ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα Ζώδια που βάζουν «φωτιά» στο Κρεβάτι…Μήπως είσαι ένα απο αυτά;

Ζυγός

Συντελεστής του σεχ To σεχ στην περίπτωση των Ζυγών απόλυτα συνυφασμένο με την αίσθηση αλλά και την πρωτοτυπία. Αν ο Ζυγός δεν βρει στο πρόσωπο του συντρόφου το άτομο που θα του κεντρίσει με γλυκό, όμορφο αλλά και έξυπνο τρόπο τα αισθητήρια του, είναι βέβαιο πως το παιχνίδι της αποπλάνησης και της ηδονής μαζί του θα χαρακτηριστεί από πλήρη αποτυχία. Όπως και στην περίπτωση του Ταύρου, ο κυβερνήτης πλανήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη, γεγονός που εξηγεί την ανάγκη του για τρυφερότητα και συναίσθημα.

Πώς φτάνει σε έκσταση Αυτό που κάνει τους Ζυγούς να ξεχνούν ταμπού και αναστολές και να τα δίνουν όλα στο σεχ είναι τα απαλά χάδια στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης και γενικότερα της πλάτης. Αν μάλιστα ο σύντροφος του έχει επιδεξιότητα στα χέρια, σίγουρα ο Ζυγός θα τρέμει από ρίγη ικανοποίησης στο άγγιγμα του.

Σκορπιός

Συντελεστής του σεχ Εδώ έχουμε να κάνουμε ίσως με το πιο 3ρωτικό ζώδιο, γεγονός που σημαίνει πως ο συντελεστής του σεχ βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Στην κυριολεξία το σεχ αποτελεί την πιο αγαπημένη ασχολία των Σκορπιών και είναι πολύ σπάνιο να βρει κάποιος άτομο που ανήκει σε αυτό το ζώδιο και δεν γνωρίζει καλά τις τεχνικές του 3ρωτα. Ο Σκορπιός αφήνει το ένστικτο του να «κάνει παιχνίδι» και έχει την εκπληκτική ικανότητα να διαισθάνεται τις κρυφές επιθυμίες του συντρόφου του.

Πώς φτάνει σε έκσταση Αν κάτι σκ0τώνει την 3ρωτική διάθεση του Σκορπιού, είναι η ρουτίνα. Θα πρέπει να φέρετε τη φαντασία στο σeξ και να μη διστάσετε να πειραματιστείτε ή να προσποιηθείτε ρόλους κατά τη διάρκεια του 3ρωτικού παιχνιδιού. Εκεί που θα πρέπει να επικεντρωθεί το ενδιαφέρον σας είναι τα προκαταρκτικά παιχνίδια, που αποτελούν το Α και το Ω για τους Σκορπιούς.

Τοξότης

Συντελεστής του σεχ Ο Τοξότης είναι ζώδιο που θέλει να χαίρεται το σεχ και σε καμία περίπτωση δεν θα το αφήσει να γίνει μια μηχανική διαδικασία ρουτίνας ανάμεσα σε αυτόν και το σύντροφο του. Οι Τοξότες προσπαθούν πάντα να μετατρέψουν την 3ρωτική συνεύρεση σε συναρπαστική περιπέτεια των αισθήσεων και για τους δύο και συνήθως διαθέτουν την απαραίτητη τεχνική για να το καταφέρουν, βοηθούμενοι σε μεγάλο βαθμό από την επιρροή του Δία. Ο συντελεστής του σεχ του Τοξότη βρίσκεται λοιπόν ψηλά και σίγουρα συμπαρασύρει με το πάθος του και αυτόν που θα βρεθεί στο πλάι του.

Πώς φτάνει σε έκσταση Ο Τοξότης απολαμβάνει όσο κανείς άλλος τα χάδια στα πόδια και κυρίως στο εσωτερικό των μηρών. Πείτε του να ξαπλώσει ανάσκελα και ξεκινήστε ένα αργό μασάζ με χλιαρό αρωματικό λάδι, από τις πατούσες μέχρι ψηλά στους μηρούς. Η έκσταση του θα είναι τόσο μεγάλη, που ίσως στη συνέχεια στο σeξ να μην αντέξει παραπάνω από μερικά λεπτά.

Αιγόκερως

Συντελεστής του σεχ Ο Αιγόκερως είναι από τα λεγόμενα «σιγανά ποταμάκια» στο σεχ. Ο συντελεστής του στην αρχή μοιάζει να είναι χαμηλός και μπορεί ως άτομο να χαρακτηριστεί «ψυχρό», κάτι που ίσως να οφείλεται στον κυβερνήτη πλανήτη του, τον Κρόνο. Αν όμως κάποιος έχει τη διάθεση να ψάξει λίγο περισσότερο, θα διαπιστώσει πως οι στιγμές 3ρωτικής συνεύρεσης με κάποιον Αιγόκερω θα αποδειχθούν σωστή «κόλαση». Σίγουρα ο Αιγόκερως δεν είναι ζώδιο για περιπέτειες της μιας νύχτας, όμως μέσα σε μια μακρόχρονη σχέση έχει την εκπληκτική ικανότητα να κρατά μακριά τη ρουτίνα από το κρεβάτι και το πάθος άσβεστο.

Πώς φτάνει σε έκσταση Η περιοχή των αστραγάλων είναι το ευαίσθητο σημείο των Αιγόκερων. Αργό αλλά έντονο τρίψιμο με τα δάχτυλα σε αυτό το σημείο του σώματος είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει πολλά ρίγη απόλαυσης στο κορμί ενός Αιγόκερω, κάτι που είναι βέβαιο πως θα σας το ξεπληρώσει και με το παραπάνω.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact