ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι διαπραγματεύσεις, Τοξότη, χαρακτηρίζουν το επόμενο διάστημα και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματία για να πετύχεις. Το περιθώριο στενεύει, η συγκέντρωση αυξάνεται και η ικανοποίηση τελικά είναι στο φόρτε της. Προγραμματισμός και ψυχραιμία ανταμείβονται σε όλα τα επίπεδα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Πρέπει να αποφύγεις όμως συζητήσεις, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση, καθώς δεν θα έχουν καλή κατάληξη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Επιπλέον, η υπευθυνότητα που έχεις θα δώσει με τον καλύτερο τρόπο λύσεις σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις, που υπήρχαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αλλά αυτή η περίοδος φέρνει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Τεράστιες υποχρεώσεις, Αιγόκερε, έρχονται στην επιφάνεια και απαιτούν άμεση κάλυψη. Ένα ταξίδι περιμένει, κάποια αποτελέσματα εξετάσεων, η οικογένεια παρουσιάζει ασυνεννοησία, όλα σε αγχώνουν, αλλά και όλα θα πάνε καλά. Ασχολήσου με τον εαυτό σου σήμερα και χαλάρωσε. Οι πλανήτες προσφέρουν ευκολίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Αιγόκερε, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα (σου) κάνει ο σύντροφός σου. Επιπλέον, φρόντισε, Αιγόκερε, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα (σου) κάνει ο σύντροφός σου. Τέλος, φρόντισε, Αιγόκερε, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα (σου) κάνει ο σύντροφός σου. Αυτό που ήθελα να πω, Αιγόκερε, ήταν, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα (σου) κάνει ο σύντροφός σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις, Αιγόκερε, στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μερικές διακυμάνσεις, οπότε πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε όποια συναλλαγή θέλεις να κάνεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact