ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρή συμπλοκή στο λιμάνι των Σφακίων

Σε πεδίο μάχης στο οποίο έπεσαν 22 πυροβολισμοί μετέτρεψαν το λιμάνι των Σφακίων στην Κρήτη τρεις επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι προσπάθησαν να λύσουν με σφαίρες τις επαγγελματικές διαφορές τους! Μάλιστα, τα όπλα πήραν… φωτιά έξω από την ταβέρνα ενός εξ αυτών, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων κατοίκων και τουριστών που περνούσαν από το σημείο. Τελικά και οι τρεις πρωταγωνιστές κατέληξαν σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο, ενώ χθες την πόρτα του νοσηλευτικού ιδρύματος πέρασε ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά το αιματηρό επεισόδιο, αλλά το απέκρυψε φοβούμενος μπλεξίματα. Ο τέταρτος τραυματίας, που είναι συγγενής ενός εκ των πρωταγωνιστών της συμπλοκής, βρισκόταν στο σημείο, αλλά -σύμφωνα με τις Αρχές- δεν συμμετείχε στο επεισόδιο που συνέβη. Ο άνδρας φέρει ελαφρύ τραύμα στον ώμο και η υγεία του, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ωστόσο, πιο σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας των τριών ανδρών, ηλικίας 41, 53 και 67 ετών, αντίστοιχα.

Οι δύο πρώτοι νοσηλεύονται στην Εντατική του Νοσοκομείου Χανίων, ο ένας τραυματισμένος σοβαρά από σφαίρα στον πνεύμονα και ο άλλος με τραύματα από σφαίρες που δέχτηκε στα πόδια, ενώ ο τρίτος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τραύμα στο γόνατο. Αιτία του αιματηρού επεισοδίου, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται πως ήταν οι επαγγελματικές διαφορές. Οι τρεις άνδρες -δύο εκ των οποίων είναι αδέρφια- είναι μέλη δύο οικογενειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στη μεταφορά τουριστών και επισκεπτών στο Λουτρό και άλλα τουριστικά μέρη των Σφακίων με καραβάκια. Ετσι, εδώ και αρκετό καιρό είχαν έρθει σε προστριβές μεταξύ τους.

Στην ταβέρνα

Το απόγευμα της Τρίτης συναντήθηκαν στην ταβέρνα στο λιμάνι των Σφακίων, αλλά λόγο στον λόγο τα πνεύματα άναψαν. Ξεκίνησε συμπλοκή και βγήκαν έξω από το κατάστημα, όπου ακολούθησε σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους και τη μεταφορά τους σε νοσοκομεία. Κατά την έρευνα στον χώρο του μακελειού βρέθηκαν 22 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένα πλήρες φυσίγγιο, καθώς και θραύσματα βολίδας, ενώ στο επαγγελματικό πλοιάριο (ιδιοκτησίας του 53χρονου και του 67χρονου) βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 84 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει τα Σφακιά, ενώ παράλληλα φρουρούν τα νοσοκομεία Χανίων και Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύονται οι πρωταγωνιστές της αιματηρής συμπλοκής, καθώς φοβούνται μήπως ξεσπάσει βεντέτα από μέλη των οικογενειών τους.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact