ΚΟΣΜΟΣ

Στο «σφυρί» βγαίνει μια κωμόπολη στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ

Μία από τις πιο ασυνήθιστες συναλλαγές ακινήτων τα τελευταία χρόνια –η πώληση μιας εγκαταλελειμμένης κωμόπολης στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ- θα λάβει χώρα την Τρίτη σε δημοπρασία. Το αρχικό ποσό για την αγορά της περιοχής έχει τεθεί στα 800.000 δολάρια.

Η κωμόπολη Τζόνσοβιλ θα τεθεί σε δημοπρασία 16 χρόνια αφότου 8 ιστορικά κτίρια εγκαταλείφθηκαν. Στην περιγραφή του ο ιδιοκτήτης χαρακτηρίζει την περιοχή ως «πόλη-φάντασμα», λίγο πριν την γιορτή του Χαλοουίν (που θυμίζει τις απόκριες), με την ελπίδα να προσελκύσει περισσότερους υποψήφιους αγοραστές.

Η πόλη αναπτύχθηκε το 1842 και έχει έκταση 250.000 τετραγωνικά μέτρα. Σε αυτή περιλαμβάνονται σπίτια, ένα παρεκκλήσι, το δημαρχείο και μια υπεραγορά. Μερικά από τα κτίρια μεταφέρθηκαν στην κωμόπολη από άλλες τοποθεσίες σε μια προσπάθεια να εξελιχθεί η περιοχή ως τουριστικό θέρετρο.

Από τον θάνατο των προηγούμενων ιδιοκτητών, το 1998, η περιοχή είναι εντελώς εγκαταλελειμμένη, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact