλων των Σκορπιών, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Θα σας παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες, θα λάβετε ενδιαφέρουσες προτάσεις, θα ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία ή ένα νέο εγχείρημα.

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να σταθεροποιήσετε την πορεία της οικογενειακής σας ζωής, με τα υπάρχοντα μέλη του σπιτικού σας ή με την απόφαση να ξεκινήσετε δική σας οικογένεια οι αδέσμευτοι!

Τώρα θα νιώσετε να παίρνουν ομαλή τροπή, ακόμα και θέματα που θεωρούσατε δυσεπίλυτα. Να αναμένετε την αίσια εξέλιξη ενός σοβαρού θέματος, που αφορά έναν νεαρό άντρα της οικογένειάς σας. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για τις σπουδές ή την εργασία ενός νεαρού άντρα του στενού οικογενειακού σας κύκλου.

Η υγεία σας μπορεί να σας απασχολήσει λίγο στη διάρκεια του Φθινοπώρου, αν σας προκύψουν κάποιες αδιαθεσίες. Χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας, θα είναι συνετό να μην αμελείτε την προσωπική σας φροντίδα. Ίσως να προκύψει ένα μικρό πρόβλημα υγείας και ένα σε συγγενικό σας άτομο, επίσης χωρίς λόγο για ανησυχία.

Τα οικονομικά σας θα έχουν ομαλή πορεία αυτή την περίοδο. Σε κάποια θέματα ίσως να προκύψουν κοινά ενδιαφέροντα με φίλους ή συγγενείς σας. Είναι πιθανό να λάβετε κάποια χρήματα, μέσω μιας επαγγελματικής πρότασης ή δραστηριότητας με άτομα του φιλικού σας κύκλου.

Το τρίμηνο του Φθινοπώρου θα είναι συνετό να αποφύγετε αχρείαστες εντάσεις με γείτονες, για να μην βρεθείτε μπλεγμένοι σε δυσάρεστα κουτσομπολιά ή ραδιουργίες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact