ΖΩΔΙΑ

Δείτε τι προβλέπουν τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας που θα σε ευνοήσει για να πετύχεις όλα όσα είχαν αναβληθεί την προηγούμενη περίοδο. Η Αφροδίτη θα κινείται σε ορθή πορεία στο Λέοντα από τις 6 του μήνα και μετά, και οι ημέρες σου θα είναι γεμάτες με συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις, που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τόσο τους προσωπικούς σου στόχους όσο και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Πάρε τώρα αποφάσεις για θέματα που δεν σηκώνουν άλλη αναβολή και μην αφήνεις το χρόνο να τρέχει εις βάρος σου. Όσες αλλαγές γίνουν παρά τη θέληση σου, να ξέρεις ότι θα είναι για το καλό σου και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Μέχρι τις 18 του μήνα, που ο Κρόνος θα κινείται στο ζώδιό σου, κλείσε όποιους λογαριασμούς έχεις με το παρελθόν και κάνε νέα πλάνα για τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας της ζωής σου.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες μέρες θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Από τις 6 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται σε ορθή πορεία στο Λέοντα, το σκηνικό στη σχέση σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός σου, η γοητεία σου και ο ρομαντισμός σου θα κάνουν το ταίρι σου πολύ ευτυχισμένο! Κοντά στην Έκλειψη Ηλίου, που θα λάβει χώρα στις 13 στο ζώδιο της Παρθένου, να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου, ενώ θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Θα περάσετε πολύ καλά μαζί, αν ο συναισθηματικός σου κόσμος είναι σταθερός και εξωτερικεύεσαι περισσότερο. Κι αν είσαι single, οι πλανήτες θα σου δώσουν όλη τη γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι για να κατακτήσεις αυτό που περιμένεις τόσο καιρό.

Επαγγελματικές
Από τις πρώτες μέρες του μήνα το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στη δουλειά σου και σε προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα. Θα έχεις όλον το δυναμισμό που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να αλλάξεις καταστάσεις που ίσως σταματούν την πορεία της καριέρας σου. Θα μπορείς να κάνεις συναντήσεις και συζητήσεις για να αρχίζεις να υλοποιείς σχέδια, όπως και καινούρια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα μέχρι το τέλος του μήνα να περιμένεις ευχάριστα γεγονότα. Στα οικονομικά σου τώρα, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις σε προβληματίζουν αρκετά. Ο μήνας όμως είναι θετικός για να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και, γιατί όχι, να διεκδικήσεις κάποιες ξεχασμένες οφειλές που εκκρεμούν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact