ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τρίτης 26 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, γίνεσαι σίγουρα πιο γενναιόδωρος στα συναισθήματά σου και «αποχωρίζεσαι» κάθε εγωιστική διάθεση! Θα βιώσεις πολλές στιγμές όπου με καλή παρέα, θα απολαμβάνετε γέλιο, χαρά και διασκεδάσεις! Αποζητάς την επιβεβαίωση από τους άλλους και φυσικά το καταφέρνεις πανεύκολα αυτό, αφού η λάμψη σου τραβά, όλη την προσοχή και τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου! Θέματα και υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παιδιά, βρίσκουν την σημερινή ημέρα, λύσεις βελτίωσης και επιπλέον ευνοούνται όλες οι δημιουργικές δραστηριότητες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον έρωτα, αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις σήμερα άπειρες κατακτήσεις και θαυμαστές που δίνουν πραγματικά μάχη για να σε κατακτήσουν! Ωστόσο, εσύ είσαι μάλλον άστατος και φλερτάρεις παντού! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι μάλλον υπερβολικά απαιτητικός απέναντι στο σύντροφο, κυρίως γιατί δεν ανέχεσαι να σε παραμελεί ούτε λεπτό και θες όλη την προσοχή πάνω σου! Απόλαυσε την όμορφη αυτή ημέρα, χωρίς να ζητάς όλο και περισσότερα, από το άλλο σου μισό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά απολαμβάνεις επαίνους και θαυμασμό από τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σου! Οικονομικά, χρειάζεται προσοχή, αφού ξοδεύεις επιπόλαια και αλόγιστα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα διαπιστώσεις πως δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση να αφεθεί κάποιος συναισθηματικά σε σένα. Αισθάνεσαι πως οι άλλοι απομακρύνονται χωρίς λόγο από σένα, ενώ οι πρακτικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες αυξάνονται και δεν σου αφήνουν διαθέσιμο χρόνο για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ωστόσο, η περίοδος αυτή, είναι μία ωφέλιμη ευκαιρία, να τακτοποιήσεις θέματα καθημερινότητας, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να φροντίσεις το σώμα σου και να κλείσεις κάποιες υποθέσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σήμερα, όσο δυνατά κι αν σε αγαπά, δεν θα σου εκφράσει με λόγια τα συναισθήματα του, αλλά με τις πράξεις! Μέσα από συγκυρίες, θα σου αποδείξει τα πλούσια συναισθήματα του και την ανάγκη του να σε περιποιηθεί! Μην ζητάς περισσότερα λοιπόν, αφού η πραγματική αγάπη, φαίνεται σε έμπρακτες αποδείξεις! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα στο χώρο εργασίας, θα έχει εξελίξεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά ορθώς περιορίζεις τα έξοδα σου και επαγγελματικά, κάθε δραστηριότητα σου την σημερινή ημέρα, στέφεται από επιτυχία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε καταφέρνεις να βάλεις τέλος σε μπερδέματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και σε ταλαιπώρησαν στο παρελθόν! Συγκεκριμένα, κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και επιλέγεις με σιγουριά και αποφασιστικότητα, ποιοι θα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου και φυσικά στην καρδιά σου, αξίζοντας όντως την εμπιστοσύνη σου! Μην ανεχτείς ούτε στιγμή, την αναποφασιστικότητα κάποιων και μην παρασύρεσαι από δήθεν δικαιολογίες ή μεγάλα λόγια!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία έρχεται σήμερα, με άτομο που είναι πραγματικά «έξω» από τα γούστα σου, όμως πραγματικά θα αναζητήσει στο δικό σου πρόσωπο την αληθινή αγάπη! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, επιτέλους νιώθεις ξανά ικανοποίηση, ηρεμία και σιγουριά μέσα στη σχέση σου και επιπλέον απολαμβάνεις με τον σύντροφο στιγμές ρομαντισμού, τρυφερότητας και αγάπης!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες δύσκολες καταστάσεις που έρχονται τώρα στην εργασία, θα ξεπεραστούν με ευκολία! Οικονομικά θα υπάρξουν πιέσεις, ιδίως για χρέη και εκκρεμότητες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact