ΖΩΔΙΑ

Προβλέψεις ζωδίων για το Σαββατοκύριακο

Κριός

Ετοιμαστείτε για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση! Το Σάββατο, το τρίτο από τα τρία θετικά τρίγωνα ανάμεσα στον επεκτατικό Δία και τον συμπονετικό Ποσειδώνα, θα φέρει μια μεγάλη στιγμή συγκίνησης. Από τις 3 Δεκεμβρίου βυθιζόσασταν σε βαθιά συναισθηματικά και πνευματικά νερά. Η αποπληρωμή μπορεί να φτάσει αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς μια σημαντική σύνδεση θα γίνει δεσμός ζωής. Ετοιμαστείτε για μεγάλες ανακαλύψεις την ώρα που γράφετε ή ονειροπολείτε. Και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, Κριοί! Αυτές οι θεϊκές εμπνεύσεις θα πρέπει να καταγραφούν για τις επόμενες γενιές.

Την Κυριακή, ο φλογερός χαρακτήρας σας, μαζί με τον θυμό σας, μπορεί να αρχίσει να χαλαρώνει, ευτυχώς. Το πάθος σας ανάβει για καλό ή για κακό από τις 26 Ιουλίου, όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής γύρισε ανάδρομος και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της αναδρομής του στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας. Από την επιστροφή ενός πρώην μέχρι έναν εκνευριστικό προϊστάμενο, οι άλλοι καταφέρνουν να σας ταράξουν πιο πολύ από ποτέ! Σήμερα, ο Ερμής ορθοδρομεί ξανά και σας βοηθάει να επανορθώσετε ή απλώς να ξεκινήσετε ξανά μια πιο ταιριαστή ερωτική περιπέτεια.

ΖΩΔΙΑ: Ταύρος

Ένα ασταμάτητο Σαββατοκύριακο σας περιμένει, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για τα πάντα! Το Σάββατο φέρνει ένα χρυσό τρίγωνο ανάμεσα στον επεκτατικό Δία και τον μαγικό Ποσειδώνα – το τρίτο από τις τρεις όψεις που ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2017. Αυτή η όψη που ανοίγει την καρδιά σας έχει αγγίξει τις διαπροσωπικές ζώνες του χάρτη σας, ξεκινώντας συνεργασίες με ανθρώπους που μπορεί να είναι εξαιρετικά διαφορετικοί από τον συνηθισμένο κύκλο σας. Μείνετε ανοικτοί σε νέες συνδέσεις, τόσο ερωτικές όσο και πλατωνικές.

Την Κυριακή, στραφείτε στους ανθρώπους του εσωτερικού κύκλου σας, καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του μέσα από τον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας που ξεκίνησε στις 26 Ιουλίου. Ίσως βρεθήκατε μπροστά σε ένα δύσκολο αδιέξοδο με κάποια φίλη σας ή ήρθατε αντιμέτωποι με μια χαοτική κατάσταση στο σπίτι σας. Πάρτε κουράγιο: Ο αγγελιοφόρος πλανήτης ορθοδρομεί ξανά και χαλαρώνει συναισθήματα και εντάσεις. Με τον επικοινωνιακό Ερμή στην πλευρά σας, θα θέλετε να βάλετε μπροστά την ευγλωττία σας και να επανορθώσετε σε όσους ένιωσαν το κεντρί της γλώσσας σας τους τελευταίους τρεις μήνες. Αν αγχώνεστε να κάνετε τη συζήτηση, μπορείτε πάντα να στείλετε μια κάρτα.

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Δίδυμοι

Η δοτική φύση σας θα ξυπνήσει πλήρως το Σάββατο, όταν ο επεκτατικός Δίας και ο θεραπευτικός Ποσειδώνας σχηματίζουν ένα τυχερό τρίγωνο (γωνίας 120 μοιρών). Αυτή είναι η τελευταία μιας τριλογίας σπάνιων συναντήσεων που ξεκίνησαν στις 3 Δεκεμβρίου, 2017. Σκεφτείτε το ως μια ακόμα υπενθύμιση για να κάνετε τη διαφορά στον κόσμο μέσω του ακτιβισμού, της πνευματικότητας και της δημιουργικότητας. Αγκαλιάστε το πνεύμα της υπηρεσίας και εστιάστε πάνω σε αυτό που θα παρέχετε και όχι σε αυτό που θα πάρετε. Η αποστολή σας, ως αποτέλεσμα, θα γίνει πιο ξεκάθαρη!

Αν καβγαδίζατε με έναν φίλο, συνάδελφο, γείτονα ή αδελφό, ξεκινήστε να ξεκαθαρίζετε την ατμόσφαιρα την Κυριακή, όταν ο αγγελιοφόρος Ερμής τελειώσει τον ανάδρομο κύκλο του που ξεκίνησε στις 26 Ιουλίου. Καθώς η επικοινωνία θα ρέει και πάλι ελεύθερα, θα έχετε χρόνο να αφιερώσετε σε περιοχές της ζωής σας που είχατε παραμελήσει μέσα στο χάος. Αφιερωθείτε στο γράψιμο και σε έργα πολυμέσων που είχατε αφήσει στο ράφι. Θα μπορούσατε να έχετε κάτι έτοιμο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου!

Καρκίνος

Καμία ξεκούραση για τους κουρασμένους αυτό το Σαββατοκύριακο! Το Σάββατο φέρνει το τρίτο από τα τρία χρυσά τρίγωνα ανάμεσα στον επεκτατικό Δία και τον θεραπευτικό Ποσειδώνα, γεγονός που άγγιξε το πιο παθιασμένο και επικοινωνιακό κομμάτι του χάρτη σας από τον Δεκέμβριο του 2017. Σπίθες μπορεί να ανάψουν ανάμεσα σε εσάς και κάποιον πολύ διαφορετικό από τον συνηθισμένο τύπο σας. Μια δημιουργική συνεργασία, ίσως για κάποιον παγκόσμιο σκοπό, μπορεί επίσης να ξεκινήσει. Πείτε «ναι» σε καλοκαιρινές προσκλήσεις και παρευρεθείτε ως ο πιο εμπνευσμένος εαυτός σας (με ένα σύνολο που να γυρίζει τα κεφάλια στο πέρασμά σας για να ολοκληρώσετε το λουκ).

Μήπως βάζατε τα δυνατά σας για να μείνετε στη δουλειά ή αγχωνόσασταν για τα έξοδά σας; Ρίξτε τα στον Ερμή, ο οποίος ήταν ανάδρομος στη ζώνη των χρημάτων σας και επέμβαινε στα οικονομικά σας από τις 26 Ιουλίου. Η επαγγελματική ορμή σας έρχεται ξανά, έτσι σχεδιάστε μια σύσκεψη ή συναντήσεις όταν επιστρέψετε ξανά στη δουλειά σας τη Δευτέρα. Μπόνους: Ο Ερμής θα παραμείνει στον δεύτερο Οίκο σας της οικονομικής κατάστασης έως τις 5 Σεπτεμβρίου και θα ορίσει την κατάλληλη περίοδο για να φροντίστε λίγο τον προϋπολογισμό σας. Κόψτε μερικά έξοδα και θα επιστρέψετε πίσω στα σχέδιά σας σε χρόνο μηδέν.

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Λέων

Ετοιμαστείτε για ένα δραστήριο Σαββατοκύριακο, Λέοντες, τόσο στο σπίτι όσο και στην κοινωνική ζωή σας. Το Σάββατο, ένα χρυσό τρίγωνο σχηματίζεται ανάμεσα στον επεκτατικό Δία στην ζώνη του σπιτιού σας και στον θεραπευτικό Ποσειδώνα στον όγδοο Οίκο σας της σύνδεσης. Αυτή είναι η τρίτη από ένα τρίο συναντήσεων που σας έχουν ανοίξει την καρδιά και έχουν ξεκινήσει από τις 3 Δεκεμβρίου, 2017 –μια διέλευση που έχει ξυπνήσει τις συναισθηματικές και σεξουαλικές πλευρές σας! Αυτά τα τρίγωνα μπορεί επίσης να φέρουν μια νέα, άνετη κατάσταση στο σπίτι σας, οικονομική υποστήριξη από κάποιον συγγενή ή ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας. Μπορεί να νιώσετε έντονη σεξουαλική και αισθηματική χημεία με κάποιον και τα ζευγάρια θα περάσουν όμορφες στιγμές σύνδεσης.

Οι δυσκολίες στην επικοινωνία αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν την Κυριακή, καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής τελειώνει τον ενοχλητικό ανάδρομο κύκλο του. Δεν είναι ποτέ εύκολη αυτή η περίοδος και σας κάνει να νιώθετε λες και μιλάτε στο κινητό χωρίς καθόλου σήμα. Αυτός ο τελευταίος κύκλος, ο οποίος ξεκίνησε στις 26 Ιουλίου, ήταν ιδιαίτερα δύσκολος καθώς ο Ερμής έκανε την αναδρομή του στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα μπορείτε και πάλι να βρυχηθείτε, Λέοντες, καθώς ο Ερμής επιστρέφει στην κανονική του κίνηση στον πρώτο Οίκο σας του εαυτού και των ξεκινημάτων. Πατήστε «ξεκίνα» σε οτιδήποτε ήταν σε αναμονή και αφήστε τον γελοίο εαυτό σας ελεύθερο.

ΖΩΔΙΑ: Παρθένος

Το Σάββατο, οι σχέσεις όλων των ειδών παίρνουν μπρος κάτω από τις ακτίνες ενός σπάνιου τριγώνου ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα. Ο επεκτατικός Δίας στον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον Οίκο της σχέσης σας, το τελευταίο από τρία τρίγωνα που ξεκίνησαν στις 3 Δεκεμβρίου, 2017. Συνεργασίες μπορεί να δημιουργηθούν με βάση κοινά ιδανικά και τα ζευγάρια μπορεί να νιώσουν την έμπνευση να ξεκινήσουν ένα εγχείρημα που θα τους αλλάξει τον κόσμο. Η συζήτηση θα οδηγήσει σε συνάντηση μυαλών, καρδιών και ψυχών. Γεια σας, αδελφικά πνεύματα! Φορέστε ένα σύνολο που να αναδεικνύει την τεράστια προσωπικότητά σας και ανακατευτείτε!

Αν οι τελευταίες εβδομάδες ήταν σαν ανηφορική πορεία, η οποία επηρέασε την ικανότητά σας να χαλαρώνετε ή να κοιμάστε, μπορείτε να ξεκινήσετε να ξεκουράζεστε την Κυριακή. Ο κυβερνήτης σας, Ερμής, τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του, διάρκειας τριών εβδομάδων, στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης, της θεραπείας και του κλεισίματος. Αυτή η εποχή ομίχλης και απομόνωσης, η οποία ξεκίνησε στις 26 Ιουλίου, μπορεί να σας άφησε μόνους και ταλαιπωρημένους. Καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας ορθοδρομεί και πάλι σήμερα, ξεκινήστε να ξεμπερδεύετε τα κουβάρια και να ξεδιαλύνετε τις επίπονες παρεξηγήσεις. Και ξεκουραστείτε! Πρέπει να χτίσετε ξανά την σωματική και πνευματική αντοχή σας, πριν ο Ερμής επιστρέψει στην Παρθένο και σας κάνει να τρέχετε, αυτή τη φορά προς τη σωστή κατεύθυνση, στις 5 Σεπτεμβρίου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact