ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, έχεις έντονες ανταγωνιστικές τάσεις και θέλεις να διακρίνεσαι, να ξεχωρίζεις και να τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού συνεχώς. Πιθανόν, σε φάσεις ψυχολογικής πίεσης, ίσως γίνεις λίγο απόμακρος και αρκετά ψυχρότερος από ότι συνήθως, σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Μην ξεχάσεις ούτε λεπτό, πως ο σεβασμός κερδίζεται και δεν απαιτείται! Φρόντισε λοιπόν, να διατηρήσεις την καλή κοινωνική εικόνα, που έχεις χτίσει μέχρι σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος ελάφρωσε και απάλλαξε τον εαυτό σου από τις παραπανίσιες ευθύνες της σχέσης! Δεν μπορείς να φροντίζεις όλα εσύ και μην επιμένεις να θεωρείς πως είσαι υποχρεωμένος να κάνεις, εσύ και μόνο εσύ, πράγματα για την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να τραβήξει το ενδιαφέρον σου η παρουσία στη ζωή σου ενός προσώπου που σέβεσαι και εκτιμάς και τώρα τον βλέπεις με «άλλο μάτι»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για σένα το καλύτερο καταφύγιο είναι η δουλειά σήμερα και δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου! Οικονομικά θα υπάρξει σταθερότητα και αδράνεια!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα φίλε Λέοντα, εκμεταλλεύσου όσο περισσότερο μπορείς την τύχη σου! Έχεις ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση της προσωπικής ανεξαρτησίας και της ελευθερίας! Μπορείς και εκφράζεις όπως ακριβώς πρέπει και να πραγματοποιείς αυτά που θέλεις στη ζωή σου! Δύσκολα παραβιάζεις τις προσωπικές σου αρχές, αλλά εύκολα βρίσκεις τα εκφραστικά μέσα να πείσεις τον άλλο για τα «θέλω» σου! Σήμερα, πες ναι σε κοινωνικές επαφές, εξόδους και μετακινήσεις που θα σου δώσουν χαρά και ανεμελιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και θες να κάνεις μία δύσκολη συζήτηση σήμερα με τον σύντροφο, είναι η ιδανική περίοδος, αφού το αποτέλεσμα θα είναι αυτό ακριβώς που θες! Αν είσαι ελεύθερος, επιστράτευσε το δώρο της αισιοδοξίας και του επικοινωνιακού σου ταλέντου, για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γοητευτικές γνωριμίες! Ωστόσο μην δέχεσαι πράγματα που προδίδουν τις προσωπικές σου αξίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, όσο κι αν φαίνεται μία ευκαιρία σαν μια ιδανική λύση, θα σου προκαλέσει αργότερα μεγαλύτερη πίεση! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες και αποφάσεις!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, θα δώσεις μεγάλη σημασία στην εξερεύνηση του εσωτερικού σου κόσμου και στην αναζήτηση των βαθύτερων στοιχείων της προσωπικότητάς σου. Έχεις την ευκαιρία, να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου, αλλά και να βελτιώσεις την ζωή σου! Μην ανοίγεσαι στις διαπροσωπικές σου επαφές την σημερινή ημέρα, ιδίως για τα σχέδια σου, αφού όσο λιγότερα ξέρουν οι άλλοι για σένα, τόσο πιο ασφαλής είσαι! Χρησιμοποίησε την αναλυτική σου διορατικότητα, ώστε να καταλάβεις τις προθέσεις των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην ερωτική ζωή κάποια γεγονότα και συγκυρίες θα σου δώσουν μεγάλη ψυχική δύναμη και συναισθηματική ικανοποίηση. Ωστόσο, αν είσαι ήδη με κάποιον, είναι πολύ σημαντικό να μάθεις να τον συγχωρείς, γιατί η μνησικακία, θα επαναφέρουν προβλήματα που θα φθείρουν την σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να γοητεύσεις τον καθένα και να του ξυπνήσεις ένστικτα ερωτικά, που θα τον κάνουν να μην μπορεί να σου αντισταθεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά και επαγγελματικά, ένα γεγονός σήμερα θα βοηθήσει πολύ να ξεδιαλύνεις διάφορα ζητήματά σου, αν αυτό είναι που θες αυτήν την περίοδο!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact