ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες σου, είναι αυτές που θα σου δώσουν την αίσθηση της ουσιαστικής επιτυχίας και ευχαρίστησης, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Από την άλλη η Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, ενισχύει μεν σημαντικά τον τομέα των σχέσεων με νέες σημαντικές γνωριμίες που σε ανανεώνουν, αλλά λόγω έξαρσης εγωισμού, ίσως φέρει και ρήξεις! Γενικά πάντως, θα έχεις βαθιά ικανοποίηση από συζητήσεις και ειδήσεις, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ευκαιρία θα σου δώσει η σημερινή ημέρα, για μία νέα σοβαρή σχέση, αν είσαι ελεύθερος και αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, αν είσαι ήδη δεσμευμένος! Για να έρθει όμως σίγουρα αυτή η ευκαιρία, οφείλεις να είσαι ψύχραιμος, συνετός, προσγειωμένος και έντιμος ερωτικά! Ερωτισμός, ουσιαστική συντροφικότητα, αισθησιασμός και πάθος χαρακτηρίζουν την συναισθηματική σου ζωή, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ίσως η ιδανικότερη ημέρα για να βελτιώσεις συναδελφικές σχέσεις που είχαν υποστεί παρεξήγηση και ψυχρότητα! Σήμερα θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά του συντρόφου, με κάποιο τρόπο!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει επιτέλους την δυνατότητα, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας, που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν, με την βοήθεια της Συνόδου Αφροδίτης με Πλούτωνα! Νιώθεις δυνατός και ικανός να καταφέρεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια! Με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, βρίσκεις λύσεις, κυρίως λόγω της διορατικότητας σου και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, εκπληρώνοντας βαθιές επιθυμίες, με άνεση αυτήν την φορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, είναι σίγουρα ευνοϊκή, η σημερινή μέρα για σένα που είσαι δεσμευμένος! Το πάθος ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο, είναι ασυγκράτητο και αναμένονται καυτές ερωτικές στιγμές, αλλά και μπόλικο συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως προκύψει ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό περιβάλλον! Προχώρησε το, αλλά με διακριτικότητα και προσοχή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε χαρακτηρίζει εργασιακή αποδοτικότητα, η οποία σε οδηγεί στην επιτυχία! Πετυχημένες οικονομικές συμφωνίες έρχονται, σήμερα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σε περιμένει μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες και δυνατότητες, σε διαπροσωπικές σχέσεις, θέματα παιδιών, δημιουργικότητας ή διασκέδασης! Με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, αλλά και με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, εκφράζεις τον εαυτό σου, μέσα από επαφές, δραστηριότητες και εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, αλλά και μέσα από την παροντική πλούσια κοινωνική σου ζωή! Βγάζεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου και απολαμβάνεις την ζωή, αλλά και τον θαυμασμό των γύρων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής! Έρχονται ανέλπιστες και σπουδαίες ευκαιρίες και επιλογές, δυνατότητες για εδραίωση, επισημοποίηση ή έναρξη νέας σχέσης, πολλές ερωτικές κατακτήσεις, θαυμαστές, αλλά και άπειρες καυτές ερωτικές στιγμές με το άτομο που επιθυμείς! Η σημερινή ημέρα, το σίγουρο είναι ότι θα σου φέρει ένα μεγάλο χαμόγελο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο, πέρα από την δική σου υπερβολική ανεμελιά και επιθυμία για ψυχαγωγία!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact