ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις για το Φθινόπωρο του 2018

Φθινόπωρο Τοξότης

Το φετινό Φθινόπωρο αναμένεται να είναι ιδιαίτερο για εσάς, αγαπητοί Τοξότες. Θα κληθείτε να διεκπεραιώσετε οριστικά όσες υποχρεώσεις σας έμειναν σε εκκρεμότητα το Καλοκαίρι. Αυτές αφορούν κάποιες πωλήσεις αντικειμένων ή ακινήτων, αλλαγές στην

επίπλωση του σπιτιού σας ή αντικατάσταση συσκευών. Να ξέρετε ότι αυτή η εποχή δεν είναι ιδανική για νομικά θέματα που ενέχουν ακίνητη περιουσία.

Μέσα σε αυτό το τρίμηνο ίσως να δυσαρεστηθείτε από κάποια προβλήματα που θα προκαλέσει ένα από τα παιδιά σας. Οι πράξεις του θα προκληθούν από κάποιον εξωγενή παράγοντα ή ασυνήθιστες συγκυρίες.

Μια ιδιαίτερη σχέση θα αναπτυχθεί στον επαγγελματικό σας τομέα με μια γυναίκα, που θα έχει αίσια προοπτική. Μέσω αυτής της φιλίας, ενδέχεται να λάβετε μια εργασιακή πρόταση ή να προοδεύσετε πολύ τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Δεν αποκλείεται να λάβετε χρήματα από μια γυναίκα ή να ξεκινήσετε μια προσοδοφόρα δραστηριότητα που θα σχετίζεται με μια γυναίκα. Έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε το εισόδημά σας σε μόνιμη βάση, αρκεί να καταβάλετε τον επιπλέον κόπο που απαιτείται και να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Οι άντρες που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη, καλείστε να διανύσετε το Φθινόπωρο με διάθεση για ευγενικές προσεγγίσεις προκειμένου να επιλύσετε δύσκολα προβλήματα του παρελθόντος.

Οι γυναίκες εκπρόσωποι του ζωδίου, να αναμένετε εύνοια στα οικονομικά σας θέματα!

Φθινόπωρο Αιγόκερως

Με γεγονότα και δραστηριότητες που αφορούν τον ευρύτερο οικογενειακό σας κύκλο θα απασχοληθείτε οι περισσότεροι Αιγόκεροι, στη διάρκεια του φετινού Φθινοπώρου. Δεν αποκλείεται να έχετε να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις με τα συγγενικά σας άτομα. Αν υπάρχει αγόρι ή νεαρός άντρας μέσα στο σπιτικό σας, να δώσετε σημασία στις προσωπικές δραστηριότητες και τις παρέες του αυτή την εποχή. Δεν πρέπει να σας διαφύγει μια σημαντική συγκυρία, που ίσως αργότερα να σας εκπλήξει δυσάρεστα.

Κάποιες διαφωνίες ή προστριβές με άντρες, είναι πιθανό να αποτελέσουν το έναυσμα για να πάρετε καινούργιες αποφάσεις για την πορεία της ζωής σας. Όσο παράδοξο κι αν φαντάζει, θα είναι για το καλό σας.

Αυτό το τρίμηνο δεν πρέπει να επιτρέψετε σε τρίτους να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας για την προσωπική σας ζωή. Μην δώσετε σημασία σε κουτσομπολιά ούτε σε κακόβουλα σχόλια. Εμμείνετε στη σχέση σας με σθένος, παλέψτε με ειλικρίνεια και εντιμότητα γι’ αυτήν και θα νιώσετε να ενδυναμώνετε η αγάπη σας!

Πολλοί Αιγόκεροι θα απολαύσετε μια αλλαγή μέσα στο σπίτι σας, είτε και του ίδιου του σπιτιού ή του αυτοκινήτου σας. Παράλληλα, θα σας εκπλήξει ένα δώρο ή ένα υλικό βραβείο που θα λάβετε. Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να έχετε αυξημένες προσδοκίες για τα έσοδα ή τα κέρδη σας στη διάρκεια του Φθινοπώρου. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τα οικονομικά έγγραφα ή τα συμβόλαιά σας, να έχετε συνεχή έλεγχο των πιστωτικών καρτών και των πολύτιμων αντικειμένων σας. Ειδικά οι άντρες Αιγόκεροι θα είστε πιο αποφασισμένοι να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα και τα κεκτημένα σας, προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να αξιοποιήσετε όποιες ευκαιρίες σας παρουσιαστούν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact