ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης 17 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε προειδοποιεί για συνετή και ώριμη συμπεριφορά και επιστράτευση της λογικής! Θα τρίξουν τα θεμέλια που μέχρι τώρα έχτιζες σε επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις! Η ανασφάλεια και η αδικαιολόγητη μειωμένη αυτοεκτίμηση σου, σε ωθεί σε απρόσεκτα λάθη, τα οποία σε εκθέτουν και χαλούν την σωστή κοινωνική σου εικόνα! Υπομονή, αργά ή γρήγορα όλα θα φτιάξουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προετοιμάσου να κλονιστεί αρκετά η εμπιστοσύνη μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, κυρίως λόγω κάποιων υποσχέσεων που δεν τηρήθηκαν, είτε από εσένα, είτε από αυτόν! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια γεγονότα που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σε προσγειώσουν απότομα και πιθανόν να απογοητευτείς από την συμπεριφορά του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δύσκολα τα πράγματα σήμερα στα επαγγελματικά σου, αφού πιθανόν να έρθουν κάποιες εξελίξεις που δεν σου αρέσουν. Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποιες απώλειες, κυρίως λόγω λανθασμένης διαχείρισης!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει γεγονότα και συγκυρίες μέσα από επαφές, σχέσεις από απόσταση, εξωτερικό, σπουδές και μετακινήσεις, που πιθανόν να μειώσουν την αισιοδοξία σου και να σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις κάποιους στόχους σου, αλλά και να αλλάξεις τελείως φιλοσοφία ζωής! Πρόσεχε τον τρόπο που επικοινωνείς, τα μηνύματα που στέλνεις, αλλά και τα ταξίδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ορισμένες υποθέσεις του μυαλού σου, συμπεράσματα και καταστάσεις που νόμιζες πως είχαν μέλλον, τώρα διαψεύδονται με λυπηρό μάλλον τρόπο, γεγονός που σου δημιουργεί σύγχυση! Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για έπαρση και υπερβολική σιγουριά στον εαυτό σου, ενισχύει κάποιες αυταπάτες που έχουν να κάνουν με την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, οφείλεις να κόψεις τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα! Επαγγελματικά, όλα βαίνουν ομαλά και ήρεμα, σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει έκρυθμες καταστάσεις, νευρικότητα και βιαστικές κουβέντες ή αντιδράσεις, που πιθανόν να φέρουν σοβαρές ρήξεις. Επιπλέον, ένα σημαντικό σου μυστικό κινδυνεύει τώρα να αποκαλυφθεί. Προστάτεψε το και φυσικά, μην διατυμπανίζεις παντού, την προσωπική σου ευτυχία ή τις επιτυχίες σου! Μείνει υποψιασμένος σε κάθε σου επαφή ή συναναστροφή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα φέρνει κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, αφού και πάλι επιλέγεις τον λάθος άνθρωπο και τελικά διαπιστώνεις ότι δεν ανταποκρίνεται πλήρως στα δικά σου συναισθήματα και ανάγκες! Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει ο κίνδυνος αποκάλυψης μίας κρυφής σχέσης, γεγονός που θα αλλάξει όλα σου τα δεδομένα και θα ταράξει την ηρεμία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά θα υπάρξουν αρκετοί προβληματισμοί και αναποδιές! Επαγγελματικά, θα έρθουν παρεξηγήσεις ή και καυγάδες, αν δεν συγκρατηθείς!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact