ΖΩΔΙΑ

Δείτε τι προβλέπουν τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το Σεπτέμβριο θα μετράς επιτυχίες! Όσο κι αν η φύση σου δεν επιτρέπει μεγάλα λόγια και θριαμβολογίες, είναι καιρός να αφεθείς στον οραματισμό και στα ιδανικά σου. Η θέση του Ήλιου στο ζώδιό σου μέχρι τις 23 σε βοηθά να κάνεις μία ουσιαστική ανασυγκρότηση και να ανακτήσεις και πάλι τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής στο Ζυγό (μέχρι τις 17 σε ορθή πορεία), θα σε κάνει πιο αποφασιστική για να υλοποιήσεις τις σκέψεις σου, ενώ παράλληλα θα έχεις τη διάθεση να προσφέρεις όλο και περισσότερα στο στενό σου περιβάλλον. Από εκεί και μετά, η ανάδρομη πορεία του ίσως σε αγχώσει λίγο περισσότερο από τα συνηθισμένα, αλλά αν ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με εναλλακτικές λύσεις, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Στις 23 ο Ήλιος θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου για να μπει στο ζώδιο του Ζυγού και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιες από τις ιδέες σου, μέσα από μία μακρά εσωτερική διαδικασία. Προσπάθησε να εναρμονιστείς με τις “επιταγές” της εποχής και μην αφήσεις χαμένες ευκαιρίες!

Αισθηματικές
Ο Σεπτέμβριος θα βοηθήσει πολύ στη βελτίωση των αισθηματικών σου, καθώς αφήνει περιθώρια για να κινηθείς πιο άνετα. Έτσι λοιπόν, αν είσαι single, πέρασε στην… επίθεση! Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις το πρόσωπο που έχεις βάλει στο στόχαστρο εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένη, θα καταφέρεις να λύσεις τις διαφωνίες που έχεις με τον σύντροφό σου και η ηρεμία θα επανέλθει στη σχέση σας. Ωστόσο, με τον Άρη να κινείται στο Λέοντα μέχρι τις 25, δεν αποκλείεται να προκύψουν καβγαδάκια ζήλιας ή έντονης εκδικητικότητας. Προσπάθησε να μη δίνεις λαβές για περαιτέρω συνέχεια, ανάλαβε τις ευθύνες σου και παραδέξου τα λάθη σου. Έτσι, οι ισορροπίες σας θα αποκατασταθούν ξανά.

Επαγγελματικές
Ο Σεπτέμβριος επιφυλάσσει για εσένα πολλή δουλειά αλλά και κούραση. Πάντως, με ή χωρίς συνέπειες, θα μπορέσεις να υπερασπιστείς τη δουλειά σου και να κρατήσεις σε καλά επίπεδα το αντικείμενο της εργασίας σου. Όσο ο Ερμής θα σε υποστηρίζει από το ζώδιο του Ζυγού -τουλάχιστον για το πρώτο δεκαπενθήμερο που θα κινείται σε ορθή πορεία, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να ανελιχθείς, ενώ κάποια περιστατικά θα σε βοηθήσουν να διακριθείς. Κάτι που πρέπει να προσέξεις είναι οι λεπτομέρειες σε όρους σχετικούς με νέες επαγγελματικές συνεργασίες και ο σωστός υπολογισμός των εξόδων, σε περίπτωση επιχειρηματικών ή εμπορικών εγχειρημάτων. Κοντά στην Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 13 στο ζώδιό σου, ενδεχομένως κάποιες από τις επαγγελματικές σου σχέσεις να διαταραχθούν, ενώ θα δοκιμαστεί και η υπομονή σου σχετικά με κάποιες προθεσμιακές ημερομηνίες. Να είσαι προνοητική και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν! Στα οικονομικά σου ο μήνας είναι κατάλληλος για να κλείσεις εκκρεμότητες, κυρίως μέσω διακανονισμών.

ΖΥΓΟΣ
Από τις πρώτες κιόλας μέρες του Σεπτεμβρίου η κοινωνικότητά σου θα είναι πολύ αυξημένη και θα βρίσκεσαι συνεχώς σε φάση που θα κάνεις εποικοδομητικά πράγματα. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιό σου, σε ορθή πορεία μέχρι τις 17, η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αρκετά θέματα που ήταν σε στασιμότητα και σε άγχωναν μέχρι τώρα. Επαφές, συζητήσεις, ταξίδια, συναντήσεις και καινούριες προτάσεις θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και θα νιώθεις πολύ καλά. Το ίδιο διάστημα θα καταφέρεις να αποβάλεις την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που δυσκολεύουν τη ζωή σου και να λύσεις υπαρξιακές εξισώσεις. Στις 13 που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο, μείνε μακριά από συζητήσεις και καταστάσεις που θα σε φέρουν σε συγκρούσεις με δικά σου άτομα. Από τις 23 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιό σου, οι σημαντικές οικονομικές συμφωνίες που θα πετύχεις θα σε ωθήσουν να δεις το μέλλον σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι πολύ θετικό για τη σχέση σου. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στο Λέοντα σε ορθή πορεία από τις 6 και μετά, σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να περάσεις όπως θέλεις με το ταίρι σου. Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος, η αδρεναλίνη σου θα είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα που θα θέλεις να περάσεις ατελείωτες στιγμές πάθους με το ταίρι σου και η επικοινωνία που θα έχετε μεταξύ σας θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Από τις 23 και μετά που ο Ήλιος θα σε επισκεφτεί, φρόντισε να διατηρήσεις αυτό το ωραίο κλίμα στη σχέση σου, που θα σε κάνει να περνάς καλά. Μην αγχώνεσαι και “χαλιέσαι” για μικροπράγματα. Και αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, σύντομα θα συναντήσεις ένα άτομο που θα σε γοητεύσει, αλλά καλό είναι να μην επενδύσεις συναισθηματικά πριν το γνωρίσεις καλά και βεβαιωθείς ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου αυτόν το μήνα θα πάει πολύ καλά. Τώρα θα δεις τις καταστάσεις να αλλάζουν προς το καλύτερο και όλα να σου έρχονται πιο στρωτά. Θα έχεις πολλές επαφές και συναντήσεις για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ενώ ευνοούνται καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στις 28 στον Κριό, ίσως αντιμετωπίσεις κάποιες αντιστάσεις από τους συναδέλφους σου, όμως θα μπορέσεις να τους πείσεις για τις ιδέες σου. Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου, δεν πρέπει να αφήσεις εκκρεμότητες. Τακτοποίησε τις υποθέσεις σου πριν δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα στο μέλλον και σύντομα η κατάσταση αυτή θα βελτιωθεί, αν παραμείνεις συνεπής. Ιδιαίτερα στο τέλος Σεπτεμβρίου που τα έσοδά σου θα αυξηθούν, θα νιώσεις πολύ καλύτερα και ίσως επιτρέψεις στον εαυτό σου κάποιες… παρασπονδίες, που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact