ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης 17 Ιουλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα, φέρνει εκνευρισμό, αλλά και σοβαρές ρήξεις, με διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Καλό θα ήταν να προσέχεις τις επικοινωνίες σου και να είσαι όσο πιο μπορείς οργανωμένος και συνετός! Γενικά κλονίζονται σημαντικοί για σένα τομείς, που αφορούν κυρίως σχέσεις και συνεργασίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα σε αναγκάσει η σημερινή ημέρα να αναθεωρήσεις, ό,τι μέχρι τώρα είχες δεδομένο στην συντροφική ζωή, αφού κάποιες καταστάσεις ανατρέπονται και η σχέση φτάνει σε κρίσιμο σημείο! Αν είσαι ελεύθερος, μην φερθείς παρορμητικά σε μία πιθανή νέα γνωριμία τώρα, αντ’αυτού, δώσε της τον χρόνο που της αρμόζει, πριν βγάλεις συμπεράσματα για το άτομο αυτό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σχέσεις κλονίζονται από οξυθυμία και ξεσπάσματα! Μείνε ψύχραιμος! Οικονομικά, απέφυγε υπογραφές και συμφωνίες σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, με την Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Αιγόκερω, αισθάνεσαι εξαντλημένος, γιατί οι μέρες αυτές θα φέρουν περισσότερες υποχρεώσεις, από αυτές που μπορείς να αντεπεξέλθεις. Θα διαπιστώσεις πως πρέπει να ελαττώσεις απαιτήσεις και ισχυρογνωμοσύνη, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου, για τους οποίους ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις σκληρά, γεγονός που θα σε κουράσει αρκετά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν ορισμένες καταστάσεις που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, τις οποίες θα τις πάρεις πιο βαριά από όσο πρέπει! Κάνε υπομονή και θα δεις τις επόμενες ημέρες, ότι ήταν ανούσιος και υπερβολικός αυτός ο εσωτερικός σου αναβρασμός! Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι οι εντάσεις με τον σύντροφο σου σήμερα, γιατί μάλλον το παρακάνεις σε θέματα κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά προβλήματα, θα παρουσιαστούν στον τομέα της καριέρας σήμερα, αφού είσαι επιρρεπής σε λάθη, αλλά και σε παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου! Οικονομικά, θα υπάρξουν απώλειες, μόνο αν δεν σταματήσεις άμεσα τις σπατάλες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα χρειάζεται ψυχραιμία, λογική και αυτοσυγκράτηση! Η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Αιγόκερω, θα σε ωθήσει σε λάθη και σε νευρικές, εγωιστικές και οξύθυμες συμπεριφορές, που μπορεί να σου προκαλέσουν απώλειες κάθε είδους! Γι’αυτό μείνε συγκρατημένος και κάνε υπομονή, έστω αυτές τις μέρες, χωρίς να έχεις όλο και περισσότερες απαιτήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, βάλε άμεσα λογικά όρια στις προσδοκίες σου και στις απαιτήσεις σου, ιδίως όσον αφορά νέες γνωριμίες! Επιπλέον, απέφυγε το επιπόλαιο και ίσως ανώριμο φλερτ, που σε εκθέτει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα, παράλογα «θέλω» και τάσεις εγωισμού από τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε καυγάδες και τάση για επικράτηση, στο χώρο της καριέρας! Οικονομικά, πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποια πιεστικά έξοδα σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε επηρεάζει άμεσα και απόλυτα! Οφείλεις να προσέξεις πολύ, ιδίως όσον αφορά οικογενειακές σχέσεις, που κινδυνεύουν να κλονιστούν τώρα! Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος σε οποιαδήποτε πρόκληση και να θυμάσαι ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι αυτοί που πάντα θα σε αγαπούν και θα αγαπάς! Ξεπέρασε κακές σκέψεις και άγχος, αφού όλα αυτά είναι προσωρινό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα σε παρασύρει σε περίεργους και ίσως απωθημένους έρωτες! Πιθανόν να ασχοληθείς με έναν έρωτα του παρελθόντος ή με έναν έρωτα που για κάποιο λόγο πρέπει να παραμείνει κρυφός, αλλά τελικά θα σε απογοητεύσει! Αν είσαι δεσμευμένος, πριν από κάθε σου κίνηση, να συμβουλεύεσαι το μυαλό και όχι την καρδιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν αρκετές οικονομικές απογοητεύσεις, κυρίως λόγω των υπερβολικών προσδοκιών σου! Επαγγελματικά, ορισμένα άτομα θα σε αποσυντονίσουν και ίσως δημιουργηθούν εντάσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact