ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η βαρεμάρα (ναι, η βαρεμάρα) του παρελθόντος, Υδροχόε, έχει δώσει οριστικά τη θέση της σε πλούσια δράση. Ο αγώνας σου για αναγνώριση δικαιώνεται και προκύπτουν ηθικές ανταμοιβές. Ο κοινωνικός περίγυρος σου προσφέρει ευκαιρίες ανάδειξης και αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν. Οι καταστάσεις φυσικά δεν είναι τόσο εύκολες, αλλά το παραμικρό δε θα σε εμποδίσει να προχωρήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, θα είναι σε στάσιμη κατάσταση κι αυτό θα σε εκνευρίζει. Δύο βασικά πράγματα: Πρώτον, δε φταίω εγώ. Δεύτερον, μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα σήμερα, κάνοντας τον σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, για να περάσεις όμορφα και ιδανικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα υπάρξει αρκετή ένταση, αλλά ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν τις περίμενες. Μπορείς όμως και τα βγάζεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο, αρκεί να δεις ποιες εκκρεμότητες έχεις στον τομέα της εργασίας, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις νέες υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Τα προβλήματά σου, Ιχθύ, σε κατατρέχουν από παντού και η ανάγκη σου να ξεφύγεις σε οδηγεί σε αποφυγή της πραγματικότητας. Έτσι, είναι. Μια άλλη ανάγκη, για απομόνωση, σε βοηθάει στη διευθέτηση των καταστάσεων. Συγκεντρώσου στο παρόν και ταξινόμησε τις προτεραιότητές σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζητήσεις, Ιχθύ, σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ βλέπεις κάποια πράγματα στη σχέση σου να σε καταπιέζουν. Καλό είναι, να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη περίοδο χαλαρά με το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που τα θετικά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να μειώσεις τα έξοδά σου, που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά, στο ελάχιστο και να αποφύγεις άσκοπες αγορές.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact