ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Πολλά μπερδέματα, Κριέ μου, φαίνονται στο ωροσκόπιό σου, τα οποία σου χαλούν τη διάθεση τον τελευταίο καιρό. Η κατάσταση επιβάλλεται να ξεκαθαρίσει κι αυτό θα χρειαστεί δυναμική στάση από σένα για να πραγματοποιηθεί. Ευτυχώς, οι προσπάθειες του παρελθόντος οδηγούν σε απτά αποτελέσματα τώρα, τα οποία είναι μόνο η αρχή μίας σειράς εξελίξεων. Συγκέντρωση και θετική ενέργεια βοηθούν πολύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Κριέ μου, στα αισθηματικά σου να συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις καταστάσεις, που δηλητηριάζουν την σχέση σου και σας πληγώνουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι αλήθεια, Κριέ μου, πως καταφέρνεις όσα θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία, φρόντισε όμως να αποφύγεις περιττά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ευθύνες, Ταύρε, βαραίνουν τους ώμους σου και η επαγγελματική και κοινωνική σου δραστηριότητα έχει αρχίσει να μειώνεται επικίνδυνα. Θέσε, λοιπόν, τώρα τις προτεραιότητές σου και προγραμμάτισε ακριβώς τι θα κάνεις, διότι οι καταστάσεις είναι δύσκολες και απαιτούν μεγάλη οργάνωση. Οι προοπτικές στο ζώδιό σου πάντως είναι απόλυτα θετικές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ταύρε, θα κινηθούν σε καλά επίπεδα (σαν δελτίο καιρού ακούστηκε αυτό. «Ο Έρωτας αναμένεται σήμερα να είναι κατά τόπους έντονος, ενώ και τα ραντεβού θα κινηθούν σε υψηλά, για την εποχή, επίπεδα»). Απόφυγε πάντως να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πάντα με την ευελιξία που έχεις, Ταύρε, μπορείς να καταφέρνεις πολλά στον χώρο της εργασίας. Απόφυγε πάντως να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε σχέση με τα οικονομικά σου κι ό,τι κάνεις πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά. Έξοδα από περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας, οπότε έχε το νου σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact