ΖΩΔΙΑ

Δείτε τι προβλέπουν τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Σεπτέμβριος σε υποδέχεται με ευχάριστες εξελίξεις και συμφέρουσες για σένα λύσεις, σε δύσκολες μέχρι τώρα υποθέσεις. Μέχρι τις 17 που ο Ερμής θα κινείται στο Ζυγό σε ορθή πορεία, θα αυξηθούν κατακόρυφα η ενέργεια και ο δυναμισμός σου και θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για δυσεπίλυτα θέματα, που φαίνεται πως σε κουράζουν εδώ και καιρό. Ο προγραμματισμός, η καλή επικοινωνία και η εγρήγορση που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις επιτυχώς στα καθήκοντά σου, αλλά και να βάλεις πολλά πράγματα στη θέση τους. Έτσι κι αλλιώς, ξέρεις πια πολύ καλά πως αν δεν βάλεις εσύ το χέρι σου σε μερικά πράγματα και δεν πεις την άποψή σου, είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουν να είναι προβληματικά. Μέχρι τέλος του μήνα η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη της, ενώ οι δημόσιες σχέσεις και οι καινούριες γνωριμίες θα δίνουν και θα παίρνουν… λύνοντάς σου τα χέρια σε δύσκολες περιστάσεις.

Αισθηματικές
Είτε βρίσκεσαι ήδη σε δεσμό είτε έχεις ακόμα μοναξιές στα αισθηματικά σου, το σίγουρο είναι πως το Σεπτέμβριο δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή, αφού το πλανητικό σκηνικό θα φροντίσει με τις εναλλαγές του να υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα του έρωτα! Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 6 και μετά σε ορθή πορεία, θα σε παροτρύνει να οργανώνεις μικρές ανανεωτικές εξορμήσεις ή δραστηριότητες με το σύντροφό σου. Οι singles θα δέχονται διαρκώς προσκλήσεις και τα φλερτ θα δίνουν και θα παίρνουν! Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού από τις 23 και μετά, θα σε κάνει πλέον πιο διεκδικητική στα ερωτικά σου, αλλά επιπλέον τώρα θα πάρεις καθοριστικές, λογικές και σοβαρές αποφάσεις για μία σταθερή σχέση στη ζωή σου! Μια νέα σχέση που μπορεί να ξεκινήσει τώρα θα έχει ελπιδοφόρες προοπτικές εξέλιξης, αν δεν βαρεθείς νωρίς!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Ο Ερμής θα σε ευνοήσει και θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Ο Άρης από το Λέοντα μέχρι τις 25, σου χαρίζει μεγάλο δυναμισμό και σε βοηθά να σταθεροποιήσεις κάποιες συνεργασίες σου ή ακόμα και να εμπλουτίσεις ακόμα περισσότερο τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενό σου. Στις 13 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο, κάνε πολύ καλό προγραμματισμό και μην πτοηθείς από κάποια προβλήματα που θα δημιουργηθούν στη δουλειά. Μέχρι το τέλος του μήνα όλες οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου θα έχουν πάρει το δρόμο τους και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά αυτόν το μήνα θα πρέπει να τα προσέξεις περισσότερο. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι ευνοϊκότερο σε σύγκριση με το πρώτο και μπορείς να κάνεις τις επαφές σου, αλλά και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένας ήρεμος σε γενικές γραμμές Σεπτέμβριος σε υποδέχεται με ιδιαίτερα αυξημένο δυναμισμό, αλλά και επιμονή για να ολοκληρώσεις σχέδια που έχουν μείνει στη μέση, μιας και το ενδιαφέρον σου συνεχίζει να είναι στραμμένο στην προσωπική σου καταξίωση. Από τις 6 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο Λέοντα, φρόντισε να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματία σε κάποια οικογενειακά κυρίως θέματα που μπορεί να προκύψουν, προκειμένου να ξαναφτιάξεις σχέσεις και καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Από τις 17 του μήνα και μετά, θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέπτεται συνεχώς θέματα και στενάχωρες ή πολύπλοκες καταστάσεις, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο Ζυγό, ενώ θα πάρεις ριζικές αποφάσεις προκειμένου να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητά σου και να τονώσεις την ψυχολογία σου. Φρόντισε τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στον Κριό, να διεκδικήσεις με θάρρος και αυτοπεποίθηση μία αύξηση, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να την πάρεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η Αφροδίτη στο Λέοντα θα πυρπολεί την ερωτική σου ζωή με πάθος και ρομαντισμό. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου, μίλησέ του για αυτά που σε προβληματίζουν και είναι σίγουρο θα περάσεις πολύ καλά και θα έρθετε πιο κοντά. Στην πορεία του μήνα θα πρέπει να κάνεις αρκετές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, γιατί μέσα σε μία στιγμή θα προκαλούνται αναταράξεις και συγκρούσεις χωρίς σημαντικό λόγο. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, πρόσεξε τις αισθηματικές επιπολαιότητες, γιατί στην πορεία μπορεί να σε πικράνουν. Οι ερωτικές προτάσεις που θα δεχτείς αυτόν το μήνα θα είναι πολλές, όμως πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και μετά να αποδεχτείς αυτές που ταιριάζουν περισσότερο στα γούστα και τις ανάγκες σου.

Επαγγελματικές
Ο Σεπτέμβριος θα είναι αρκετά καλός για τη δουλειά σου, αρκεί να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στη σχέση με τους συναδέλφους σου. Μέχρι τις 17 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία στο Ζυγό, θα έχεις το κέφι για να παλέψεις για κάτι καλύτερο στη δουλειά σου και με το επικοινωνιακό σου ταλέντο αλλά και τις μοναδικές σου ιδέες, θα έχεις επιτυχία. Οι συναντήσεις, οι επικοινωνίες καθώς και οι προτάσεις που θα δεχθείς στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχουν μεγάλη ποικιλία, ωστόσο είναι ένα διάστημα που δεν ευνοείσαι να ρισκάρεις, να κάνεις αλλαγή ή να πραγματοποιήσεις ένα νέο ξεκίνημα. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει μία μικρή διευκόλυνση σχετικά με τα έσοδα σου, που θα είναι αποτέλεσμα της δικής σου σωστής διαχείρισης σε αυτόν τον τομέα. Κατά τα άλλα, οι τελευταίες μέρες του μήνα με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό στις 28, σε προειδοποιούν να προσέξεις αρκετά, να μην κλείσεις συμφωνίες και κυρίως να αποφύγεις τα έξοδα άνευ λόγου και αιτίας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact