ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Ποια ζώδια θα έχουν την περισσότερη τύχη και ποια θα κάνουν πάταγο στα ερωτικά τους

Δίδυμος
Το 2020 θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας και οι φόροι που θα βρίσκονται στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια του 2020. Για πολλούς από εσάς, ένα είδος αναδιάρθρωσης ή μια νέα προσέγγιση προς στην οικονομική ζωή σας είναι απαραίτητη αλλά και να επιλύσετε ένα παλαιό χρέος. Εάν υπάρχει θέμα υγείας αλλά και χωρίς να υπάρχει, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα θεραπεία και άσκηση, που να μειώνει το στρες και την πίεση και να ενισχύει την αντοχή σας, την ικανότητά σας να επεξεργάζεστε καλύτερα τα διάφορα γεγονότα της ζωής σας.

Αναρωτηθείτε τι ακριβώς μοιράζεστε με σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας και πώς αυτό θα λειτουργεί για σας ψυχολογικά. Αυτά τα θέματα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά μέχρι το Μάρτιο του 2020.Ο Απρίλιος και Μάιος δεν είναι καλοί μήνες για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, καλύτερα αφήστε το για μετά την 1η Ιουνίου. Θα έχετε όμως περισσότερη ενέργεια για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας μέχρι τον Ιούνιο.

Μετά την 1η Ιουλίου, ίσως να υπάρξει κάποια αναταραχή στην κοινωνική σας ζωή, καθώς θα αναλάβετε την ευθύνη για το που και με ποιους θα ξοδεύετε χρόνο αξιολογώντας τι σας δίνουν οι άλλοι στις φιλίες σας και τις ομάδες στις οποίες ανήκετε. Κοινωνικός ακτιβισμός ή μια σημαντική αιτία μπορεί να σας καλέσει για έναν απώτερο σκοπό. Καθώς πλησιάζει το 2021, εκεί θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια μακροπρόθεσμη προσπάθεια που σχετίζεται με ταξίδια στο εξωτερικό, την εκπαίδευση ή την προσωπική πνευματική ανάπτυξη σας αλλά και γενικότερα τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Καρκίνος
Το έτος 2020 αρχίζει με μια σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας, αλλά όλη η σημαντική δράση βρίσκεται στο αντίθετο ζώδιο, δηλαδή στον Αιγόκερω. Στην πραγματικότητα, ο Άρης, Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα είναι όλοι στον Αιγόκερω από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 21 Μαρτίου, 2020. Ένας συνεργάτης ή ένας αντίπαλος θα βρίσκεται στο επίκεντρο και μπορεί να είναι πιο έντονη η κατάσταση κατά τον Μάρτιο, όπου θα μπορούσατε να εμπλακείτε σε έντονες διαφωνίες ή μια δίκη. Οι ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές σχέσεις και συνεταιρισμούς θα ευνοούνται και είναι πιθανό συμβούν κατά τα τέλη Μαρτίου έως τα μέσα Μαΐου του 2020.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε αν – και πώς – εσείς προβάλλετε αυτό που θέλετε στους άλλους. Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου θα υπάρξει ενέργεια για να ταξιδέψετε (καλύτερα πριν από της 18 του μήνα). Μετά από μια ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας στις 21 Ιουνίου θα υπάρχει η έντονη σπίθα για νέα ξεκινήματα, ίσως εντελώς καινούργια που είναι πιθανό να είναι κάπως ιδιαίτερα πολύπλοκα από ό, τι φαίνονται στην αρχή. Δώστε προσοχή στο πώς προβάλλετε την εμφάνισή σας και πώς αντιδρούν οι άλλοι. Ο Ουρανός θα δοκιμάσει τις φιλίες σας και είναι πιθανό να βρεθείτε σε έναν εντελώς νέο κοινωνικό κύκλο.

Μπορείτε να πετύχετε πολλά, αλλά ίσως να υπάρξει πρόβλημα με έναν γονέα ή έναν εργοδότη, ειδικά τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, όμως να είστε προσεκτικοί με παιχνίδια εξουσίας η το πώς ασκείται την δύναμη σας. Θα περάστε τους τελευταίους μήνες του 2020 εδραιώνοντας τα κέρδη σας. Επειδή το σκηνικό, αλλάζει στις αρχές του 2021, τότε θα χρειαστεί όμως να είστε πιο προσεχτικοί όσο αφορά τον οικονομικό και φορολογικό σχεδιασμό ή τη λήψη οικονομικής υποστήριξης από άλλους ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στους μακροπρόθεσμους στόχους σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact