ΥΓΕΙΑ

Έπαθε νεκρωτική φλεγμονή από ξύρισμα στο “μπικίνι”

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – Αυτό που έπαθε πέρυσι μια 44χρονη μητέρα τριών παιδιών, αφότου δοκίμασε ένα καινούργιο ξυραφάκι για να περιποιηθεί την περιοχή του “μπικίνι” στο σώμα της, δεν έχει προηγούμενο.

Ένα μικρό, ανεπαίσθητο, κόψιμο στο ξύρισμα από το καινούργιο ξυραφάκι της προκάλεσε μια πάρα πολύ σοβαρή μόλυνση από σαρκοφάγο βακτήριο, η οποία την έριξε σε κώμα και της προκάλεσε εκτεταμένες πληγές και απώλεια δέρματος και ιστού στα πόδια της.

Τι συνέβη

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από το περσινό καλοκαίρι, όταν η 44χρονη Ντέινα Σέτζγουικ από το Σέφιλντ της Αγγλίας, ξεκίνησε να ξυρίζει τις τρίχες στην περιοχή του “μπικίνι” και στα πόδια της με ένα ολοκαίνουργιο ξυραφάκι που αγόρασε.

Το σώμα της σχεδόν αμέσως έπεσε σε κατάσταση σοκ, προκαλώντας κόκκινα εξανθήματα σαν μεγάλα “μπαλώματα” στα πόδια της, προτού γίνουν μαύρα από νεκρωτική φλεγμονή, μια λοίμωξη από σαρκοφάγο βακτήριο.

Η κ. Σέτζγουικ είπε: “Όπως πολλές γυναίκες, προσπαθούσα πάντα να διατηρώ μια περιποιημένη περιοχή στο μπικίνι. Γι’ αυτό έκανα ένα γρήγορο ξύρισμα με ένα νέο ξυραφάκι. Αλλά τις επόμενες μέρες, ένιωσα αδιαθεσία και παρατήρησα ένα μικρό σπυράκι στη βουβωνική χώρα μου που αιμορραγούσε. Δεν του έδωσα μεγάλη σημασία, καθώς συχνά έβγαζα κάποιο μικρό εξάνθημα από το ξύρισμα. Δεν φανταζόμουν ότι αυτό το μικροσκοπικό σπυράκι θα μου κόστιζε σχεδόν την ίδια μου τη ζωή”.

Δύο μέρες αφότου ξυρίστηκε, άρχισε να βιώνει ζάλη και ναυτία. Επισκέφτηκε τον γιατρό της, ο οποίος πήρε δείγμα της προβληματικής περιοχής για ανάλυση και τις συνταγογράφησε αγωγή με αντιβιοτικά της για να καταπολεμήσει μια πιθανή λοίμωξη. Αργότερα την ίδια μέρα, η μεγαλύτερη κόρη της την βρήκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με τα πόδια της να καλύπτονται σχεδόν εξολοκλήρου από ένα αιματηρό κόκκινο εξάνθημα.

Λίγο αργότερα ο γιατρός της την πήρε τηλέφωνο και της είπε ότι το δείγμα που είχε πάει για ανάλυση έδειξε κάτι σοβαρό και ότι έπρεπε να πάει για άλλη μια εξέταση. Αλλά μόλις ο σύζυγός της την οδήγησε στην κλινική, εκείνη κατέρρευσε.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact