ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, δεν διστάζεις να ζήσεις την περιπέτεια και απολαύσεις εμπειρίες κάθε είδους! Δεν φοβάσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και να ζήσεις με πάθος και ένταση την ζωή σου! Προσοχή όμως, μην ενθουσιάζεσαι πάρα πολύ εύκολα, ιδίως για νέα ξεκινήματα και καινούργια πράγματα, γιατί υπάρχει περίπτωση να προσγειωθείς απότομα! Διαθέτεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και θεωρείς ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για σένα, όμως πρέπει να επιστρατεύεις και λογική πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά είσαι αποφασισμένος να πάρεις το ρόλο του κυνηγού για να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει αν είσαι ελεύθερος ή να πείσεις τον σύντροφό σου να σου κάνει τα χατίρια, αν είσαι δεσμευμένος! Ωστόσο πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία, αφού είσαι επιρρεπής σε λάθος παρορμητικές κινήσεις, νεύρα και καυγάδες, ίσως λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης, που μετατρέπεται σε έπαρση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά μην είσαι τόσο ανταγωνιστικός, γιατί θα παρεξηγηθείς! Οικονομικά κάνεις περιττά έξοδα, για αγορές που δεν χρειάζεσαι να κάνεις

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα καταφέρεις να έχεις επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων σου, αφού, διαθέτεις μια απίστευτα δημιουργική φαντασία, που ομορφαίνει τη ζωή σου με κάθε τρόπο. Προσοχή όμως! Στην υπερβολή της, αυτή η στάση σου, μπορεί να σε κάνει να χάνεις επαφή με την πραγματικότητα και να μην αντιμετωπίζεις την αλήθεια κατάματα, από επιλογή σου. Έχεις ανεπτυγμένη διαίσθηση ως προς τις διαθέσεις και τα συναισθήματα των άλλων, γι’αυτό επιστράτευσε την, ώστε να πάρεις σωστές επιλογές!.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, οφείλεις να βρεις ισορροπία ανάμεσα στην αληθινή και πραγματική κατάσταση που έχεις να αντιμετωπίσεις, όσον αφορά το άτομο που σε ενδιαφέρει ή τον σύντροφό σου και στην τάση σου να αποδράσεις στον φανταστικό σου κόσμο, γιατί απλά έτσι σε συμφέρει. Η διαίσθηση σου είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις ερωτικές αντιξοότητες σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, εκμεταλλεύσου το χάρισμα της διορατικότητας, ώστε να κατανοείς τους άλλους για να λύνεις προβλήματα και εντάσεις. Θα σε χαλαρώσει και θα σε ανακουφίσει ένα γεγονός σήμερα, που θα λύσει ένα οικονομικό πρόβλημα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, δεν υπάρχει για σένα τίποτα πιο σημαντικό από τους φίλους σου, την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου. Έχεις οξυδερκές και γερό μυαλό και σήμερα βρίσκεις λύσεις σχεδόν σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν και κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές! Οι σχέσεις σου με τους φίλους σου, εξομαλύνονται, ενδυναμώνονται και βελτιώνονται κατά πολύ! Επίσης η συμβουλή ενός φίλου, θα σε βοηθήσει στην επίτευξη ενός μεγαλεπήβολου στόχου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά αποφασίζεις σήμερα, να απαλλαχτείς από τάσεις εξάρτησης από πρόσωπα, σχέσεις και καταστάσεις. Προσπάθησε να δεις τις διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις που έχεις σε ένα ερωτικό πρόβλημα τώρα και εξέτασε τα πράγματα με διαφορετικό «μάτι». Δείξε ανοχή και μη γίνεσαι επικριτικός απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει ή στον σύντροφο και μείωσε κάποιες συναισθηματικές αποστάσεις, που κρατάς σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, συνεργάζεσαι άψογα με όλους και πετυχαίνεις στόχους! Οικονομικά, σε διακατέχει τάση για αλόγιστα έξοδα! Προσοχή λοιπόν!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact