ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα Ζώδια που βάζουν «φωτιά» στο Κρεβάτι…Μήπως είσαι ένα απο αυτά;

Κριός

Συντελεστής του σεχ Ένας Κριός θέλει να απολαμβάνει το σεχ άγριο και δυναμικό. Ο πλανήτης που επηρεάζει το συντελεστή σας είναι ο Άρης, γι’ αυτό είναι απόλυτα λογικό να είστε από τους λεγόμενους «ατίθασους» στο κρεβάτι. Δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε ηθελημένα σε μικρές αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας, γιατί η ένταση και τα καβγαδάκια λειτουργούν σ’ εσάς πραγματικά ως το καλύτερο αφροδισιακό. Οι φλογερές στιγμές που ακολουθούν στο κρεβάτι θυμίζουν έντονα μάχη σώμα με σώμα.

Πώς φτάνει σε έκσταση Μασάζ ή υγρά φιλιά στην περιοχή του λαιμού και τον αφτιών είναι ο καλύτερος τρόπος για να φέρετε έναν Κριό στα όριά του. Είτε έχουμε να κάνουμε με άνδρα είτε με γυναίκα Κριό, είναι σίγουρο πως αυτός ο τρόπος επαφής θα προκαλέσει αλλεπάλληλα ρίγη στο κορμί.

Ταύρος

Συντελεστής του σεχ Το σεχ για τον Ταύρο μοιάζει με βουτιά στη θάλασσα των αισθήσεων και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού η Αφροδίτη είναι αυτή που «κάνει παιχνίδι» στην περίπτωσή του. Η 3ρωτική συνεύρεση με τον Ταύρο θα πρέπει να είναι αργή, αισθησιακή και γεμάτη φλόγα. Οποιαδήποτε βιaσύνη ή αδεξιότητα θα λειτουργήσει τελείως αρνητικά στη διάθεση του Ταύρου και γι’ αυτό ακριβώς θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ένα μεγάλης διάρκειας 3ρωτικό παιχνίδι.

Πώς φτάνει σε έκσταση Αιθέρια έλαια και μασάζ σε ολόκληρο το σώμα είναι η κρυφή αδυναμία των Ταύρων. Αργά, νωχελικά χάδια στην πλάτη και το λαιμό μπορούν να τους κάνουν «αλοιφή» και 3ρωτικό υποχείριό σας. Επίσης, τα τρυφερά λόγια στο αφτί κατά τη διάρκεια του σeξ είναι σε θέση να τους απογειώσουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact