ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, μπορείς σήμερα να επωφεληθείς ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες άλλων ή κάποια μυστικά που σε αφορούν! Εκμεταλλεύσου αυτό το γεγονός, ώστε να αναδείξεις τον βελτιωμένο εαυτό σου και να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα! Εμπιστεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και διαίσθηση, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα ώστε να κινηθείς παρασκηνιακά και την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, για να κερδίσεις πολλά μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και γενικά στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα είναι σίγουρα η ιδανική μέρα για σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, αρκεί να παραμείνεις λογικός, συνετός και έντιμος! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως κάνεις ένα μεγάλο βήμα τώρα με τον σύντροφο, ακόμα και επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί το φλερτ να έχει μειωθεί, όμως απολαμβάνεις λίγες, αξιόλογες και αξιοθαύμαστες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, όπως και στον οικονομικό τομέα, είσαι ευνοημένος μεν, ωστόσο άρπαξε μόνο αξιόλογες και σοβαρές ευκαιρίες που θα έρθουν, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις πράγματα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι η ημέρα που θα αρπάξεις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, αλλά και με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται τώρα, όπως και θέματα εξωτερικού ή διαπροσωπικών σχέσεων από απόσταση! Επιπλέον, προωθείς τα σχέδια σου με αισιοδοξία και δύναμη, αλλά και με την έμπρακτη ή λεκτική βοήθεια των φίλων σου! Επικείμενες μετακινήσεις και ταξίδια, ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να έρθεις ακόμα πιο κοντά ή ακόμα και να κατακτήσεις τους ερωτικούς σου στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες συναρπαστικές γοητευτικές γνωριμίες, ευκαιρίες για συναντήσεις ή ραντεβού και αποκαλύψεις που θα εξυπηρετήσουν απόλυτα τα ερωτικά σου! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου τις σημερινές όψεις του ερωτικού Πλούτωνα, ώστε να πείσεις τον σύντροφο, για τα «θέλω» σου και τους στόχους σου για την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, πρέπει σήμερα να συγκεντρωθείς λίγο παραπάνω, αποφεύγοντας λάθη λόγω αφηρημάδας ή βιασύνης! Οικονομικά, είναι η ιδανική περίοδος για χρηματοοικονομικές συμφωνίες και υπογραφές!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, ήρθε η ώρα να βάλεις τέλος σε παρελθοντικά προβλήματα και βάρη, που σε απασχολούσαν καθημερινά και «έτρωγαν» την ενέργεια σου! Με την βοήθεια της Συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα, αλλά και του Εξαγώνου Ερμή-Πλούτωνα, βρίσκεις λύσεις σε πολλά από τα θέματα που σε βασάνιζαν τόσο, ανανεώνεσαι ψυχικά και βελτιώνεις απόλυτα την κοινωνική σου εικόνα! Μία αποκάλυψη ή ανακάλυψη, σε βοηθά να πάρεις τώρα, τις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά, κοιτάζοντας αποκλειστικά και μόνο την προσωπική σου πρόοδο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έψαχνες την ιδανική ημέρα, για να κάνεις μία συζήτηση ερωτικού χαρακτήρα, σήμερα είναι η κατάλληλη! Η γοητεία σου, το πάθος, η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα φέρουν το αποτέλεσμα που θες και μάλιστα μακροπρόθεσμα! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, την σημερινή ημέρα, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, ώστε να απολαύσεις αισθησιασμό, καυτές στιγμές και βαθύ ουσιαστικό συναισθηματισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θα ξεπεραστούν κάποιες δυσκολίες, αφού θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε τυχόν έντονες δυσκολίες! Οι οικονομικές σου δραστηριότητες, θα έχουν θετικά αποτελέσματα!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact