ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Ποια ζώδια θα έχουν την περισσότερη τύχη και ποια θα κάνουν πάταγο στα ερωτικά τους

Σκορπιός
Η επικοινωνία αποκτά πολύ μεγάλη σημασία για σας κατά την περίοδο 2019-2020. Ίσως τώρα οι επαγγελματικές σας ευθύνες και προτεραιότητες αλλάξουν ή χρειάζονται αλλαγή ή ίσως εργάζεστε για να βελτιώσετε τα επίπεδα οικειότητας σε μια σημαντική σχέση. Στις αρχές του 2020 οι εκλείψεις θα επηρεάσουν τον 3 και τον 9ο οίκο σας, που συνδέονται με τα ταξίδια, την εκπαίδευση, τις εκδόσεις, ή τα αδέλφια σας και το κοντινό περιβάλλον σας γενικότερα, όπου θα είναι στο επίκεντρο για την χρονιά αυτή. Υποστηρίξτε το νευρικό σύστημα σας με καλή διατροφή και αρκετή ξεκούραση, όπως μπορείτε, το 2020.

Κατά τα τέλη Μαρτίου, μπορεί να αισθάνεστε ταραγμένοι ή απογοητευμένοι καθώς Άρης και Κρόνος θα μετακινούνται μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου. Καλύτερα θα ήταν να περιμένετε για μια καλύτερη περίοδο. Μέχρι τα μέσα Μαΐου, το κλίμα μπορεί να βελτιωθεί στο σπίτι σας, και μέχρι το τέλος Ιουνίου, η ζωή σας θα μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστική και συναρπαστική, αλλά και ανάλαφρη αλλά όμως ίσως είναι η καλύτερη στιγμή για να ταξιδέψετε.

Μετά την 1η Ιουλίου, περιμένετε γεγονότα που θα απαιτήσουν την προσοχή σας στο χώρο εργασίας, ενδεχομένως αυτό να συνδέεται με ενοχλητικούς συναδέλφους. Κάθε νέα ανησυχία για την υγεία, εάν προκύψει κατά τον Ιούλιο-Νοέμβριο, θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα φλεγμονής ή μεγάλης έντασης με κάποια επίπτωση στο σώμα σας. Η άσκηση μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για την χρονιά αυτή, ειδικά αν εσείς κάνετε μια αρκετά αγχωτική και δύσκολη εργασία. Καθώς το 2021 θα ανατέλλει, προετοιμαστείτε – ή υιοθετήστε μια στρατηγική για ένα νέο καθεστώς διαβίωσης ή ένα σημαντικό νέο απόκτημα, για να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής για εσάς και την οικογένειά σας.

Τοξότης
Το έτος 2020 θα απαιτήσει να γίνετε πιο πολυμήχανοι και να διαχειριστείτε την υλική σας ζωή με περισσότερη ικανότητα. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται σε περιορισμούς εισοδήματος, ή θα μπορούσε να οφείλεται σε περισσότερες οικονομικές ευθύνες (που θα μπορούσαν να προκύψουν για καλό λόγο, όπως για παράδειγμα, ένα νέο μωρό στην οικογένεια). Δώστε προσοχή στο πώς θα περιποιηθείτε τον εαυτό σας και το πώς θα ικανοποιείτε τις ανάγκες σας μέσα στο 2020. Εξετάστε τι έχει πραγματική αξία για σας και τι είναι αυτό που μπορείτε να αφήσετε πίσω σας. Μπορεί να αισθανθείτε ένα επείγον κάλεσμα για να ολοκληρώσετε μια σημαντική αποστολή ζωής.

Προς τα τέλη Μαρτίου, μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να μάθετε νέες δεξιότητες ή να πάρετε ένα μαθήματα, ή ίσως ένας αδελφός σας η γενικότερα δικός σας άνθρωπος να χρειάζεται τη βοήθειά σας. Κατά τα μέσα Μαΐου, η κατάσταση αυτή χάνεται και υπάρχει μια ευκαιρία για να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Μετά την 1η Ιουλίου, ο πλανήτης Άρης φαίνεται να ξοδεύει το υπόλοιπο της χρονιάς στον 5ο οίκο σας, συμπεριλαμβανομένης μια μακράς ανάδρομης πορείας, έτσι όλα τα θέματα που συνδέονται με τον 5ο οίκο, αναθερμαίνονται: οι νέοι ή τα παιδιά (ενδεχομένως κατοικίδια ζώα), αυτοέκφραση και δημιουργικότητα, περιπέτειες όλων των ειδών; και την ανάληψη ρίσκου.

Οι φλογεροί έρωτες είναι επίσης δουλειά του Άρη στον 5ο οίκο. Αλλά θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε σε βαθύτερα ερωτήματα για αυτοαξιολόγηση για ολόκληρο το χρόνο. Ο Ποσειδώνας στον 4ο οίκο σας θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην πνευματική σας ανάπτυξη αλλά και στην βελτίωση του σπιτιού σας, της οικογένειας αλλά και της συναισθηματικής σας ισορροπίας. Ο Ουρανός στον 6ο οίκο σας θα συνεχίσει να δημιουργεί αστάθεια στον τομέα της εργασίας και κάποια νευρικότητα.

Αιγόκερως
Η προσωπική σας ταυτότητα έχει υποστεί ριζικές αλλαγές αλλά και θα είναι ακόμα πιο έντονο μέσα στο 2020. Ποιοι είστε στα αλήθεια? Η εμφάνισή σας αντικατοπτρίζει αυτό που είστε; είστε ικανοποιημένοι; Η κριτική των άλλων μπορεί να είναι χρήσιμη, ακόμη και αν είναι έντονη πολλές φορές. Με εκλείψεις στο ζώδιο σας (και στον Καρκίνο), σημαντικά γεγονότα είναι πιο πιθανό μέσα στο 2020 να αλλάξουν τη ζωή σας.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας δείχνουν μια επανευθυγράμμιση από το επιφανειακό ή το περιττό προς στο βαθύ και το πιο σημαντικό. Αυτή είναι μια μακρά διαδικασία, αλλά οι αλλαγές θα είναι πιο προφανής κατά τον Ιανουάριο-Μάρτιο του 2020 και πάλι μετά την 1η Ιουλίου. Ο Δίας θα είναι επίσης στο ζώδιο του Αιγόκερω το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, έτσι θα υπάρξει άλλη μια ευκαιρία για επέκταση, ειδικά κατά τον Απρίλιο και ενδεχομένως πιο νωρίς.

Μπορείτε να μεταφερθείτε σε μια θέση εξουσίας ή να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες για καλό αυτή την χρονιά. Φροντίστε να ενισχύσετε το φυσικό σας σώμα με ό, τι χρειάζεται. Όμως μην παραμελείτε την υγεία σας (συμπεριλαμβανομένης και μια επίσκεψη σε οδοντίατρο). Μετά την 1η Ιουλίου, γεγονότα στο σπίτι ή με μέλη της οικογένειας απαιτούν περισσότερη προσοχή. Ιδέες για αναδιαμόρφωση ή νέες προσθήκες στο σπίτι σας μπορεί να εφαρμοστούν. Ο Άρης στον Κριό για έξι μήνες μπορεί επίσης να κάνει τις σχέσεις σας κάπως παράξενες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact