ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Ποια ζώδια θα έχουν την περισσότερη τύχη και ποια θα κάνουν πάταγο στα ερωτικά τους

Να είστε υπομονετικοί με το πώς εξελίσσονται τα γεγονότα καθώς θα βαδίζετε προς το 2021, κάντε κάποια έρευνα για το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας, ώστε να κάνετε την ζωή σας πιο σταθερή και δυνατότερη.

Υδροχόος
Με τον Δία, Τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τις εκλείψεις στον 12ο οίκο σας το 2020, δεν είναι το «εξωτερικό» που έχει σημασία τώρα, αλλά το «εσωτερικό». Η πνευματική σας ζωή μπορεί να έρθει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, ακόμα και αν δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές στην εξωτερική σας ζωή. Το 2019 και το 2020, θα έχετε την ευκαιρία να προβληματιστείτε για την ζωή σας, να κάνετε μια εκτίμηση για το τι είναι αυτό που δουλεύει και τι δεν δουλεύει για σας, και εγκαταλείψετε τις καταστάσεις που σας κρατούν πίσω και σας εμποδίζουν.

Η συναισθηματική σας υγεία μπορεί να βελτιωθεί με συνεχείς προσπάθειες, υπό την επιρροή ενός πνευματικού οδηγού, η θεραπευτή, αν εσείς είστε ανοικτοί προς αυτό για να λάβετε την κατάλληλη βοήθεια και υποστήριξη. Η σωματική σας υγεία μπορεί να βελτιωθεί με τις ανάλογες προσπάθειες, επιπλέον.

Η περίοδος από τα τέλη Μαρτίου έως τον Ιούνιο του 2020 απαιτεί περισσότερη σκληρή δουλειά ή μπορεί οι ευθύνες να αυξηθούν, αλλά θα έχετε περισσότερη ενέργεια εκείνη την εποχή για να ανταπεξέλθετε κατάλληλα. Ο Ιούνιος είναι μια καλή περίοδος για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

Μετά την 1η Ιουλίου, δώστε περισσότερη προσοχή προς τις σχέσεις με τα αδέλφια σας η τους συγγενείς και δικούς σας ανθρώπους ενώ επιδιώξτε περισσότερη εκπαίδευση ή μάθηση νέων δεξιοτήτων μέσω σεμιναρίων όπου θα βοηθήσει την δουλειά σας. Πηγαίνετε το αυτοκίνητό σας για έναν έλεγχο τον Ιούνιο ή πιο νωρίς. Τον Ιούλιο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση (μέχρι το τέλος της χρονιάς).

Αντλείστε ενέργεια από την εσωτερική σας ζωή. Καθώς το 2021 θα πλησιάζει, μπορεί να αισθανθείτε ότι κάτι ολοκαίνουργιο αναδύεται και ίσως η καριέρα σας και τα επαγγελματικά σας να πάρουν μια νέα κατεύθυνση η προοπτική.

Ιχθείς
Είστε διατεθειμένοι να εμπλακείτε περισσότερο με φίλους, ομάδες, ή κοινωφελής υπηρεσίες, ενδεχομένως που εργάζονται για διάφορα πολιτικά ή κοινωνικά αίτια το 2020. Σκεφτείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων διότι θα υπάρχει περισσότερη σαφήνεια σχετικά με τους στόχους σας κατά την διάρκεια ολόκληρης της χρονιάς. Η επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων στην κοινωνική σας ζωή μπορεί να σημαίνει ότι είστε μέρος του τρόπου με τον οποίο εσείς βαδίζετε στην ζωή σας. Θα μπορούσατε να κάνετε νέες φιλικές σχέσεις με διάρκεια ή να ανεβείτε περισσότερο στην δουλειά σας σε θέση ευθύνης και εξουσίας, είτε σε ομάδες που ανήκετε είτε στην καριέρα σας.

Οι ανταμοιβές από τις προηγούμενες προσπάθειες σταδιοδρομίας οφείλονται και είναι πιθανές να υλοποιηθούν, ιδίως στα μέσα Μαρτίου έως τον Ιούνιο του 2020, αλλά βρείτε χρόνο για ό,τι κάνετε αλλά και για να στηρίξετε τη συναισθηματική σας και πνευματική υγεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι νέοι ή τα νέα δημιουργικά έργα θα κάνουν το 2020 πολύ πιο ενδιαφέρον. Κατά τον Ιούνιο θα είστε πολύ απασχολημένοι και ενεργοί. Μετά την 1η Ιουλίου, θα έχετε περισσότερη ενέργεια για τη δημιουργία ενός εισοδήματος ή τη διαχείριση της επιχείρησής σας και της περιουσίας σας και θα μπορείτε να διεκδικήσετε πιο εύκολα αυτά που επιθυμείτε ή να φροντίστε τον εαυτό σας όταν υπάρχει έλλειψη ισορροπίας ή βρίσκεστε ανάμεσα σε ανθρώπους που σας προκαλούν.

Τα έξοδα ενδέχεται να είναι απροσδόκητα υψηλά από τον Ιούλιο μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε προσπαθήστε να βάλετε στην άκρη κάποια χρήματα. Καθώς θα τελειώνει το 2020, μπαίνετε σε ένα 20ετή κύκλο που υπογραμμίζει την εσωτερική σας ζωή περισσότερο από την εξωτερική.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact