ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, έχεις σκοπό να εξωτερικεύεις χωρίς δεύτερη σκέψη τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου, απλά μιλώντας γι’ αυτά. Επικοινώνησε, κάνε γνωριμίες, κανόνισε συναντήσεις, στείλε μηνύματα, αλλά προσπάθησε να μην μπερδεύεις το ουσιώδες με το ανούσιο και το επιφανειακό! Σκέψου, αξιολόγησε και συζήτησε με σαφήνεια για τους στόχους σου και θα δεις ότι θα τους πετύχεις με ευκολία! Η κουβέντα με τους άλλους και οι ειδήσεις που θα έχεις, είναι οι πηγές της χαράς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, φλερτ, επαφές, ραντεβού, μηνύματα και τηλεφωνήματα! Εσύ που είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ανανέωση ή αναθέρμανση σχέσης, μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφό σου! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, έρχονται ερωτικά θετικά νέα που ίσως δεν περιμένεις και είσαι ξανά χαρούμενος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, αν φερθείς έξυπνα και με όπλο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, θα καταφέρεις να κερδίσεις στόχους! Οικονομικά, καλύτερα να προτιμήσεις την σημερινή ημέρα, για υπογραφές και συμφωνίες!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα απολαμβάνεις ασφάλεια, ζεστασιά και σταθερότητα στο περιβάλλον σου, αλλά και πολλές ικανοποιήσεις όσον αφορά τις μικρές χαρές της ζωής! Αν υπάρχουν σκέψεις ωστόσο, που ακόμα σε βασανίζουν πιθανόν να βρεις παρηγοριά στο φαγητό ή στην άνεση του καναπέ σου! Το σίγουρο είναι πως αργά ή γρήγορα, η αυτοεκτίμηση σου θα επανέλθει και θα νιώσεις και πάλι σίγουρος για τον εαυτό σου, αλλά και για τα κεκτημένα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ερωτική σου ζωή είναι γεμάτη πάθος, αισθησιασμό και βαθύ ουσιαστικό συναίσθημα! Αν είσαι δεσμευμένος, προκειμένου να απολαύσεις αυτήν την ερωτική εύνοια, καλό θα ήταν να περιορίσεις τις απαιτήσεις, την ζήλια και την κτητικότητα σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, δεν καλύπτεσαι πλέον από φλερτ και επιφανειακούς έρωτες! Αναζητάς και πολύ πιθανόν να βρεις σήμερα, ένα άτομο που μπορεί να σου προσφέρει συναισθηματική σιγουριά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλούς οικονομικούς στόχους, αφού διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου συνετά και σωστά! Επαγγελματικά οι αργοί ρυθμοί σου, θα σου προκαλέσουν προβλήματα, γι’αυτό προσοχή!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact