ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, είσαι ο εαυτός σου και απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας! Δίνεις προτεραιότητα και πετυχαίνεις αρμονικές διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες με τους άλλους. Οι καταστάσεις που χαρακτηρίζονταν από εντάσεις και συγκρούσεις, τώρα λαμβάνουν τέλος, με τον πιο σωστό και δίκαιο τρόπο! Κερδίζεις την αποδοχή των άλλων, είσαι δημοφιλής και πολύ αγαπητός, σε κάθε σου συναναστροφή, γεγονός που σε βοηθά να πετύχεις και προσωπικούς στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά επηρεάζεσαι εύκολα από την γνώμη των άλλων και αυτό ίσως σου προκαλέσει κάποια μικρά προβλήματα! Ωστόσο η τύχη είναι με το μέρος σου αν είσαι ελεύθερος, αφού μία νέα γνωριμία ή έναρξη μίας νέας σχέσης έρχεται σήμερα, αλλά και επίσης, αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ενδυνάμωση συναισθηματική και σταθερότητα στην σχέση σου με τον σύντροφο, ο οποίος είναι πολύ πιο τρυφερός τώρα μαζί σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επαγγελματική ή οικονομική ανασφάλεια που ίσως βιώσεις σήμερα, έχει ως αποτέλεσμα να σε ρίξει σε λάθη ή αναποφασιστικότητα, που θα φέρουν καθυστερήσεις και απώλειες!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα έχεις την αίσθηση ότι η αξία σου, εξαρτάται πολύ από την γνώμη των άλλων και για το λόγο αυτό, αποφασίζεις να βοηθάς και να εξυπηρετείς ανιδιοτελώς! Αυτό είναι αξιοθαύμαστο εκ μέρους σου, ωστόσο θέλει προσοχή, γιατί μπορεί να γίνεις θύμα εκμετάλλευσης από αγνώμονες! Μην θεωρείς λοιπόν, ότι πρέπει πάντα να είσαι εσύ αυτός που θα κάνει κάτι, άμα ο άλλος χρειάζεται βοήθεια. Άσε να αναλάβει και κανένας άλλος την ευθύνη! Μην τρέχεις εσύ για όλα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πιθανόν να υπάρξει σήμερα, ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, αλλά πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς και για να μην υπάρξουν σκάνδαλα! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να διαμορφώσεις εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητά της σχέσης σου και προσπάθησε να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά και ερωτικά, γιατί μάλλον το έχεις παρακάνει με τις αποστάσεις που κρατάς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τύχη και εύνοια χαρακτηρίζουν τον επαγγελματικό τομέα και είναι σίγουρη η επιτυχία! Οικονομικά, τρέχεις σήμερα να καλύψεις κενά και να κλείσεις εκκρεμότητες!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη σήμερα το κέφι και η διάθεση σου είναι στα ύψη! Θέλεις διακαώς και φυσικά το καταφέρνεις να αποσπάς την προσοχή, τα βλέμματα και τον θαυμασμό των γύρων σου! Προσπαθείς να ξεχωρίσεις απλά και μόνο για το «χειροκρότημα» και έστω για μία μέρα αποφασίζεις να δεις την ζωή με πιο ανέμελο μάτι! Κοινωνικοποιήσου, λάμψε, δημιούργησε και διασκέδασε όσο πιο πολύ μπορείς, χωρίς όμως επιπολαιότητα και έπαρση, που ενδεχομένως να σε βλάψουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, νιώθεις σήμερα επιθυμητός, ερωτεύσιμος και χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Πες όχι στις συναισθηματικές «ζαβολιές» και επιπολαιότητες, αλλά και σε συμπεριφορές έπαρσης ή εγωκεντρισμού! Ζήσε καυτές παθιασμένες στιγμές, χωρίς όμως να ξεφύγεις από τα επιτρεπτά όρια! Αν είσαι ελεύθερος ίσως κάνεις μία νέα γνωριμία και αν είσαι δεσμευμένος, ίσως ο σύντροφος σου προσφέρει ένα δώρο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επιδεικνύεσαι υπερβολικά στο χώρο εργασίας και ίσως προκαλέσεις αντιδράσεις! Ρισκάρεις πολύ οικονομικά και ίσως αυτό δεν σου βγει σε καλό!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι στους δικούς σου ανθρώπους, την οικογένεια σου και σε θέματα σπιτιού! Ασχολείσαι συνεχώς με οικογενειακές σχέσεις και την εξομάλυνση ή βελτίωση αυτόν και τελικά καταλήγεις να φορτώνεσαι συναισθηματικά, με τα προβλήματά τους που δεν σε αφορούν μάλιστα άμεσα! Πολλές φορές σήμερα, η διαίσθηση σου είναι αυτή που θα σου δώσει λύσεις, γι’αυτό μην την υποτιμάς και μην την κρατάς μέσα σου! Χρησιμοποίησε όλους τους τρόπους που υπάρχουν για να εκτονωθείς συναισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, πρέπει να επιδείξεις τρυφερότητα και κυρίως φροντίδα προς τον σύντροφο, αν είσαι δεσμευμένος και θα δεις πως θα στο ανταποδώσει! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σε μία κίνηση που θα κάνει προς εσένα, ένας παρελθοντικός έρωτας τώρα, αν αυτό που θες είναι επανασύνδεση! Αν πάλι ψάχνεις για μία νέα γνωριμία, δεν είναι μάλλον η κατάλληλη ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές οι εξελίξεις στην δουλειά, ακόμα κι αν έρθουν αργά! Οικονομικά, θα υπάρξουν θέματα που θα φέρουν άγχος και στρες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact