ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης 17 Ιουλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει αρκετά προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις, ενώ αποκαλύψεις κάποιων κουτσομπολιών ή απλά ειδήσεων σχετικά με γνωστούς, αδέρφια ή γείτονες θα σε αποσυντονίσουν! Η ημέρα γενικά, θα πλήξει κυρίως τις κοινωνικές και φιλικές σου σχέσεις, όπως και τις μετακινήσεις σου και ίσως ισχυρές ρήξεις, σε μία διαπροσωπική σου σχέση, γι’αυτό περιόρισε νεύρα και εγωιστική τάση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η συντροφική σου ζωή κλονίζεται αρκετά σήμερα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή! Αν κινήθηκες όλον αυτόν τον καιρό έντιμα και με ειλικρίνεια απέναντι στο σύντροφο σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, διαφορετικά έρχονται αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος μην κάνεις νέα ξεκινήματα σήμερα και μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα υπάρξουν απομυθοποιήσεις κάποιων συνεργασιών ή συναδέλφων! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις σε αρκετούς από τους προβληματισμούς σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, η σημερινή ημέρα, θέλει λογική, υπομονή και ωριμότητα! Η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει αρκετές ανασφάλειες, ιδίως όσον αφορά τα κεκτημένα σου και αυτό πιθανόν να σε οδηγήσει σε εγωιστική και απαιτητική συμπεριφορά! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να τρίξουν τα θεμέλια κάποιων ουσιαστικών διαπροσωπικών σχέσεων, γι’αυτό καλύτερα να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και την οξυθυμία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αναγκάζεσαι να αλλάξεις πορεία στα αισθηματικά σου και στρέφεσαι σε νέες πιο αξιόλογες επιλογές, αφού κουράστηκες να μην ξέρεις, αν τελικά ενδιαφέρεται ή όχι, το άτομο που τώρα σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, θα πλήξει την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφο σου και θα σε ωθήσει, να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ημέρα επηρεάζει άμεσα τον τομέα της καριέρας και ίσως φέρει αποκαλύψεις λαθών, όπως και έντονες πιέσεις! Οικονομικά, πρέπει οπωσδήποτε σήμερα, να αναδιοργανώσεις τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, με την σημερινή Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του στο δικό σου ζώδιο, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα, πως η προβολή του εαυτού σου, δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμενες και γι’αυτό καλό θα ήταν τώρα, να ξεκινήσεις κάποιες στρατηγικές για αυτοβελτίωση, προκειμένου να γλιτώσεις καταλυτικές εξελίξεις, αλλά και ρίξεις! Προσπάθησε να μην παίρνεις κάποια πράγματα πιο προσωπικά και δραματικά απ’ όσο πρέπει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αρκετές από τις προσδοκίες σου στον έρωτα θα ναυαγήσουν και το άτομο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να σε απογοητεύσει λόγω ψεμάτων ή υποσχέσεων που δεν κράτησε! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν να κλονιστεί η σχέση σου με τον σύντροφο σου, γεγονός που θα σε αναγκάσει να πάρεις κάποιες απαραίτητες αποφάσεις, ακόμα κι αν αρχικά φαίνονται δύσκολες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά έρχονται αναπόφευκτες αλλαγές! Δέξου τα νέα δεδομένα και τις νέες καταστάσεις, χωρίς να είσαι δραματικός!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact