ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις για το Φθινόπωρο του 2018

Φθινόπωρο Κριός

Ένα ευχάριστο γεγονός αναμένει όλους τους Κριούς το φετινό Φθινόπωρο. Θα προκύψει στο σπίτι σας ή το άμεσο οικογενειακό σας περιβάλλον και θα αφορά τη γέννηση ενός παιδιού, έναν αρραβώνα ή έναν γάμο!

Δεν αποκλείεται να επισκεφθείτε εσείς ή να φιλοξενήσετε στο σπίτι σας άτομα του συγγενικού σας κύκλου, είτε να γίνουν διάφορες οικογενειακές συγκεντρώσεις. Κάποιες μπορεί να αφορούν και τελετές μνήμης για άτομα που έχουν αποβιώσει. Εξίσου πιθανό είναι να αρνηθείτε ή να αναβάλετε κάτι ανάλογο, με μια σοβαρή αφορμή.

Το τρίμηνο του Φθινοπώρου θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να αφορούν έλλειψη εμπιστοσύνης ή αβεβαιότητα, στις πράξεις και τα συναισθήματα του έτερού σας ήμισυ. Το βέβαιο είναι ότι οι εμπειρίες αυτής της περιόδου, θα σας ωθήσουν προς την εύρεση λύσεων για να επιστρέψει η αρμονία στη σχέση σας, είτε να κατασταλάξετε στα δικά σας ζητούμενα για το μέλλον.

Αν προκύψει κάποιο θέμα μέσα στο σπίτι σας ή για το ακίνητο καθ’ αυτό, ίσως να δείτε απρόβλεπτες αντιδράσεις και αποφάσεις από τα άλλα άτομα που θα εμπλέκονται. Ο συγκυρίες δεν θα εξελιχθούν προς όφελός σας και δεν αποκλείονται απώλειες ή απογοητεύσεις.

Θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις οικονομικής φύσεως, καθώς ενδέχεται να εισπράξετε χρήματα μέσω συμβολαίων ή άλλου είδους εγγράφων. Από την άλλη πλευρά, θα προκύψουν κάποια απρόβλεπτα έξοδα που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Μια ευκαιρία που χάσατε στο παρελθόν, θα επανέλθει τώρα στο προσκήνιο. Προσπαθήστε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα αυτή τη φορά, με συνετή σκέψη και προσεκτικό σχεδιασμό.

Φθινόπωρο Ταύρος

Σε γενικές γραμμές, το τρίμηνο του φετινού Φθινοπώρου θα διέπεται από έντονα συναισθήματα για όλους τους Ταύρους. Η βασική συμβουλή των άστρων για εσάς είναι να βρίσκετε τρόπους να εκτονώνετε τις εντάσεις για να μην σωρεύονται, να παραμένετε ψύχραιμοι και ήρεμοι.

Αναμένονται συναισθηματικής φύσεων γεγονότα, που θα αφορούν ένα παιδί σας ή άλλο νεότερο μέλος της οικογένειάς σας. Πρόκειται για ένα άτομο που δεν ζει πλέον μαζί σας, γι’ αυτό οι συγκυρίες μπορεί να έχουν σχέση με ταξίδι ή μετακίνηση.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, το τρίμηνο του Φθινοπώρου θα εξελιχθεί σε αίσια περίοδο για όλους τους Ταύρους. Δεν αποκλείεται μια αύξηση, μια προαγωγή ή η ανάληψη αναβαθμισμένου πόστου.

Επιτυχίες αναμένουν και όσους θα δώσουν εξετάσεις ή θα διεκδικήσουν θέσεις σε κάποιο εκπαιδευτικό ή δημόσιο οργανισμό.

Πολλές καινούργιες γνωριμίες αναμένονται στη διάρκεια του Φθινοπώρου. Ωστόσο, να επιστρατεύσετε τη σύνεσή σας σε αυτές τις προσεγγίσεις ώστε να διατηρήσετε την επιφυλακτικότητά σας χωρίς να φανείτε κακόπιστοι. Είναι πάντα καλύτερα να προλαμβάνετε τις καταστάσεις αντί να προσπαθείτε να τις διορθώσετε εκ των υστέρων.

Οι γυναίκες Ταύροι θα ασχοληθείτε πιο εντατικά με την ανατροφή και την εκπαίδευση των παιδιών σας. Δεν αποκλείεται να επισκεφθείτε διάφορα εκπαιδευτικά κέντρα γι’ αυτό τον σκοπό.

Οι άντρες εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις που θα αφορούν τη ζωή ενός φιλικού σας ατόμου. Ίσως να σχετίζονται με αλλαγή σπιτιού ή τόπου διαμονής, αλλαγή εργασίας ή αίσια εξέλιξη σε κάποια δικαστική του υπόθεση.

Φθινόπωρο Δίδυμοι

Το φετινό Φθινόπωρο όλοι οι Δίδυμοι θα έχετε μεγάλες προσδοκίες για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Να αναμένετε περισσότερη ενασχόλησή σας με τη ζωή ή γεγονότα, σε σχέση με έναν άντρα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Ίσως να προκύψουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία, ανάμεσα σε ζευγάρια που υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας. Θα σας λυπήσει ή θα σας αναστατώσει και ένα συμβάν στη ζωή ενός συγγενικού σας ατόμου.

Το τρίμηνο του Φθινοπώρου δεν θα είναι ευνοϊκή περίοδος για να χειριστείτε νομικά ή δικαστικά θέματα. Παράλληλα, θα σας πληγώσει βαθιά η άδικη αντιμετώπιση που θα έχετε από έναν άνθρωπο του φιλικού ή κοινωνικού σας κύκλου. Το γεγονός είναι ότι δεν θα έπρεπε να εκπλαγείτε, μιας και γνωρίζετε την ιδιοσυγκρασία του…

Μια παρεξήγηση ή διαφωνία που θα προκύψει, θα σας φέρει σε τόσο περίπλοκη θέση που θα αποτελέσει έναυσμα να αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές!

Θα σας απασχολήσει η εξέλιξη ενός σημαντικού θέματος, στη ζωή ενός ατόμου που συνεργάζεστε. Ίσως να αφορά κάποια δολοπλοκία, που ξεκίνησε το εν λόγω άτομο. Αν και δεν θα εμπλέκεστε άμεσα σε όλο αυτό, θα έχετε να δώσετε χρήσιμες και καίριες συμβουλές – που δεν θα εισακουστούν.

Φθινόπωρο Καρκίνος

Το τρίμηνο του φετινού Φθινοπώρου θα διέπεται από προβληματισμούς για τα οικονομικά σας, αγαπητοί Καρκίνοι. Ίσως να έχετε λιγότερους πόρους απολαβών απ’ όσους χρειάζεστε.

Ελέγξτε διεξοδικά τον προϋπολογισμό σας, γιατί ενδέχεται να μην αποδίδει ο σχεδιασμός που έχετε κάνει ή να μην έχετε θέσει τις προτεραιότητες που θα έπρεπε. Μεταξύ άλλων, θα έχετε ξεχάσει ή αποφύγει κάποιες πληρωμές, που θα επανέλθουν τώρα στο προσκήνιο και θα απαιτούν άμεση διευθέτηση.

Στη διάρκεια του Φθινοπώρου θα καταφέρετε να σημειώσετε προσωπικές επιτυχίας, με κάποια παλαιότερα σχέδια ή εγχειρήματά σας. Σε αυτό θα συμβάλλουν άμεσα οι σοφές συμβουλές που θα σας δώσει ένας φίλος ή η στήριξη που θα λάβετε από μια απρόσμενη πλευρά!

Μια καινούργια γνωριμία θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια μέσα στο Φθινόπωρο. Μάλιστα, θα ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεσή σας να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας! Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό το άτομο θα προέρχεται από άλλη χώρα ή θα έχει διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας.

Οι άντρες που ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, δεν πρέπει να αμελήσετε τις πρακτικές υποχρεώσεις σας μέσα στο σπιτικό σας. Φροντίστε να επισκευάσετε ηλεκτρικές συσκευές ή εξοπλισμό, πριν τα χρησιμοποιήσετε.

Οι γυναίκες Καρκίνοι καλείστε να δώσετε μεγάλη σημασία σε ένα όνειρο, με ένα άτομο που δεν ζει πια. Θα εμπεριέχει κάποιο μήνυμα για ένα σημαντικό γεγονός που επίκειται!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact