ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης 17 Ιουλίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει αρκετή εσωτερική αναστάτωση και θα βγάλει στην επιφάνεια άγχη και ίσως φοβίες! Αν δεν διαφύλαξες όσο έπρεπε τα μυστικά σου, σήμερα κινδυνεύεις με αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να σε βλάψουν και να σε αποσυντονίσουν! Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη περίπτωση, να ανακαλύψεις κρυφά λόγια ή κουτσομπολιά, τα οποία σε ωφελούν πολύ όσον αφορά τις αποφάσεις και τις κινήσεις που θα κάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και ακόμα ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος, απέφυγε οποιαδήποτε επαφή σήμερα, διότι αναμένονται απογοητεύσεις! Επίσης, καλύτερα να πεις όχι σε παρασκηνιακές σχέσεις ή καταστάσεις, γιατί υπάρχει έντονα η πιθανότητα να αποκαλυφθούν όλα! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε εκρήξεις ζήλιας και απαιτητικότητας, γιατί αυτή η συμπεριφορά σου, φέρνει ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, σήμερα κάποια παλαιότερα λάθος έξοδα που έκανες, θα δείξουν τις αρνητικές τους συνέπειες! Επαγγελματικά απογοητεύεσαι, αφού κάποιες υποσχέσεις ή συμφωνίες, δεν τηρούνται.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα, εφιστούν την προσοχή σου στις φιλικές και κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Στις φιλίες σου, τομέας που τώρα επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου, θα αναγκαστείς να πάρεις κάποιες απαραίτητες αποφάσεις και να κάνεις ξεκαθαρίσματα, για να διατηρήσεις ισορροπίες! Μείνε ψύχραιμος και απέφυγε προκλητικότητα στις συναναστροφές σου και τα λόγια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να προσέξεις και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται μέλλον και σταθερότητα, απλά λόγω πάθους και παρορμητικότητας! Κάποια είδηση μάλιστα, που αφορά τα ερωτικά σου σε απογοητεύει και πιθανόν να προέλθει από το φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πρέπει να αποφύγεις καυγάδες, ρήξεις και εγωιστικές συμπεριφορές στην σχέση σου, με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά πιθανόν θα υπάρξουν κάποια προβλήματα με συναδέλφους ή συνεργάτες! Τα οικονομικά σου δεν θα παρουσιάσουν, κάποια αξιοσημείωτη μεταβολή τώρα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact