ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η σημερινή Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, αλλά και η όψη Εξαγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, είναι άκρως εποικοδομητικές για εσένα, αν τις εκμεταλλευτείς σωστά και έξυπνα, φίλε Ζυγέ! Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου, συνδύασε την με την λογική σου και θα καταφέρεις σήμερα, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητα, αλλά και να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια στο σπίτι, επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί και να βρεις μόνιμες λύσεις σε προβληματικές συγγενικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία ημέρα με… περίεργη ερωτική εύνοια! Αν είσαι σε γάμο, απολαμβάνεις τώρα την θαλπωρή και την ζεστασιά του σπιτιού, αλλά και συναισθηματική ανανέωση στον γάμο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σήμερα γίνει κάποια συζήτηση για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με έναν παλιό σου έρωτα, που ακόμα σε… «καίει»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά είσαι αποτελεσματικός και αποδοτικός! Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Οικονομικά, έρχονται έξοδα σήμερα, που αφορούν το σπίτι!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη, αγαπητέ Σκορπιέ, ιδίως όσον αφορά κοινωνικές δραστηριότητες! Έχεις μπόλικη τύχη σήμερα, λόγω της Συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, οι ευκαιρίες θα έρχονται συνεχώς, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις στόχους, αν περάσεις όμορφα και να επικοινωνήσεις ακριβώς με τον τρόπο που επιθυμείς! Θα έχεις πλούσια και ουσιαστική κοινωνική ζωή, ωφέλιμες επαφές, εύνοια σε ταξίδια, συναντήσεις, γνωριμίες και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα φέρει φλερτ, ευχάριστες επικοινωνίες, χαρούμενα μηνύματα, νέες γνωριμίες και τυχαίες ή μη συναντήσεις, που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα πετύχεις τον ερωτικό στόχο, που έχεις εδώ και καιρό! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία έξοδο ψυχαγωγίας σήμερα, με τον σύντροφο και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε υπέροχα και θα αγαπηθείτε ξανά από την αρχή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά αλλά και οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε επιπολαιότητες και χρησιμοποίησε την οξυδέρκεια σου, ώστε να πετύχεις στόχους!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σε χαρακτηρίζουν σήμερα, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, φίλε Τοξότη και αυτά τα χαρακτηριστικά σου, είναι που θα φέρουν τα θετικά γεγονότα της ημέρας! Με την βοήθεια της Συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα και του Εξαγώνου Ερμή-Πλούτωνα, αποδεικνύεις την αξία σου και κερδίζεις με μεγαλύτερη ευκολία αυτό που βαθιά επιθυμείς! Προστατεύεις και διορθώνεις οικογενειακές σχέσεις και σήμερα ενδέχεται σήμερα να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι ή ακίνητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρθε η στιγμή να βρεις ένα σύντροφο που σε καλύπτει συναισθηματικά, υλικά, αλλά και… σωματικά, για σένα που είσαι ακόμα ελεύθερος! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, οι προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο, χαρακτηρίζονται από πάθος, αισθησιασμό και ένταση! Αν ωστόσο, ενδιαφέρεσαι ακόμα για το πρώην ταίρι σου, σήμερα θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία της αποσύνδεσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εξελίξεις και συγκυρίες μέσα στον εργασιακό χώρο, ωφελούν πολύ την πρόοδο σου! Κάθε οικονομική σου δραστηριότητα σήμερα, θα έχει επιτυχία.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact