ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 30 Ιουνίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο τονίζει τις επαγγελματικές σου βλέψεις και σε καλεί να δικτυωθείς ή να αξιοποιήσεις τις επαφές σου, ώστε να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου. Στο πρόγραμμα είναι και μια σημαντική συμφωνία που θα σου «λύσει τα χέρια». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς στις πραγματικές σου ανάγκες και να μην ξοδεύεις χρήματα από εδώ κι από εκεί, μόνο και μόνο για να καταναλώσεις!

Ερωτικά
Με τον Ουρανό να «κάνει παιχνίδι» στον τομέα των σχέσεών σου, φαίνεται να προηγούνται οι αλλαγές και οι ανατροπές, κάτι βέβαια που μπορεί να συνδυαστεί με θετικές εξελίξεις αν είσαι διαθέσιμος/η. Στην αντίθετη περίπτωση όμως, μπορεί να σου «σκάσει» κεραμίδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μην βιαστείς όμως να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος των διαβουλεύσεων, αφού πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να χειριστείς πιο αποτελεσματικά μια νομική υπόθεση σου αλλά και να διευρύνεις τις γνώσεις σου με ποικίλα διαβάσματα ή σεμινάρια.

Ερωτικά
Τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα», χωρίς όμως να υπολογίζεις τις διαθέσεις των άλλων, κάτι που εύκολα μπορεί να προκαλέσει προστριβές ή παρεξηγήσεις. Καλό είναι λοιπόν να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που ξέρεις ότι θα ανταποκριθεί θετικά στις προσδοκίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο σου ανοίγει την όρεξη για να αποκτήσεις περισσότερα κι αν περιορίσεις την συνήθη τάση σου να καταπιάνεσαι με πολλά ταυτόχρονα, είναι βέβαιο πως θα πετύχεις τον στόχο σου. Στο πρόγραμμα είναι κι ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο ή μια φορολογική ρύθμιση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να διεκπεραιώσεις έναν ικανό αριθμό καθημερινών υποθέσεων, κάτι που δεν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα αν κινηθείς οργανωμένα.

Ερωτικά
Με τον Κρόνο να φιλοξενείται στο ζώδιό σου, δυσκολεύεσαι να κινηθείς με την άνεση που σε χαρακτηρίζει συνήθως. Επιπλέον, προηγούνται εκείνα που πρέπει να γίνουν, με συνέπεια η προσωπική σου ευχαρίστηση να μπαίνει σε «καραντίνα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο ορίζει την έναρξη μιας περιόδου κοινωνικών «ανοιγμάτων» αλλά και συμφωνιών, που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις ευκολότερα τις όποιες δυσκολίες. Επιπλέον, ίσως διορθώσεις κάποια λάθη ή αβλεψίες προσώπων που δουλεύουν για σένα αλλά έχουν ελλείψεις στην κατάρτισή τους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς στα προβλήματα ή τις απαιτήσεις ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, φαίνεται ότι οι προϋποθέσεις για να αλλάξεις αυτό το «καθεστώς», ολοένα και αυξάνονται! Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα μπορέσεις να την ανανεώσεις με ευχάριστο τρόπο, μέσα από παρέες και κοινωνικά δρώμενα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact