ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τρίτης 26 Φεβρουαρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ζυγέ νιώθεις πως αγαπάς όλο τον κόσμο, αλλά και όλος ο κόσμος εσένα! Λειτουργείς για το κοινό καλό, είσαι συναισθηματικά γενναιόδωρος και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, παρά για τον ίδιο σου τον εαυτό! Ωστόσο και εσύ, καταφέρνεις μέσα από συγκυρίες και απολαμβάνεις ανανέωση και θετικές αλλαγές που θα έρθουν στην ζωή σου! Το μόνο ίσως που πρέπει να περιορίσεις σήμερα είναι τα υπερβολικά σου σκαμπανεβάσματα και η προκλητικότητα σου, σε επαφές και σχέσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνετε με τον σύντροφό σου και ανανεώνετε ουσιαστικά την σχέση σας με διάφορους τρόπους, κυρίως ψυχαγωγικούς! Προσοχή μόνο, αφού η τάση σου για ανεξαρτησία, θα τον κάνει πολλές φορές να νιώσει ανασφάλεια για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, σβήνεις όλα τα ταμπού σου και αφήνεσαι απόλυτα σε έναν νέο συναρπαστικό έρωτα που έρχεται στην ζωή σου, πιθανόν μέσα από το φιλικό περιβάλλον!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες υπερβολικές και προκλητικές ιδέες και συμπεριφορές που επιδεικνύεις, θα φέρουν προβλήματα σε εργασία, αλλά και στον οικονομικό τομέα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα χρειαστεί να έχεις ιδιαίτερη προσοχή και ιδίως όσον αφορά προσδοκίες, αβάσιμες ελπίδες, εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή! Μην παρασύρεσαι από συναισθηματικές εκδηλώσεις, μεγάλα λόγια, απατηλή διαίσθηση και φαντασία, γιατί πολύ πιθανόν κάποιοι άνθρωποι να σε απογοητεύσουν τώρα! Βάλε την λογική σου να δουλέψει, αλλά και κάποια όρια στο καλό που κάνεις για τους άλλους, αφού δεν είναι απαραίτητο πως και εκείνοι θα στο ανταποδώσουν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα είναι ευαίσθητος, τρυφερός, ρομαντικός, αρκετά αγαπησιάρης και γεμάτος συναισθηματισμό! Αυτό ναι μεν είναι όμορφο, αλλά πολύ πιθανόν να σε παρασύρει σε παράνομους έρωτες ή και παρελθοντικούς, που η λογική σου ξέρει πως δεν πρέπει να πεις ναι σε αυτούς! Προσοχή λοιπόν, γιατί μπορεί να υπάρξουν αρχικά κάποιες τρυφερές και παραμυθένιες στιγμές, αλλά τελικά να απογοητευτείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, θα σε βοηθήσει η αυξημένη σου δημιουργικότητα σου, αλλά θα σε βάλει σε ξαφνικούς μπελάδες η αφηρημάδα σου! Οικονομικά θα έχεις ευκαιρία να οργανωθείς και να κάνεις σπουδαία σχέδια, τα οποία θα είναι ευκολότερο να υλοποιηθούν τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα είσαι ενθουσιώδης, παθιασμένος, παρορμητικός και έτοιμος για νέα ξεκινήματα, αλλά και για… κοντρίτσες! Εύκολα παρασύρεσαι από τον αυθορμητισμό σου, αλλά και την ανάγκη σου να επιβληθείς και να απαιτείς υπερβολικά κάποια πράγματα από τους γύρω σου, γεγονός που μπορεί να φέρει εντάσεις και εκνευρισμό! Για να καταφέρεις να αναπτύξεις ουσιαστικά τα σχέδια σου, ώστε να πραγματοποιηθούν άμεσα, πρέπει να παραμείνεις υπομονετικός, ολιγαρκής και ταπεινός, αλλιώς θα υπάρξουν απώλειες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ετοιμάσου σήμερα, να αρπάξεις ευκαιρίες και να διακρίνεις νέους τρόπους επιτυχίας και δρόμους που ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές για νέα ξεκινήματα! Φρόντισε λοιπόν να περιορίσεις έπαρση, υπερβολή και επιθετικότητα στο φλερτ και γενικά στις ερωτικές σου επαφές, γιατί πιθανόν να προσβάλλεις τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, ή να δώσεις άλλη εικόνα από αυτή που πραγματικά θες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα δεν αντέχεις την επαγγελματική και οικονομική καταπίεση, γεγονός που σε παρασύρει σε ρίσκα, που θα φέρουν απώλειες που δεν υπολόγιζες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact