ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 13 Ιουλίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα προσπάθησε να αναπτύξεις με κάθε τρόπο, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και να αποκτήσεις πιο χαρούμενη διάθεση, προβάλλοντας τα ταλέντα σου και τις δυνάμεις σου! Πες ναι χωρίς δεύτερη σκέψη σε εξόδους, διασκέδαση, καλοπέραση, κοινωνικότητα και απολαύσεις! Το μόνο που πρέπει να περιορίσεις, είναι η τάση σου για εγωκεντρισμό και επίδειξη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μόνο θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σου, λάμψη, ενθουσιασμό, χαρά, φλερτ και κατακτήσεις! Γενικά θα καταφέρεις να γοητεύσεις πολύ κόσμο, αποκτώντας άπειρες κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντισμό, πάθος αλλά διασκέδαση κάθε είδους με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις περιττά έξοδα σήμερα, γιατί σίγουρα θα το μετανιώσεις αργά ή γρήγορα! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις αρκετούς από τους στόχους σου, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, είσαι σίγουρα πιο διαισθητικός σήμερα και έτσι καταφέρνεις και καταλαβαίνεις με ευκολία τις προθέσεις των συνομιλητών σου! Ήρθε η στιγμή, να κάνεις έναν απολογισμό των γεγονότων, να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις και δράσεις σου, αλλά και να ετοιμαστείς, ώστε να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία, να διορθώσεις και να εξομαλύνεις κάποιες συγγενικές και οικογενειακές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία σήμερα της επανασύνδεσης, αφού ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει και ίσως ήρθε η στιγμή για την επανένωση σας! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να βιώσετε κάποια σκαμπανεβάσματα με τον σύντροφο σου, κυρίως λόγω της κυκλοθυμίας σου, αφού οι αντιδράσεις σου, θα είναι υπερβολικές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για πρόοδο και αρκετές επιτυχίες! Οικονομικά, θα σε απασχολήσουν τα οικογενειακά κυρίως έξοδα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα είσαι σαφώς ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος στις κοινωνικές σου συναναστροφές και μάλιστα μέσω του γραπτού λόγου, μετά από ένα μήνυμα ή mail, θα πετύχεις ένα στόχο! Επιπλέον, η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι σαφώς εντονότερη, αλλά κυρίως περισσότερο ουσιαστική κι έτσι, θα απολαύσεις με διάφορους τρόπους επαφές και συζητήσεις, αλλά και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις ή ψυχαγωγικές εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και θα σχηματίσεις νέες και διαφορετικές απόψεις για την σχέση σου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες διαφωνίες με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως σήμερα να κάνεις μία νέα γοητευτική γνωριμία, που θα προκύψει μετά από φλερτ που θα κάνεις σε μία έξοδο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οφείλεις να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, αν θες όντως να πετύχεις τους στόχους σου! Οικονομικά, έρχονται ξαφνικές οικονομικές αλλαγές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact