ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, αν φερθείς έξυπνα και συνετά, η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα! Εκμεταλλεύσου την δυναμική Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ζώδιο σου και πέτυχε τώρα βαθιές επιθυμίες, χωρίς πολλές απαιτήσεις και υπερβολικές συμπεριφορές! Ευκαιρίες θα έχεις, σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν, για να αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί και κυρίως μέσα από επικοινωνίες, επαφές, ειδήσεις, μετακινήσεις και συναντήσεις, λόγω του Εξαγώνου Ερμή-Πλούτωνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ερωτική σου ζωή ευνοείται σημαντικά σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ολιγαρκής και συνετός στις συναισθηματικές σου δραστηριότητες και επιλογές! Είναι σίγουρο ότι θα απολαύσεις κατακτήσεις σήμερα, νέες γνωριμίες, φλερτ, μηνύματα, αλλά και εκπλήρωση ερωτικών επιθυμιών, σκοπών και στόχων! Το γοητευτικό και δυναμικό σου παρουσιαστικό, θα σου δώσει την ευκαιρία, για μία νέα παθιασμένη σχέση ή αναζωπύρωση της ήδη υπάρχουσας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει οπωσδήποτε να ενισχύσεις την υπομονή σου και την διαλλακτικότητα σου, στον χώρο της εργασίας, γιατί το παρακάνεις με απαιτήσεις και δογματικότητα! Οικονομικά, θα πάρεις μεγάλη χαρά σήμερα, με μία επικείμενη εξέλιξη!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ώρα να ανανεώσεις και να φτιάξεις την διάθεση σου, φίλε Υδροχόε, αποκαθιστώντας την ηρεμία και την σιγουριά σου! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε σώζει τελευταία στιγμή, από δύσκολες καταστάσεις και δυσάρεστες συγκυρίες, αφού η όψη αυτή, θα λειτουργήσει ως… προστάτης άγγελος για σένα! Έχεις εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό, αφού το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα αυξήσει μέσα από γεγονότα, την αυτοεκτίμηση και την αυτοεκτίμηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον ερωτικό τομέα, επιτέλους θα εκτιμηθούν οι προσπάθειες σου και η συναισθηματική σου γενναιοδωρία! Αναλογίσου σήμερα, αν τελικά τόσο καιρό, ερωτευόσουν άτομα που δεν έπρεπε ή που ανήκουν… αλλού! Τώρα, ήρθε η ώρα, να βρεις αυτό που σου αξίζει, να κάνεις μία σημαντική γνωριμία ή το μεγάλο ουσιαστικό βήμα με τον σύντροφο! Επίσης, να ξέρεις, πως σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να μάθεις ένα μυστικό, που η αποκάλυψη του, θα ωφελήσει πολύ τα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά θα υπάρξουν μεν δυσκολίες και καθυστερήσεις, αλλά στο τέλος, όλα θα ξεπεραστούν! Οικονομικά, θα υπάρξει θετική απάντηση, σε κάτι που περιμένεις!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, η ημέρα σήμερα, θα φέρει θετικές αλλαγές, που καιρό τώρα θες, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Απολαμβάνεις επιτυχίες και χαρές στο φιλικό σου περιβάλλον, χρησιμοποιείς εποικοδομητικά την ικανότητα σου να διαχωρίσεις αληθινούς και… ψεύτικους φίλους, συνειδητοποιείς πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις στόχους ζωής, δέχεσαι βοήθεια από έναν φίλο και επικοινωνείς με σκοπό να εκπληρώσεις τα όνειρα σου! Όλα βελτιώνονται και έρχονται μόνο επιτυχίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε διακρίνει γοητεία, ερωτισμός, συναισθηματική γενναιοδωρία και καλοσυνάτη συμπεριφορά, γεγονός που θα φέρει θαυμαστές και κατακτήσεις στον δρόμο σου αν είσαι ελεύθερος! Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει, για μία νέα γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις στόχους, αλλά και ισότητα στην σχέση, με τον σύντροφο σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάνεις αρκετά προκλητικά λάθη σε δουλειά και οικονομικό τομέα! Ωστόσο, διορθώνεις έγκαιρα τις… γκάφες που ενδεχομένως να κάνεις!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact