ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 13 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα, έχεις την διάθεση, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να κοινωνικοποιηθείς και να κάνεις καινούργια και διαφορετικά πράγματα, που σε κάνουν να περνάς όμορφα, όμως προσπάθησε να μην μένεις στην επιφάνεια! Μπορείς να εκπληρώσεις αρκετά από τα σχέδια, τους σκοπούς και τους στόχους σου, αρκεί να τα υλοποιήσεις, με γνώμονα την λογική, την ωριμότητα και την σύνεση! Η επιπολαιότητα και η υπερβολική αισιοδοξία, δεν βοηθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι έτοιμος για νέες εμπειρίες και καινούργιες δραστηριότητες ψυχαγωγίας, οι οποίες θα ανανεώσουν την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι σήμερα αρκετά πιο εκδηλωτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά και έτσι μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους σου σήμερα, στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, έχεις την ευκαιρία σήμερα, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, κρυφούς εχθρούς ή αντιπάλους, που τώρα επιτέλους δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπα, αφού πλέον αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τις προθέσεις των άλλων και έτσι πέφτουν οι μάσκες! Γενικά, η ικανότητα σου για ενδοσκόπηση, θα σου δώσει την σπουδαία ευκαιρία να ανακαλύψεις κρυφές πτυχές του εαυτού σου, αλλά και της ψυχικής σου υπόστασης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την ισχυρή γοητεία σου και τον ερωτισμό σου, ώστε να πλησιάσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που επιθυμείς! Αν είσαι δεσμευμένος, με ποικίλους τρόπους θα σε πείσει το ταίρι σου, για την ειλικρίνεια, την αφοσίωση και την πίστη του σε σένα! Επίσης, θα έχετε άπειρες ευκαιρίες για καυτές ερωτικές στιγμές και παθιασμένες στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έρθουν αρκετές θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, κυρίως μέσω συνεργασιών και συμφωνιών!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου και την δράση σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές και στην εξομάλυνση τους! Εσύ το μόνο που ζητάς από τις συναναστροφές σου, είναι ισοτιμία, δικαιοσύνη, ηρεμία και απόλυτη ισορροπία! Μπορείς τώρα, να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε τσακωθεί ή απομακρυνθεί και να τα ξαναβρείτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις στο έπακρο την σχέση σου, με το σύντροφο σου και έρχεστε φανερά πιο κοντά συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για μία νέα γνωριμία ή για μία άμεση προσέγγιση από το άτομο που ποθείς, το οποίο πλέον σου εκφράζει απροκάλυπτα τα συναισθήματα του για εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα και μην κάνεις σημαντικές αγορές! Επαγγελματικά, καταφέρνεις και βελτιώνεις τις σχέσεις σου, με συνεργάτες και συναδέλφους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα οφείλεις, να σοβαρευτείς, να ωριμάσεις και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά σε πρακτικά θέματα, τακτοποιώντας τα! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να ξεκινήσεις διατροφή ή να κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σου! Γενικά, η καθημερινότητα σου θα αποκτήσει τώρα πιο γρήγορους ρυθμούς, ώστε να καλύψεις αποτελεσματικά τις αυξημένες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η καλοπροαίρετη και ευγενική συμπεριφορά ενός συναδέλφου, δεν σημαίνει απαραίτητα και ερωτικό ενδιαφέρον, γι’αυτό πρόσεξε μην εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα, να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι με το ταίρι σου και τι πρέπει να κάνεις ώστε να βελτιώσεις την σχέση σου, ευχαριστώντας το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε επάγγελμα και χρήμα και έτσι, θα έχεις ακριβώς τα αποτελέσματα που επιθυμείς, σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact