ΕΛΛΑΔΑ

Ασπρόπυργος: 28χρονος εξαπάτησε το θύμα του υποδυόμενος τον αστυνομικό


Του υποσχέθηκε ότι θα πέρναγε χειροπέδες σε οφειλέτη του

Τη δύσκολη θέση που βρισκόταν ένας 46χρονος, στον οποίο οφείλονταν 6.300 ευρώ, επιχείρησε να εκμεταλλευτεί ένας 28χρονος στον Ασπρόπυργο.

Αφού πρώτα του παρουσιάστηκε μέσω Facebook ως αστυνομικός για να μάθει λεπτομέρειες για την υπόθεση, στη συνέχεια του υποσχέθηκε ότι θα αναλάμβανε να συλλάβει τον οφειλέτη.

Για το λόγο αυτό ζήτησε και πήρε από τον 46χρονο 2.100 ευρώ πείθοντας τον ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη του άνδρα που του χρωστούσε χρήματα.

Αλλά οι «ορέξεις» του δεν σταμάτησαν εκεί αλλά ζήτησε άλλα 2.500 ευρώ απειλώντας τον 46χρονο ότι θα αντιμετώπιζε κίνδυνο η ατομική και οικογενειακή του ασφάλεια από τον ίδιο και άλλους «αστυνομικούς», που είχαν εμπλακεί στην υποτιθεμένη αστυνομική επιχείρηση.

Οι απειλές αυτές, όμως, έφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα αφού ο 46χρονος ενημέρωσε την ΕΛΑΣ για τη δράση του «αστυνομικού». Στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που κατάφεραν να εντοπίσουν τον 28χρονο και να τον συλλάβουν το μεσημέρι του Σαββάτου σε περιοχή του Ασπροπύργου.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αντιποίηση αρχής, αντιποίηση στολής, απάτη, απόπειρα εκβίασης και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact