ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τρίτης 26 Φεβρουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα, φίλε Αιγόκερε, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και διαπροσωπικές σχέσεις, θα σου δώσει ξανά την σιγουριά και την ασφάλεια, που ήθελες εδώ και καιρό! Κάποια πρόσωπα, θα σου δείξουν άμεσα ή έμμεσα, απευθείας ή σταδιακά, να έρχονται τώρα με τα «νερά» σου! Άλλωστε σου αξίζει, αφού έδειξες πολύ υπομονή και ανεκτικότητα σε κάποιες συμπεριφορές και σήμερα ανταμείβεσαι με κάποιο τρόπο, ιδίως σε υποθέσεις που ήθελες να βρεις το δίκιο σου! Αποδείχθηκε η αυθεντικότητα, η ποιότητα και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου και εσύ λαμβάνεις πρακτικά τον έπαινο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον ερωτικό τομέα, αν έχεις ήδη μια σχέση ή γάμο, θα διαπιστώσεις τώρα, πως ο σύντροφος, είναι πιο ειλικρινής, όσον αφορά αυτά που αισθάνεται για σένα και πως δένεστε πιο πολύ μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε την σημερινή ημέρα τις πρωτοβουλίες στο άτομο που σε ενδιαφέρει και άσε απλά ανοιχτό το δρόμο, να κάνει εκείνο το πρώτο βήμα! Να έχεις αρκετή υπομονή και επιμονή προς αυτόν, τουλάχιστον για τώρα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία άρπαξε ευκαιρίες και απέδειξε ότι όντως δουλεύεις σκληρά! Οικονομικά, τα νέα είναι θετικά! Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα καλό θα ήταν, να είσαι πιο καχύποπτος απ’ότι συνήθως και γι’αυτό μην παίρνεις σοβαρά όσα σου λένε, σε διαπροσωπικές επαφές και σχέσεις, αφού τα «μεγάλα λόγια» είναι πολλά τώρα και δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι τυφλά! Έχεις πιθανόν την τάση να μπερδεύεις το συναίσθημα με τις αυθόρμητες σκέψεις σου και ίσως παρασυρθείς και εμπιστευτείς τον οποιοδήποτε τώρα, γι’αυτό δείξε προσοχή! Επίσης μην παρασύρεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί σήμερα να αποφύγεις συναισθηματική καταπίεση, προς τον σύντροφο, με υπερβολικές συναισθηματικές εκδηλώσεις, γιατί θα νιώσει ότι «πνίγεται»! Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο, να ξέρεις, πως για να καταφέρεις να κερδίσεις την καρδιά του ή μία θέση στην ζωή του, θα πρέπει να είσαι πιο χαλαρός, παιχνιδιάρης και άνετος απέναντί του!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία έρχεται κάτι νέο, που πραγματικά σε ενθουσιάζει και σε ωφελεί! Θέλουν κράτη τα οικονομικά σου, αφού ξοδεύεις αλόγιστα σήμεραΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact