ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Ποια ζώδια θα έχουν την περισσότερη τύχη και ποια θα κάνουν πάταγο στα ερωτικά τους

Λέων
Θα συνεχίζετε και μέσα στο 2020 να εστιάζεστε στην φροντίδα του εαυτού σας περισσότερο βελτιώνοντας την υγεία σας ή την φυσική σας κατάσταση σε ένα γυμναστήριο. Σκληρή δουλειά θα γίνει στο να αλλάξετε σημαντικά την καθημερινή σας ρουτίνα βελτιώνοντας τη ζωή σας, εάν επιμείνετε. Ο χώρος εργασίας (ή οι άνθρωποι με τους οποίους εργάζεστε) θα μπορούσε να είναι ένας άλλος τομέας πρόκλησης, ειδικά μέχρι τον Μάρτιο. Μπορεί να παρέχετε εξαιρετικές υπηρεσίες στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρει ή θα υπάρξει εξτρά πρόοδος στη δουλειά.

Προσέξτε να μην τα κάνετε όλα υπερβολικά στην εργασία σας ή να προσθέσετε περιττό άγχος στη δική σας ζωή μέσω της εργασίας. Μπορεί μια αντιπαράθεση να είναι απαραίτητη για να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα. Μπορεί να αμφισβητήσετε για παράδειγμα, ανοιχτά έναν συνεργάτη ή έναν αντίπαλο τον Απρίλιο ή τις αρχές Μαΐου.

Ξεκαθαρίστε ποιες είναι οι ευθύνες σας αλλά είναι πιθανό η πίστη σας να τοποθετηθεί άστοχα η σε λάθος σημαντικές σχέσεις. Μπορεί να είστε περισσότερο εσωστρεφής ή πρέπει να υποχωρήσετε κατά τα τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διαίσθησή σας αυτό το χρονικό διάστημα. Μετά την 1η Ιουλίου, και ειδικά μέχρι τις 23 Ιουλίου, εσείς θα αισθάνεστε ότι ο κόσμος όλος σας υποστηρίζει, αν και για τους Λέοντες που γεννήθηκαν 30 Ιουλίου – 3 Αυγούστου, αυτό μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος αναταραχής ή ενθουσιασμού, με τα παλιά όρια να καταρρίπτονται.

Πολλή ενέργεια μπορεί να ξοδευτεί σε ταξίδια, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή σε μια περιπέτεια κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020.Φροντίστε να μην κάνετε κήρυγμα στους άλλους ή να μην είστε πάρα πολύ ευαίσθητοι. Καθώς θα πλησιάζει το 2021, νέες και σημαντικές σχέσεις θα εμφανιστούν – εάν είστε ανοιχτοί προς τα άτομα αυτά – ή ακόμη και μια πιθανή μακροπρόθεσμη επαγγελματική σχέση. Συνεχίστε να λάμπετε!

Παρθένος
Η δημιουργικότητά σας και η αυτο-έκφρασή σας ενισχύονται αλλά και κάποια άλλα στοιχεία αμφισβητούνται το 2020. Οι εκλείψεις που θα είναι έξι, παραπάνω από το κανονικό δηλαδή τέσσερις, θα επηρεάσουν τον στον 5ο και τον 11 οίκο σας καθώς θα αρχίζει η νέα χρονιά. Νέοι άνθρωποι και νέοι φίλοι / ομάδες θα έχουν καθοριστική σημασία το 2020. Αυτή θα ήταν η κατάλληλη ώρα να εργαστείτε σκληρά για ένα δημιουργικό έργο, όπως το γράψιμο το πρώτο σας βιβλίο ή να αποκαλύψετε τα ταλέντα σας κατά κάποιο τρόπο.

Μερικοί από εσάς θα έχουν νέα μωρά (ή κατοικίδια ζώα;) ή αυξημένες ευθύνες κατά το 2020. Από τις 21 Μαρτίου έως τα μέσα Μαΐου, γεγονότα ή καταστάσεις με τη δουλειά σας ή με τους συναδέλφους σας θα απαιτήσουν έναν πιο προσεκτικό χειρισμό. Εάν έχετε αναλάβει μια σκληρή δουλειά ή ένα δύσκολο έργο θα πρέπει να χαλαρώσετε τον Ιούνιο, και μετά την 1η Ιουλίου, μπορεί να αισθάνεστε προετοιμασμένοι για να αναλάβετε ευθύνες σας όσο αφορά τα οικονομικά σας ή επενδύσεις, αν και θα μπορούσε να είναι μια μικρή απότομη καμπύλη πτώσης για πολλούς από εσάς.

Η ερωτική ζωή θα γίνεται όλο και πιο ιδεαλιστική, πιο πνευματική και εκλεπτυσμένη καθώς θα έχετε την τάση να προσελκύεται πιο πνευματικούς, καλλιτεχνικούς φίλους και συντρόφους. Να είστε πιο σαφείς με τους άλλους για το ποιος κατέχει τι και τις επιθυμίες σας καθώς επίσης και για οποιαδήποτε οικονομική ή επιχειρηματικές συναλλαγές από τον Ιούλιο έως τα μέσα Δεκεμβρίου. Ετοιμαστείτε για μια νέα δουλειά ή μια πιο ουσιαστική καθημερινή ρουτίνα καθώς θα ξεκινά το 2021.

Ζυγός
Θα είναι πιθανό να νιώσετε την ανάγκη αλλά και να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο σπίτι και την οικογένεια το 2020. Κάποια ανακαίνιση στο σπίτι, πιθανόν να στρέψετε τον ενδιαφέρον σας προς την αγορά γης ή γενικότερα προς τον τρόπο ζωής. Εάν όμως υπάρχουν προβλήματα, σχεδιάστε προσεκτικά και προχωρήστε με ακεραιότητα. Οι γονείς σας είναι πιθανό να γίνουν το επίκεντρο της ζωής σας το 2020 . Η αγορά ή πώληση ακινήτων είναι άλλη μια ισχυρή δυνατότητα. Πρέπει να κάνετε την δουλειά σας όπως εσείς ξέρετε.

Στα τέλη Μαρτίου, η ενέργεια σας μετατοπίζεται για να συμπεριλάβει ένα νέο δημιουργικό σχέδιο ή μια κατάσταση με ένα νέο άτομο. Η πρόοδος μπορεί να είναι αργή αλλά σταθερή. Μετά την 1η Ιουλίου, χρησιμοποιήστε τη κρίση σας για να επιλέξετε ένα συνεργάτη η σύντροφο και να λάβετε μέτρα για τη βελτίωση της επικοινωνιακών δεξιοτήτων και προσδοκιών σας.

Άλλοι μπορεί να μην έχουν τα φιλανθρωπικά κίνητρα που επιθυμείτε να έχουν. Θα είναι όμως μια χρονιά γεμάτο περιπέτειες και θα υπάρχει άφθονος συναισθηματικός χρόνος μέχρι τον Νοέμβριο, καθώς θα προετοιμάζεστε για μια σημαντική περίοδο αυτοδημιούργητης έκφρασης το 2021, και ενδεχομένως κάνοντας περισσότερο χώρο στην καρδιά σας για έναν νέο έρωτα στον ορίζοντα η νέα πράγματα γενικότερα. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά έντονη.

Ο Ουρανός στον 8ο οίκο μετασχηματισμού για μεγάλο χρονικό διάστημα – για τα επόμενα επτά χρόνια. Αυτό δείχνει την τάση για σεξουαλικό πειραματισμό. Σημασία έχει ότι παλιοί κανόνες απορρίπτονται ώστε να μάθετε νέα πράγματα και τι λειτουργεί καλύτερα για σας. Η υγεία είναι ένα ζήτημα για εσάς φέτος, όπου και πάλι θα υπάρξουν πολλοί πλανήτες σε ευθυγράμμιση που θα δημιουργούν πίεση και άγχος. Ωστόσο, ο οίκος υγείας είναι ισχυρός, απλά είναι θέμα διαχείρισης.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact