ΖΩΔΙΑ

Τα 5 πιο ανεξάρτητα ζώδια

Ελευθερία- Αστρολογία- Ανεξαρτησία.

Είναι εκείνα τα εκλεκτά μέλη του ζωδιακού κύκλου σ’ έναν φανταστικό κόσμο θα κατέβαιναν κάθε λίγο και λιγάκι στο δρόμο για να διαδηλώσουν υπέρ της ανεξαρτησίας τους. Κατά βάθος δεν θέλουν σχέσεις, γι’ αυτό και «πιέζονται», όπως λατρεύουν να λένε στην πρώτη ευκαιρία που θα τους δώσεις.

Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν, εφόσον δεν ενοχλούν κάποιον, μύγα πάνω στο σπαθί τους δεν θα δεις ποτέ κι αν κάνουν άστατη ζωή, δικός τους είναι λογαριασμός. Ποια είστε ‘σεις για να τους ελέγχετε μαντάμ, μεσιέ;

Υδροχόος

Την απολαμβάνουν τη μοναχικότητά τους οι Υδροχόοι, δεν παθαίνουν υπαρξιακά χωρίς ταίρι. Θα τους ακούσεις να κανονίζουν διακοπές και βόλτες στη φύση χωρίς παρέα, όχι γιατί έχουν τον ανθρωποδιώκτη, αλλά γιατί γουστάρουν. Όταν μένουν με τον εαυτό τους, κάνουν καλό στους ίδιους, παίρνουν τον χρόνο τους και βελτιώνονται. Δεν νιώθουν ενοχές όταν απομακρύνονται από όλους και όλα γιατί είναι εσωτερική τους ανάγκη να σολάρουν.

Ταύρος

Αν θες να νιώσει καλά, άφησέ τον λίγο μόνο του τον Ταύρο. Τότε μόνο νιώθει τον εαυτό του κι όχι μέσα στο πλήθος. Η επαφή με τον κόσμο του αρέσει αλλά του στερεί τη δυνατότητα να ασχοληθεί με τον ίδιο γιατί φροντίζει όλους τους υπόλοιπους. Είναι η λύτρωσή τους κι όποιος δεν το καταλαβαίνει, δεν θα του βγει σε καλό. Το ότι είναι συντροφικός ο Ταύρος δεν σημαίνει ότι δεν τα καταφέρνει και μόνος του. Ίσα ίσα.

Παρθένος

«Όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι» για τον Παρθένο, η μέρα δεν έρχεται ποτέ. Θα σ’ ακούσει, θα χαρεί με τη συμβουλή σου, θα διεκδικήσει την παρέα σου, αλλά μόνο όταν μένει μόνος του νιώθει πραγματικά ο εαυτός του. Ακούει κυρίως τον ίδιο και κανέναν άλλο (ίσως γιατί πιστεύει πως ξέρει καλύτερα από τον καθένα το σωστό, κλασικά). Ειδικά όταν παρουσιάζεται πρόβλημα, έχει την απόλυτη ανάγκη να μείνει μόνος του για να αναπτύξει τις ιδέες και τις κινήσεις του. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί ένας Παρθένος πιστεύει πως δεν έχει ποτέ άδικο;Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact