ΖΩΔΙΑ

Δείτε τι προβλέπουν τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2015

ΤΑΥΡΟΣ
Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται σε κανονική πορεία στο Λέοντα από τις 6 του μήνα και μετά, θα χαρακτηρίζεσαι από ευαισθησία και χαρούμενη διάθεση σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς σου. Στις δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις (και θα είναι πολλές), να περιμένεις το ασυνήθιστο, το απρόσμενο ή ακόμα και το υπερβατικό. Όπου κι αν βρίσκεσαι, θα χαίρεσαι τη ζωή και τις ευχάριστες εμπειρίες που έχει να σου δώσει. Αυτός ο μήνας είναι για σένα περίοδος αλλαγών και υλοποίησης των σχεδίων σου, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που αναζητάς. Αναθεωρείς φιλίες, καθώς πλέον δεν σε καλύπτουν απόλυτα κάποιοι άνθρωποι, και επαναπροσδιορίζεις πιο σοφά πλέον τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στις 13 που πραγματοποιείται η Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο, θα φωτιστεί κάθε πτυχή της ζωής σου και θα βγουν στην επιφάνεια όλα όσα μπορεί συνειδητά ή ασυνείδητα να φωλιάζουν μέχρι τώρα μέσα σου.

Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα θα πάρεις κυριολεκτικά στα χέρια σου τις καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου αποσκοπώντας στο να την κάνεις καλύτερη. Έφτασε ο καιρός που μπορείς να δώσεις μια πνοή ανανέωσης στη σχέση σου και να αλλάξεις τα πάντα, προκειμένου να περνάς καλά με το ταίρι σου. Στις 13 που θα λάβει χώρα η Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο, όλα θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο. Μέχρι τις 17 που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία στο Ζυγό, η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα είναι στο μέγιστο σημείο της. Ο Ήλιος που θα μπει στις 23 στο ίδιο ζώδιο, σου δίνει τον ερωτισμό και το ρομαντισμό που χρειάζεσαι, ώστε να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Κάνε τις προτάσεις σου και μη φοβηθείς να κάνεις ακόμα και κάτι ανατρεπτικό. Θα δεις πως μέχρι τέλος του μήνα θα πλέεις μέσα στην ευτυχία, τον έρωτα και το ρομαντισμό. Κι αν είσαι single είναι σχεδόν σίγουρο ότι με τη γοητεία και τον ερωτισμό που θα έχεις, θα έρθει η γνωριμία που περιμένεις εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Μπορεί τα προβλήματα στη δουλειά να παραμένουν, όμως αυτό που αλλάζει το Σεπτέμβριο είναι η δική σου στάση απέναντι στα πράγματα. Παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου, βλέπεις κάποια ζητήματα με μεγαλύτερο δυναμισμό και διεκδικείς την πρόοδο, την εξέλιξη, αλλά και τη σταθερότητα στη δουλειά σου. Θα αναγνωρίσεις κάποια λάθη που έκανες στο παρελθόν στα επαγγελματικά σου και θα δραστηριοποιηθείς άμεσα για να τα αποκαταστήσεις! Οι ιδέες που θα έχεις για κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις θα είναι πολύ καλές και θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είσαι διαρκώς σε κίνηση για να μπορέσεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που θα έχεις, ώστε να φτάσεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη χρειάζονται αρκετή προσοχή, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν τα περιμένεις. Φρόντισε να ασχοληθείς σοβαρά με την τακτοποίησή τους και μην τα αφήσεις για ακόμη μία φορά στο έλεος του χρόνου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη θα δεις πολλές καταστάσεις που σε άγχωναν μέχρι τώρα να βρίσκουν τις λύσεις τους και θα νιώσεις ένα μεγάλο βάρος να φεύγει από τους ώμους σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στο μέγιστό της σημείο και τώρα ήρθε επιτέλους ο καιρός να ξεκαθαρίσεις όλα αυτά τα οικογενειακά ζητήματα που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούσαν. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα έχεις τις ευκαιρίες να κάνεις τα πράγματα καλύτερα μέχρι τις 17 του μήνα, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία στο Ζυγό. Από τις 23 και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στον τελευταίο θα έχεις ανεβασμένη διάθεση αλλά και δυναμισμό, και θα απαλλαγείς από όλα αυτά που μέχρι τώρα σταματούν την πορεία σου και τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, με την Αφροδίτη να κινείται στο Λέοντα σε κανονική πορεία από τις 6 και μετά, τα πράγματα στη σχέση σου θα είναι πολύ καλά και θα μπορείς να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα που θα ευχαριστήσει τόσο εσένα όσο και τον σύντροφό σου. Στις 13 του μήνα που πραγματοποιείται η Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο, καλό είναι να ξεχάσεις ό,τι μπορεί να σε στενοχωρεί και να κάνεις νέα σχέδια για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Στις 28 που πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, θα προκύψουν κάποιες θετικές εξελίξεις που δεν τις περίμενες και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Οι singles του ζωδίου πολιορκήστε απροκάλυπτα το αντικείμενο του πόθου σας και οι πλανήτες θα σας ανταμείψουν αναλόγως. Οι προϋποθέσεις είναι κατάλληλες για να ξεκινήσετε ένα σοβαρό δεσμό τώρα στη ζωή σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Από τις πρώτες μέρες του μήνα, με τον Άρη να κινείται στο Λέοντα μέχρι τις 25 και να σου δίνει δυναμικότητα, θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα δεις αρκετά θέματα να βρίσκουν λύσεις. Θα μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, όπως και αλλαγές που ίσως ήθελες εδώ και καιρό να κάνεις στη δουλειά σου. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελες. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και πρέπει να τις τακτοποιήσεις άμεσα, αν και ο Άρης από τον Λέοντα σε ωθεί να ξοδεύεις πολλές φορές παραπάνω χρήματα. Από τις 23 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στον Ζυγό, θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου, όπως και καινούρια ξεκινήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τον Σεπτέμβριο θα σου παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσεις. Θα ασχολείσαι με πολλά πράγματα μαζί όπως συνήθως και στο τέλος δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις… Κάποια θέματα που σε έχουν στεναχωρήσει θα διορθωθούν με τη δική σου καλή θέληση για να αποκαταστήσεις συναισθηματικές “ζημιές”. Να ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε μια εποικοδομητική περίοδο και η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη, οπότε δεν πρέπει να αναλώνεσαι σε καταστάσεις που μπορεί να επιβραδύνουν την πορεία σου. Δες τα πράγματα πιο σφαιρικά και μην στέκεσαι σε υποθέσεις που μπορεί να μην έχουν σημασία για σένα, όπως αυτές που θα προκληθούν μέχρι τις 6 του μήνα, που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στο Λέοντα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα έχεις αυξημένη ανάγκη για επιβεβαίωση και ίσως παρασυρθείς σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα θα σου φέρουν. Φρόντισε να είσαι μετρημένη και συνετή στις κινήσεις και στα λόγια σου για να αποφύγεις ανεπιθύμητες συνέπειες.

Αισθηματικές
Όσα πέρασες στο παρελθόν μπορεί να σε έφεραν στα όρια των αντοχών σου, αλλά παράλληλα όλες αυτές οι εμπειρίες σε έκαναν σοφότερη. Η θέση του Άρη στο Λέοντα μέχρι τις 25 και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο για όλο το μήνα, θα σε προικίσει με πολύ ερωτισμό και ρομαντισμό, ενώ η γοητεία σου θα καταπλήξει τον σύντροφό σου. Η σχέση σου θα πάρει τροπή προς το καλύτερο και θα μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της ή ακόμα και την επισημοποίησή της. Προώθησε τώρα τα σχέδια που έχεις για το ερωτικό σου μέλλον και υλοποίησε τις αποφάσεις σου, φροντίζοντας όμως να κινηθείς με σύνεση και μεριμνώντας και τις ανάγκες του συντρόφου σου. Αν είσαι single, έφτασε ο καιρός να υποδεχτείς τις επιρροές της Αφροδίτης και να βρεις το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό. Φιλοσόφησε τον έρωτα και τις χαρές της ζωής και οι συνθήκες που θα σου παρουσιαστούν αυτόν το μήνα θα ευνοήσουν πολύ το μέλλον των αισθηματικών σου.

Επαγγελματικές
Η αποφασιστικότητα που θα δείξεις στη δουλειά σου θα συμβάλει στη σταδιακή, αλλά οριστική και μακροχρόνια βελτίωση κάποιων προβληματικών καταστάσεων που σε ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό. Θα αισθανθείς μια εσωτερική δύναμη που θα σε μεταμορφώσει και θα σε κάνει να κινηθείς με τελείως διαφορετικό τρόπο. Με τη βοήθεια του Ερμή στο Ζυγό (μέχρι τις 17 σε ορθή πορεία), τα οικονομικά σου θα είναι σε καλό δρόμο, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κινείσαι με αρκετή σύνεση και προγραμματισμό, ώστε να μην παρεκκλίνεις από την πορεία σου. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις χωρίς αναβολές.

ΛΕΩΝ
Τον Σεπτέμβριο θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σου και η καθημερινότητά σου θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Θα έχεις έντονο το αίσθημα της ευθύνης, προκειμένου να τελειώσεις όλα αυτά τα θέματα που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα και μπορεί να σε κρατάνε πίσω στα σχέδιά σου. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις ψυχικά. Από τα μέσα του μήνα, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα σου παρουσιαστούν μοναδικές ευκαιρίες που θα πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείς. Με τη βοήθεια του Άρη μέχρι τις 25, αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου για όλον το μήνα, θα μπορέσεις να δρομολογήσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σε καταπίεζαν ψυχικά και θα απαλλαγείς από περιττά άγχη που σε έχουν περικυκλώσει.

Αισθηματικές
Η σχέση σου από την αρχή του μήνα θα πάρει άλλη τροπή -προς το καλύτερο. Μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου για ό,τι σε προβληματίζει και είναι σίγουρο πως θα καταλήξεις σε εξαιρετικά συμπεράσματα. Δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα μεταξύ σας και ξελόγιασε το ταίρι σου σε μελλοντικά όνειρα για την πορεία του δεσμού σας. Τα θεμέλια που θα βάλετε τώρα θα είναι τόσο γερά που δεν θα μπορέσει κανείς να σας απειλήσει. Οι singles θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές και ίσως ο Άρης στο ζώδιό σας θα καταφέρει να σας φέρει σε επαφή με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο. Να είστε ανοιχτές σε προκλήσεις και σε ερωτικές προτάσεις!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Οι πλανήτες συνωμοτούν υπέρ σου, θέλεις δε θέλεις, για να σε οδηγήσουν στην κορυφή! Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα έχουν θετικά αποτελέσματα σε όλη τη διάρκεια του μήνα, ενώ θα εντυπωσιάζεις τους άλλους με την εξυπνάδα και τις ιδέες σου. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα αναπροσάρμοσε τα σχέδιά σου για να είναι πιο ρεαλιστικά. Στα οικονομικά σου οφείλεις να είσαι συνετή και προσεχτική, αν θέλεις να βάλεις ένα πρόγραμμα στη διαχείρισή τους. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές κοντά στην Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στον Κριό και έλεγξε τα νεύρα σου στις επαγγελματικές σου συναντήσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact