ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η θετική σου διάθεση για εξέλιξη και πρόοδο, Ζυγέ μου, αυξάνει τη συγκέντρωση και αναδεικνύει τη δημιουργικότητά σου. Πολλά συνεχίζουν να σε απασχολούν, αλλά καταφέρνεις να τα βάλεις σε τάξη, ώστε να μην εμποδίζουν καμία ροή δράσης. Επικεντρώσου στα «θέλω» σου καθώς στο ωροσκόπιό σου φαίνεται ένα μικρό μπλέξιμο στην οικογένεια, που θα σε αναστατώσει προσωρινά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου, Ζυγέ, θα είναι σημαντική. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, αλλιώς θα πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν το ταίρι σου (και ΔΕΝ το θέλεις αυτό).
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ζυγέ μου, σήμερα μπορείς να συνεργαστείς, αλλά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Θέλεις να αυξήσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Μην κάνεις όμως σήμερα καμία βιαστική κίνηση πάνω στον πανικό σου, διότι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Αίσθημα καταπίεσης και συμβιβασμού, Σκορπιέ, χαρακτηρίζει το σκηνικό τώρα κι οι υποχρεώσεις σε αναγκάζουν να συνεργαστείς κάτω από συνθήκες που δεν σου είναι αποδεκτές, οπότε κι εσύ διαφοροποιείς τη στάση σου. Πολλές εκκρεμότητες όμως προβλέπεται να τακτοποιηθούν με τις θυσίες που κάνεις και να δικαιώνεται η υποχώρησή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέχεις στη συμπεριφορά σου, Σκορπιέ, διότι οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο ρεαλιστικά και να μην εξιδανικεύεις άτομα ή/και καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ μου, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις βέβαια, καθώς και φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις στο παρελθόν και συνεπώς έχεις καλές υποδομές για τα οικονομικά σου. Απόφυγε σήμερα πάντως, να κάνεις σημαντικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact