ΖΩΔΙΑ

Δείτε τι προβλέπουν τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας που θα σε ευνοήσει για να πετύχεις όλα όσα είχαν αναβληθεί την προηγούμενη περίοδο. Η Αφροδίτη θα κινείται σε ορθή πορεία στο Λέοντα από τις 6 του μήνα και μετά, και οι ημέρες σου θα είναι γεμάτες με συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις, που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τόσο τους προσωπικούς σου στόχους όσο και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Πάρε τώρα αποφάσεις για θέματα που δεν σηκώνουν άλλη αναβολή και μην αφήνεις το χρόνο να τρέχει εις βάρος σου. Όσες αλλαγές γίνουν παρά τη θέληση σου, να ξέρεις ότι θα είναι για το καλό σου και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Μέχρι τις 18 του μήνα, που ο Κρόνος θα κινείται στο ζώδιό σου, κλείσε όποιους λογαριασμούς έχεις με το παρελθόν και κάνε νέα πλάνα για τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας της ζωής σου.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες μέρες θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Από τις 6 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται σε ορθή πορεία στο Λέοντα, το σκηνικό στη σχέση σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός σου, η γοητεία σου και ο ρομαντισμός σου θα κάνουν το ταίρι σου πολύ ευτυχισμένο! Κοντά στην Έκλειψη Ηλίου, που θα λάβει χώρα στις 13 στο ζώδιο της Παρθένου, να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου, ενώ θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Θα περάσετε πολύ καλά μαζί, αν ο συναισθηματικός σου κόσμος είναι σταθερός και εξωτερικεύεσαι περισσότερο. Κι αν είσαι single, οι πλανήτες θα σου δώσουν όλη τη γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι για να κατακτήσεις αυτό που περιμένεις τόσο καιρό.

Επαγγελματικές
Από τις πρώτες μέρες του μήνα το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στη δουλειά σου και σε προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα. Θα έχεις όλον το δυναμισμό που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να αλλάξεις καταστάσεις που ίσως σταματούν την πορεία της καριέρας σου. Θα μπορείς να κάνεις συναντήσεις και συζητήσεις για να αρχίζεις να υλοποιείς σχέδια, όπως και καινούρια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα μέχρι το τέλος του μήνα να περιμένεις ευχάριστα γεγονότα. Στα οικονομικά σου τώρα, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις σε προβληματίζουν αρκετά. Ο μήνας όμως είναι θετικός για να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και, γιατί όχι, να διεκδικήσεις κάποιες ξεχασμένες οφειλές που εκκρεμούν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact