ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 30 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τα οικονομικά σου κι ίσως κατά την διάρκεια της ημέρας να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που θα σε βάλουν σε ανησυχία. Αντίστοιχα όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου, οπότε το πιθανότερο είναι να έρθεις «μια η άλλη». Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο σε καλεί να κάνεις μετατροπές στο σπίτι σου αλλά και να κινηθείς για την ρύθμιση ενός περιουσιακού σου ζητήματος.
Ερωτικά
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου δεν σε βοηθά να καταλήξεις οριστικά στο τι θες και τι… δεν θες με συνέπεια να πέφτεις συχνά σε αντιφάσεις που προβληματίζουν τον άνθρωπο που ενδιαφέρεται για σένα. Κοινωνικά πάντως, είσαι σε καλή φάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αρκετές έκτακτες καταστάσεις, που θα δοκιμάσουν τις ικανότητές σου. Επιπλέον, ίσως νιώσεις μια συναισθηματική αστάθεια ή αβεβαιότητα. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο εγκαινιάζει μια περίοδο αυξημένων επαφών, μετακινήσεων αλλά και ευκαιριών για να βελτιώσεις τις γνώσεις ή την τεχνική σου κατάρτιση.

Ερωτικά
Η αστάθεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας κι από αυτήν την άποψη δεν θα έπρεπε να πάρεις πολύ σοβαρά οτιδήποτε. Επιπλέον, ο Άρης απέναντί σου, προσδίδει στην προσωπική σου ζωή μια αίσθηση περιπέτειας, άλλοτε επιθυμητής κι άλλοτε όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά και οτιδήποτε αφορά στην κάλυψη των αναγκών σου, ίσως μάλιστα να σημειώσεις μια μικρή «νίκη» σε αυτόν τον τομέα. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις κάτι που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ξεκουραστείς και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Ερωτικά
Η επιρροή του Κρόνου στις σχέσεις σου είναι καταλυτική, με συνέπεια να «φορτώνεσαι» διαρκώς με άγχη και υποχρεώσεις άλλων. Και το κακό είναι ότι η συγκαταβατική σου στάση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τόλμη και η αποφασιστικότητα σήμερα, εάν δεν είναι συνδυασμένες με τη λογική, ίσως δεν έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Επαγγελματικά, πολλά άτομα ποντάρουν σε εσάς και εσείς με τη σειρά σας δεν θέλετε να τους απογοητεύσετε. Ο ψυχικός σας κόσμος ίσως δεχτεί ένα μήνυμα από πρόσωπο του παρελθόντος και αναστατωθεί.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο τονίζει τις φιλοδοξίες σου και την ανάγκη σου να επιβεβαιώσεις την υπεροχή σου μέσα από την παραγωγή ενός συγκεκριμένου έργου. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες δυσκολίες, που έχουν να κάνουν κυρίως με την έλλειψη συνεννόησης ή την διαφορά νοοτροπίας ανάμεσα σε σένα και τα άτομα που εμπλέκονται στις κινήσεις σου. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο σε ωθεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές, οπότε ίσως δεν έχει νόημα να συζητάμε τα προσωπικά σου. Εξ άλλου με τον Κρόνο στον Τοξότη, καλείσαι περισσότερο να λύσεις προβλήματα, παρά να απολαύσεις αβίαστα τον έρωτά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου, που θα έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό της την αυξημένη κοινωνικότητά σου, τις νέες γνωριμίες και ίσως την σύμπραξή σου με φίλους/ες ή ομοϊδεάτες με σκοπό την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση για ένα μακρινό ταξίδι.

Ερωτικά
Το βέβαιο είναι ότι θα γνωρίσεις κόσμο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα μείνεις και ικανοποιημένος/η από τα όσα θα βιώσεις. Επιπλέον ίσως κληθείς να δώσεις λύσεις σε προβλήματα φίλων, βάζοντας τα δικά σου θέματα σε «δεύτερη μοίρα».Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact