ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 13 Ιουλίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, καταφέρνεις και διεκδικείς στόχους και σκοπούς, πετυχαίνοντας τους, κυρίως μέσα από φιλικές συναναστροφές, αφού με αυτό τον τρόπο και με τους κατάλληλους συμμάχους, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις αυτό που επιθυμείς! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις σωστά τις φιλίες σου και να κάνεις ξεκαθαρίσματα που τις αφορούν, οριοθετώντας τες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου είναι σίγουρα οι καλύτεροι βοηθοί στις συναισθηματικές σου εξελίξεις σήμερα! Πιθανότατα μάλιστα, μέσα από το φιλικό σου κύκλο, να υπάρξει μία πολύ ενδιαφέρουσα και γοητευτική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, η λύση που χρειαζόσουν τόσο καιρό, ώστε να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα με τον σύντροφο σου, μόλις ήρθε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, καταφέρνεις να έχεις και να αποδείξεις τέλεια απόδοση, παράγοντας έργο, κυρίως μέσα από συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Οικονομικά, θα υπάρξει ξαφνική εύνοια, μετά από μία είδηση!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν την βελτίωση της κοινωνικής σου θέσης και της διατήρησης της καλής σου φήμης! Για το λόγο αυτό, φρόντισε να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα στάση σου στην κοινωνική ζωή και να βελτιώσεις τα κακώς κείμενα, ώστε με αυτόν τον τρόπο να κάνεις σημαντικά βήματα εξέλιξης, κερδίζοντας ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα δημιουργήσεις συναισθηματική απόσταση, ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει, κυρίως λόγω της ψυχρής σου συμπεριφοράς! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν σήμερα να νιώσεις πως σου είναι δύσκολο να εκδηλωθείς συναισθηματικά, γι’αυτό θα προτιμήσεις να δείξεις με πράξεις την αγάπη σου, στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά θα έχεις αρκετή εύνοια, κυρίως λόγω της ορθής διαχείρισης χρημάτων, που κάνεις! Επαγγελματικά, η αποφασιστικότητα σου να πετύχεις, αλλά και η επιθυμία σου για αναγνώριση της αξίας σου, φέρνουν την επιτυχία!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact