ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα Ζώδια που βάζουν «φωτιά» στο Κρεβάτι…Μήπως είσαι ένα απο αυτά;

Δίδυμοι

Συντελεστής του σεχ Οι Δίδυμοι λατρεύουν το παιχνίδι της αποπλάνησης και βάζουν σε δεύτερη μοίρα την 3ρωτική πράξη. Το σεχ για αυτούς δεν έχει την ένταση και την απόλαυση που θέλουν, αν προηγουμένως οι δύο σύντροφοι δεν έχουν κερδίσει ο ένας τον άλλο με τα λόγια, τις χειρονομίες και τα γεμάτα πάθος προκαταρκτικά παιχνίδια. Διαπιστώνουμε λοιπόν πως ο δικός τους συντελεστής του σεχ απευθύνεται πρώτα στη συναισθηματική και ψυχική επικοινωνία τους κι ύστερα στη σωματική επαφή, κάτι που οφείλεται κυρίως στον κυρίαρχο πλανήτη τους, τον Ερμή.

Πώς φτάνει σε έκσταση Το «κλειδί» των Διδύμων βρίσκεται κυρίως στα έξυπνα και «καυτά» 3ρωτικά λόγια. Ρίξτε τα ταμπού και μιλήστε στο Δίδυμο όπως δεν του έχει μιλήσει ποτέ κανείς. Σε συνδυασμό με μερικά φλογερά φιλιά σε κάποια από τα ερωτογόνα σημεία του σώματος του είναι σίγουρο πως θα φτάσει στον έβδομο ουρανό.

Καρκίνος

Συντελεστής του σεχ Και στην περίπτωση των Καρκίνων, το συναίσθημα και η τρυφερότητα στο σεχ είναι απαραίτητα για να μπορέσουν να το απολαύσουν. Σε αυτό βοηθά πάρα πολύ και η Σελήνη, που γεμίζει τους Καρκίνους ρομαντικά αισθήματα χάρη στα οποία, αν καταφέρουν να τα μοιραστούν με το σύντροφο τους κατά τη διάρκεια της 3ρωτικής συνεύρεσης, είναι σίγουρο πως κάθε επαφή θα αποτελεί και για τους δύο μια εντελώς ξεχωριστή και συναρπαστική εμπειρία. Οι Καρκίνοι είναι άτομα που όσο πιο πολύ καιρό μένουν με έναν άνθρωπο, τόσο πιο πολύ βελτιώνονται στο να προσφέρουν αλλά και να αποκομίζουν ικανοποίηση και ηδονή.

Πώς φτάνει σε έκσταση Ένα μπάνιο από κοινού και χάδια σε ολόκληρο το κορμί οδηγούν τους Καρκίνους στα άκρα. Καθαρίστε και χαϊδέψτε ο ένας το κορμί του άλλου. Είναι μια διαδικασία που θα ανεβάσει κατακόρυφα τη «θερμοκρασία» και θα καταλήξει σίγουρα σε παθιασμένο και αχαλίνωτο 3ρωτα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact