ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 13 Ιουλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα δέξου κάποιες νέες συνθήκες και αλλαγές, χωρίς δισταγμό, αφού θα σου δώσουν ξανά την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου! Θα έχεις σίγουρα πολλές ευκαιρίες για να προστατέψεις τα κεκτημένα και τις αξίες σου και να έχεις θετικές εξελίξεις, αφού είσαι αποτελεσματικός, πρακτικός και βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα, βάζοντας γερές βάσεις στα επιτεύγματα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες σήμερα, που αφορούν την σχέση σου και να βεβαιωθείς για την πίστη του συντρόφου σου, μετά από συγκυρίες και γεγονότα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει, τώρα σε προσεγγίζει με διστακτικό, αλλά σίγουρα κολακευτικό και ακαταμάχητο τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ικανοποίηση θα έχεις στην καριέρα σου, αλλά χωρίς μεγάλες αλλαγές! Ο οικονομικός τομέας, βελτιώνεται φανερά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι προϋποθέσεις για να εκπληρώσεις επιθυμίες, στόχους και σκοπούς, θα είναι πολλές και θετικές, γεγονός, που θα επαναφέρει την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου! Ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, την δυναμικότητα σου και την διάθεση σου για να κάνεις νέα ξεκινήματα και αλλαγές! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για εγωκεντρισμό και νεύρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να νοιάζεσαι και για τις επιθυμίες και τις ανάγκες του συντρόφου σου και όχι μόνο για τις δικές σου! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα επιδιώκεις με κάθε τρόπο την επιβεβαίωση και την ερωτική αποδοχή των άλλων! Είσαι ιδιαίτερα γοητευτικός, γεγονός που σίγουρα, θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σου και θα φέρει κατακτήσεις, φλερτ και πολλούς θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είσαι αποτελεσματικός σε κάθε σου προσπάθεια και εκπληρώνεις φιλοδοξίες! Οικονομικά, θα υπάρξουν απώλειες, αφού σπαταλάς άσκοπα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα προτίμησε να παραμείνεις στο παρασκήνιο, ακόμα κι αν χρειαστεί να απομονωθείς για λίγο! Επιδίωξε, να κινηθείς παρασκηνιακά και να δεις τι πραγματικά μπορείς να κάνεις τώρα στην ζωή σου, ακολουθώντας την ενισχυμένη διαίσθηση σου και θα δεις πως θα μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που επιθυμείς και να απαλλαχτείς από προβληματικές και τοξικές καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε τις σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο, γιατί πιθανόν να απογοητευτείς από τα λόγια του! Επιπλέον, φρόντισε να είσαι έντιμος και πιστός απέναντι του, διότι κινδυνεύεις από αποκαλύψεις, αν έχεις μυστικά από αυτόν! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να υπάρξει μία θετική εξέλιξη σε σχέση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα αλλά και στον οικονομικό τομέα, έρχονται κάποιες απώλειες, γι’αυτό φρόντισε να κάνεις έγκαιρα τις διορθώσεις και τους προγραμματισμούς που χρειάζονται!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact