ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις για το Φθινόπωρο του 2018

Φθινόπωρο Υδροχόος

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, στη διάρκεια του φετινού Φθινοπώρου θα μάθετε σημαντικές ειδήσεις για ένα κορίτσι η γυναίκα του στενού σας κύκλου. Πολλοί θα ταξιδέψετε αυτό το διάστημα, για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Ίσως να λάβετε μια πρόσκληση για να επισκεφθείτε, να εργαστείτε ή και να μετακομίσετε σε άλλη περιοχή ή και χώρα!

Με κάποια αφορμή, θα έρθετε πιο κοντά με μια γυναίκα του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Η συγκεκριμένη συγκυρία θα έχει εξίσου μεγάλη σημασία και για τους δυο σας. Αυτό το Φθινόπωρο θα σας χαροποιήσει η απόκτηση κάποιων υλικών αγαθών. Επίσης, θα σας εκπλήξει μια είδηση για τη γέννηση ενός παιδιού.

Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, αποφύγετε τις εκρήξεις ζήλιας που μπορεί να προκαλέσουν τα κακεντρεχή σχόλια τρίτων. Κατά το τρίμηνο του Φθινοπώρου, οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι πιο ασταθείς συναισθηματικά. Συμβαίνει αυτό, όταν έχετε έντονη ανάγκη να συμβεί κάτι όμορφο στη ζωή σας. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και γαλήνιοι, γιατί θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε ανύποπτο χρόνο.

Οι άντρες εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, ενδέχεται να έχετε μια δυσάρεστη σύγκρουση με ένα άγνωστο άτομο.

Φθινόπωρο Ιχθύες

Το τρίμηνο του φετινού Φθινοπώρου θα έχετε την εύνοια της τύχης αν καθορίσετε ένα ξεκάθαρο σχέδιο δράσης, αγαπητοί Ιχθύες! Δεν πρέπει να στηριχτείτε σε ελπίδες ή υποσχέσεις που δεν θα επιθυμείτε ή δεν θα μπορείτε να υποστηρίξετε. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνετε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας, αν επιλέξετε ανυπόστατες διαδρομές ή υποσχέσεις.

Να ξέρετε ότι κάθε φαινομενικά προκλητική συγκυρία μέσα στο Φθινόπωρο, θα έχει τη δυναμική να ανορθώσει όλα τα επίπεδα της ζωής σας αν καταβάλετε τον κόπο που απαιτείται προς αυτή την κατεύθυνση. Τόσο το κύρος όσο και τα εισοδήματά σας, θα είναι ανάλογα των προσπαθειών και των πηγών σας.

Όσοι είστε γονείς, θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες σοβαρές ανησυχίες ή διαφωνίες με τα παιδιά σας. Αιτία του άγχους σας μπορεί να είναι η μόρφωση ή η καριέρα τους. Να προσέξετε ιδιαίτερα την υγεία σας, καθώς είναι πιθανό να σας καταβάλουν κάποιες ιώσεις ή η υπερκόπωση. Αποφύγετε αυτή την περίοδο τις νομικές αντιδικίες και τις διαμάχες, που έχουν αβέβαιη εξέλιξη.

Να αναμένετε χρήματα αυτή την περίοδο, από την αξιοποίηση των ευκαιριών που θα σας προσεγγίσουν. Επίσης, ενδέχεται να εισπράξετε εσείς χρήματα από κινήσεις άλλων ατόμων που γνωρίζετε ήδη.

Οι άντρες που ανήκετε στο ζώδιο των Ιχθύων, να δοκιμάσετε την τύχη σας σε κάποιο τυχερό παιχνίδι. Θα λάβετε κάποια πρόσκληση που δεν θα μπορείτε να αρνηθείτε. Οι γυναίκες εκπρόσωποι του ζωδίου ενδέχεται να βλέπετε κάποια ιδιόρρυθμα όνειρα, που ίσως να επαναλαμβάνουν το ίδιο γεγονός ή το ίδιο άτομο.

Πηγή: astro-live.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact