ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Ποια ζώδια θα έχουν την περισσότερη τύχη και ποια θα κάνουν πάταγο στα ερωτικά τους

Μπορεί να απομένει κάτι παραπάνω από ένας μήνας για τα Χριστούγεννα, αλλά οι αστρολόγοι έχουν προετοιμαστεί πλήρως για το τι θα συμβεί το 2020.

Οι προβλέψεις του 2020 είναι εδώ και θα κάνουν πολλούς να χαμογελάσουν, καθώς η νέα χρονιά μας επιφυλάσσει πολλά ωραία.

Δείτε πως ζώδια θα έχουν την περισσότερη τύχη μέσα στο νέο έτος, εκείνα που θα κάνουν πάταγο στο ερωτικό κομμάτι αλλά και εκείνα που σύμφωνα με το athensmagazine.gr θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικά τη χρονιά που ξεκινά τον Ιανουάριο του 2020.

Κριός

Η καριέρα και τα επαγγελματικά σας υπήρξαν ένα σημαντικό focus για πολλά χρόνια, όπου η μετακίνηση του Κρόνου προς τον 10ο οίκο σας, ήταν από τις σημαντικότερες επιρροές. Θα έπρεπε να δουλέψετε σκληρά και μεθοδικά και να υποστείτε ταλαιπωρίες. Τη χρονιά αυτή θα λάβετε τους καρπούς των κόπων σας όπου ο τομέας αυτός θα ανθίσει περισσότερο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, κάποιοι ίσως εγκαταλείψουν μια παλιά θέση η επιρροή και κάτι άλλο πιο σημαντικό ίσως βρεθεί στο επίκεντρο της ζωής σας.

Κατά την εαρινή ισημερία, ο πολύ δυνατός Μάρτιος αναμένεται να σας φέρει περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά διατηρήστε την ειλικρίνεια και ακεραιότητα σας για καλύτερα αποτελέσματα. Ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά σημαντικός, καθώς ο Άρης, που είναι κυβερνήτης σας, θα ενωθεί με τον Δια, Πλούτωνα και μετά με τον Κρόνο. Ο Ουρανός θα κυβερνά τα οικονομικά σας οπότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι για ξαφνικές ανατροπές, δραματικές οικονομικές αλλαγές, αλλά βέβαια όλα εξαρτιούνται από τον χάρτη σας.

Απρίλιος και Μάιος θα είναι δυνατοί μήνες αλλά θα υπάρξουν προσωπικές προκλήσεις που ίσως σας εκπλήξουν. Μετά την 1η Ιουλίου, η ενέργεια σας θα είναι στα ύψη αλλά μην το παρακάνετε, μπορεί να είστε υπερευαίσθητοι, όμως δείξετε κατανόηση στις συμφωνίες σας με τους άλλους. Δώστε προσοχή όσο αφορά το σωστό τάιμινγκ, σε όλα, όταν ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Σεπτέμβριο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Θα είναι μια περίοδος όπου θα σας βοηθήσουν άλλοι να πετύχετε τους νέους στόχους σας. Τώρα ετοιμάζεστε για ένα νέο κύκλο έντονης δραστηριότητας. Ο Ποσειδώνας θα συνεχίζει να εστιάζει στην πνευματικότητα σας και προς σε μια μεγαλύτερη εσωτερική ανάπτυξη.

Από άποψη υγείας, όμως γενικότερα το 2020, θα αποχαιρετίσει επιτέλους την πίεση και το άγχος που δημιούργησε η ασφυκτική σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, και θα υπάρξει βελτίωση. Οι εκλείψεις θα είναι έξι τη χρονιά αυτή όπου θα επηρεάσει την οικογένεια σας, το σπίτι σας και την προσωπική σας ζωή γενικότερα.

Ταύρος
Ο τρόπος που βλέπεται τον κόσμο και πώς ταιριάζετε στην μεγαλύτερη εικόνα του, φαίνεται ότι το 2020 θα βρίσκεται υπό επανεξέταση. Θα επικεντρωθείτε προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα ταξίδια, τη θρησκεία ή τις πάγιες πεποιθήσεις σας γενικότερα. Μπορεί να χρειαστεί όμως να εγκαταλείψετε πάγιες και παλιές πεποιθήσεις ή και ιδέες που σας παρείχαν ασφάλεια για πολλά χρόνια. Εάν βρίσκεστε η εργάζεστε σε ένα σχολείο, νέες προκλήσεις μπορεί να προκύψουν με εκπαιδευτές ή με ανώτερους γενικότερα στα επαγγελματικά σας. Διαφορετικά, προσέξτε για υπερβολικές απαιτήσεις που θα σας ζητηθούν ή ευθύνες που επιβάλλονται σε σας από θρησκευτικούς / πνευματικούς δασκάλους, θείες ή θείους και γενικότερα από το κοντινό σας περιβάλλον.

Ταξιδέψτε. Εντατικά ερευνητικά έργα ή ακόμα για παράδειγμα η δύσκολη επιμέλεια σημαντικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων υποστηρίζονται από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 9ο οίκο σας. Από τον Μάρτιο έως τον Μάιο του 2020, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ένα γονέα ή άτομο που μπορεί να αγωνίζεται και να κάνει τις απαραίτητες επιπλέον προσπάθειες σε θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Οι όποιες ευθύνες και προσπάθειες θα έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα μέσα στο 2021.

Μετά την 1η Ιουλίου, ήρθε η ώρα να υποχωρήσετε (αν μπορείτε) ή να επικεντρωθείτε περισσότερο στην εσωτερική σας ζωή. Επίσης, μπορεί να είναι σημαντικό να μάθετε ένα σύνολο νέων ικανοτήτων και δεξιοτήτων. Ετοιμαστείτε για αύξηση της προσωπικής σας εξουσίας και ίσως μια θέση καλύτερη μπορεί να σας παραχωρηθεί γενικότερα.

Όπως και να έχει, καθώς ο Ουρανός θα προχωράει όλο και περισσότερο στο ζώδιο σας, 2-11 μοίρες, φέτος αναμένεται να φέρει πιο ευχάριστες αλλαγές επί το πλείστον στην ζωή σας που ίσως στην αρχή να σας κάνουν να ξεβολευτείτε κάπως. Ο Δίας θα συνταξιδέψει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα όπου θα φέρει πιο σοβαρές προοπτικές στην προσωπική σας ζωή και τα επαγγελματικά μετά τις 20 Δεκεμβρίου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact