ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 27 Ιουλίου

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ήχος που ακούτε, είναι η τύχη που σας χτυπά την πόρτα! Η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τον 10ο Οίκο σας των Φιλοδοξιών, σας ωθεί να προχωρήσετε σε καινούργιες επαγγελματικές επιτυχίες. Στήστε το πλάνο των μεγάλων σχεδίων σας και οραματιστείτε την επίτευξή τους μέσα στις επόμενες δύο έως τέσσερεις εβδομάδες. Να είστε προετοιμασμένοι για το αναπάντεχο, γιατί οι εκλείψεις μπορεί να φέρουν εκπλήξεις εκεί που δεν το περιμένετε. Στο μεταξύ, ας ανανεώσετε την επαγγελματική σας γκαρνταρόμπα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή σπάνια και ηλεκτρισμένη Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, θα ενδυναμώσει τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης! Τα πάντα είναι στο χέρι σας και η θεά τύχη είναι στο πλευρό σας. Σταματήστε να ονειρεύεστε τα πόστα που λαχταράτε και δράστε, καθώς το μυαλό σας θα είναι αυτό που θα επεκτείνει πλέον τους ορίζοντές σας. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια δική σας δουλειά ή να προωθήσετε μια ιδέα σας για ένα ανεξάρτητο εγχείρημα. Μια επαφή που βρίσκεται σε απόσταση, μπορεί να σας μεταφέρει αναπάντεχες ειδήσεις ή μια δελεαστική προσφορά μέσα στις επόμενες δύο έως τέσσερεις εβδομάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πάθος σας θα ανορθωθεί ανεξέλεγκτα σήμερα, που μια σπάνια Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο ηλεκτρίζει τον ερωτικό 8ο Οίκο σας! Ένα ιδιαίτερο άτομο μπορεί να μπει στη ζωή σας και να φουντώσει τη φλόγα του πάθους – τόσο σε σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο όσο και σε πνευματικό και διανοητικό. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή η ανάταση θα έχει αντίκρισμα στα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε στους προσωπικούς σας δεσμούς – κάτι που μάλλον παραβλέπετε εδώ και καιρό!

ΛΕΩΝ

Αγκαλιάστε τη δύναμη των δύο σήμερα, καθώς η Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο θα φωτίζει τον 7ο Οίκο σας των Σχέσεων! Η προσωπική σας ζωή έχει τη δυναμική να αλλάξει μέσα στις επόμενες δύο έως τέσσερεις εβδομάδες, από την ανάγκη σας να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ειδικά για τους αδέσμευτους, μια καινούργια γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί το ταίρι της ζωής σας. Αν βρίσκεστε σε φάση διαπραγμάτευσης για μια νέα επαγγελματική συνεργασία, το πιο πιθανό είναι να βάλετε τώρα τις υπογραφές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήσετε τη λάμψη σας να αναδυθεί, αγαπητοί Παρθένοι! Η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο ενδυναμώνει τον 6ο Οίκο σας της Προσωπικής Φροντίδας, στην πιο κατάλληλη στιγμή για μια σωματική ανανέωση. Βάλτε τη φόρμα σας, μπείτε στο τρένο της ευεξίας και ετοιμαστείτε να ανεβάσετε τους παλμούς σας. Βγάλτε από τη διατροφή σας τους πειρασμούς, γεμίστε το ψυγείο με φρούτα και λαχανικά που είναι σε πληθώρα αυτή την η περίοδο. Κάντε τα υγιεινά σνακ το καύσιμό σας, που θα δώσει κίνηση στο σώμα σας που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ

Αν εσείς δεν βλέπετε ότι έχετε έναν στόχο ζωγραφισμένο στην πλάτη σας, ο Έρωτας τον βλέπει και σας στοχεύει ήδη! Η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, ρίχνει τα βέλη στον 5ο Οίκο σας της αγάπης και της λάμψης. Είτε αναζητάτε τον έρωτα είτε όχι, θα σας προσεγγίσει μια δελεαστική πρόταση που μπορεί και να απέχει από τα δεδομένα σας. Η έκλειψη ευνοεί και ό,τι έχει σχέση με εγκυμοσύνες, γι’ αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα οι ενδιαφερόμενοι –ες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact