ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τρίτης 26 Φεβρουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, πολλές από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, θα έχουν έναν αινιγματικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η καχυποψία σου και η επιφυλακτικότητα σου, αλλά και το άγχος σου για το που βρίσκεσαι και ποιοι όντως αξίζουν την εμπιστοσύνη σου και την αγάπη σου! Να θυμάσαι, πως μερικές φορές, πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος, ώστε να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις των άλλων και αν πρέπει να τους έχεις στην ζωή σου, γι’αυτό μην βιάζεσαι και χρησιμοποίησε την διορατικότητα σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ίσως μπερδέψεις σήμερα το πάθος και το σεξ, με τον αληθινό έρωτα και την ουσιαστική αγάπη, με αποτέλεσμα να υπάρξει η πιθανότητα μίας ερωτικής παθιασμένης σχέσης με ημερομηνία λήξης, πράγμα που θα σε απογοητεύσει! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην δημιουργείς από το πουθενά εντάσεις, καυγάδες και κόντρες και να μην λες «κακίες» μέσα στα νεύρα σου, λόγω ζήλιας και κτητικότητας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, το νόμισμα έχει δύο όψεις! Από την μια, άτομα σε στηρίζουν και σε βοηθούν και από την άλλη, κάποιοι ίσως σου φερθούν ανέντιμα! Οικονομικά, θα υπάρξει εύνοια και τύχη!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, θα επιβεβαιώσεις πως… η καλή ημέρα, από το πρωί φαίνεται! Από το πρωί, θα συμβούν γεγονότα και θα έρθουν συγκυρίες, ειδήσεις και μηνύματα, που θα σου δώσουν ξανά χαρά, αισιοδοξία και θα αλλάξει η διάθεση σου προς το καλύτερο! Αγαπάς όλο τον κόσμο, αλλά και όλος ο κόσμος εσένα! Μην αφήσεις λεπτό να πάει χαμένο σήμερα, αφού η ημέρα θέλει πρωτοβουλία, εγρήγορση, πολυκοσμία, συναντήσεις, μετακινήσεις, επαφές και νέα ξεκινήματα κάθε είδους! Πες ναι στην τόλμη και την αισιοδοξία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτικός τομέας, είναι γεμάτος συναισθηματικά παιχνίδια και επικοινωνίες, σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις στόχους για την σχέση σου, κερδίζεις ξανά το ενδιαφέρον του συντρόφου και περνάς υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες και θετικές αλλαγές σήμερα! Πες ναι σε οτιδήποτε καινούργιο ή διαφορετικό από αυτά που μέχρι τώρα, είχες συνηθίσει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα χρειαστεί να πάρεις άμεσα πρωτοβουλίες για νέες συμφωνίες, συνεργασίες, υπογραφές και έγγραφα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αρχικά, η σημερινή ημέρα φίλε Παρθένε, θα σου δώσει την εντύπωση πως είναι γεμάτη δυσκολίες και αναποδιές! Ωστόσο, αυτά τα εμπόδια που θα έρθουν τώρα, θα λειτουργήσουν απόλυτα θετικά και εποικοδομητικά για σένα, αφού θα δώσεις αγώνα και θα καταφέρεις με επιτυχία να τα ξεπεράσεις μία και για πάντα! Μπορεί να είναι κάπως κουραστική η σημερινή ημέρα, όμως θα έρθουν σίγουρα και ουσιαστικές ευκαιρίες, που θα σου δώσουν την δυνατότητα να διορθώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου υπόσταση και εικόνα, αλλά και την φήμη σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις μάλλον σήμερα, πως ο σύντροφος σου, είναι αρκετά ψυχρός και απόμακρος, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο δύσκολη η συναισθηματική επικοινωνία μεταξύ σας! Κι όμως, θα υπάρξουν στιγμές που θα σου δείξει την αγάπη του με πράξεις και έτσι δεν θα έχεις την ανάγκη για λεκτική επιβεβαίωση! Αν είσαι ελεύθερος, παραδίνεσαι σε έναν νέο έρωτα που θα ξυπνήσει μέσα σου τα πιο τρυφερά συναισθήματα και βρίσκεται στο χώρο της εργασίας σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, βάζεις στόχους και του βλέπεις να εκπληρώνονται, ο ένας μετά τον άλλο! Οικονομικά κάνεις θυσίες για χάρη των άλλων και αυτό θα αδειάσει το πορτοφόλι σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact