ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα Ζώδια που βάζουν «φωτιά» στο Κρεβάτι…Μήπως είσαι ένα απο αυτά;

Λέων

Συντελεστής του σεχ Υπερήφανος και ηγετικός πάντα στη ζωή του, ο Λέοντας υιοθετεί ακριβώς την ίδια συμπεριφορά και στο θέμα του σεχ. Ο συντελεστής του είναι υψηλός και γρήγορα ο σύντροφος του θα διαπιστώσει πως κατά την 3ρωτική συνεύρεση ο Λέοντας θα προσπαθεί αυτός πάντα να έχει το πάνω χέρι και να κανονίζει τους κανόνες του 3ρωτικού παιχνιδιού. Ευτυχώς οι Λέοντες ξέρουν πώς να σας κακομάθουν και να σας προσφέρουν ατέλειωτες στιγμές ηδονής.

Πώς φτάνει σε έκσταση Το στόμα του Λέοντα και τα μακρόσυρτα υγρά φιλιά είναι το «καυτό» σημείο του. Φιλήστε τον όσο θέλετε και όπως θέλετε. Επίσης, τρυφερά χάδια στον αυχένα θα τον κάνουν να χαλαρώσει, αλλά και θα ανεβάσουν στα ύψη την 3ρωτική επιθυμία του.

Παρθένος Συντελεστής του σεχ Οι Παρθένοι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν απρόβλεπτοι σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σεχ. Αυτό έχει να κάνει με το σύντροφο που θα βρεθεί δίπλα τους και το πόσο θα ταιριάξουν οι επιθυμίες του ενός με του άλλου. Ένας Παρθένος μπορεί να αποδειχθεί σωστή «λάβα» στο κρεβάτι, όμως το ίδιο άτομο μπορεί να εκδηλώσει μια εντελώς ψυχρή συμπεριφορά, αν τελικά ο σύντροφος του δεν μπορέσει να αγγίξει και να επηρεάσει τον ψυχισμό του. Ο Ερμής, που κυβερνά το ζώδιο των Παρθένων, τους κάνει να θέτουν πολύ ψηλά των πήχη των απαιτήσεων στα 3ρωτικά ζητήματα.

Πώς φτάνει σε έκσταση Αν κάποιος επικεντρώσει τα χάδια και τα φιλιά του στην περιοχή της κοιλιά και του αφαλού ενός Παρθένου, είναι σίγουρο πως θα τον κάνει να «λιώσει από ηδονή. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα μασάζ με αρωματικό λάδι, για να τον κάνετε να παραμιλά για ώρες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact